Eu nu prea pun text pe semnaturi ,ma bazez pe efecte.Frumoase creatiile mai lucreaza la text
sper sa nu te superi

[Creatii] KiNG a.k.a Bradley.
Postat 18 December 2013 - 09:33 PM

In sfarsit cineva care stie sa foloseasca blurul asa cum trebuie : focarul este cel care atrage atentia, punctul principal de interes. Pe langa asta, partea de lumina e foarte buna si culorile sunt naturale si foarte vii. Partea de manipulare este buna per total, dar e un lucru care nu-mi place : textul. Fontul e bine ales, dar mi se pare ca e cam inghesuit + ca acel lens flare nu-si avea rostul, parerea mea. Daca mareai putin textul si schimbai pozitionarea lor poate iesea ma bine.
O intrebare : ce resurse ai folosit?
- Nushu. likes this
Postat 18 December 2013 - 10:23 PM

In sfarsit cineva care stie sa foloseasca blurul asa cum trebuie : focarul este cel care atrage atentia, punctul principal de interes. Pe langa asta, partea de lumina e foarte buna si culorile sunt naturale si foarte vii. Partea de manipulare este buna per total, dar e un lucru care nu-mi place : textul. Fontul e bine ales, dar mi se pare ca e cam inghesuit + ca acel lens flare nu-si avea rostul, parerea mea. Daca mareai putin textul si schimbai pozitionarea lor poate iesea ma bine.
O intrebare : ce resurse ai folosit?
Pai un copac ,un fel de bila de stilca ,o textura de sticla sparta si o iamgine cu pamant.
In rest tot am facut eu.
Daca vrei iti trimit PSD prin PM>
Am incercat sa pun aici resursele dar se vedeau urat.
Edit: Ti-am incarcat resursele pe un site.http://www.girlshare.ro/33081076.6
Aceasta postare a fost editata de Bradley.: 18 December 2013 - 10:27 PM
Postat 25 December 2013 - 03:04 AM

E dupa tutorial , na ti-a iesit bine...
Invidia asta...
Nu conteaza ca e dupa tutorial.
Imi place rezultatul , dar consider ca unele lens flare-uri sunt puse in plus.
PS: nu mai pune texte aiurea pe lucrari.Cum e si cazul acestei manipulari.E de ajuns un logo mic intr-un colt ca sa stie lumea ca e facuta de tine.
Cheers.
Postat 25 December 2013 - 12:37 PM

Invidia asta...
Nu conteaza ca e dupa tutorial.
Imi place rezultatul , dar consider ca unele lens flare-uri sunt puse in plus.
PS: nu mai pune texte aiurea pe lucrari.Cum e si cazul acestei manipulari.E de ajuns un logo mic intr-un colt ca sa stie lumea ca e facuta de tine.
Cheers.
Daca asi avea un logo...
Postat 28 December 2013 - 06:21 PM

Lumina falsa? Patternul ala e pus degeaba acolo, strica lucrarea.
Nu e nici un pattern, este doar un grilaj care face parte din poza. Nu te mai baga aiurea doar ca sa faci +1.
Bradley, nu prea ai mai scos o semnatura care sa ne multumeasca. Eu inca astept
Aceasta postare a fost editata de NikoGfx: 28 December 2013 - 06:22 PM
Postat 29 December 2013 - 10:28 PM

Nu e nici un pattern, este doar un grilaj care face parte din poza. Nu te mai baga aiurea doar ca sa faci +1.
Bradley, nu prea ai mai scos o semnatura care sa ne multumeasca. Eu inca astept
Atunci hai ca ma apuc de ea acuma ,si revin cu EDIT.
O sa fie speciala ,si dedicata tie.
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi