In visele tale ai sa vezi PSD-ul la aia.
Eu vreau PSD .
Ai 24h .
Si crezi ca d-aia nu mai pot ca iau eu warn.Nu m-am abatut de la subiect si nici nu am postat de 2 ori consecutiv , deci nu vad niciun motiv sa iau warn.Daca nu prezinti psd`ul se considera posthunt si vei primi warn!
Edited by Massacre, 19 September 2013 - 12:25 PM.
Si crezi ca d-aia nu mai pot ca iau eu warn.Nu m-am abatut de la subiect si nici nu am postat de 2 ori consecutiv , deci nu vad niciun motiv sa iau warn.
Plus ca nu prezint psd la anonimi , doar daca sunt acuzat de rip si cred ca nu e cazul.
Vreau ambii sa-mi spuneti de ce vreti PSD.Oricum nu o sa-l postez in niciun caz.In cel mai rau caz voi face print.
Aveti noroc ca mi-au mai cerut fanuci psd si am de unde sa le iau , pentru ca pc mi s-a stricat.
Massacre, nu PSD fisier . Ci print . Eu nu ti-l cer pentru a vedea daca e facuta de tine . Pentru ca stiu ca esti bun si stiu ca tu nu ai face RIP . Vreau print PSD din cauza ca m-a deranjat reactia ta la ce a zis Cenzurat .
@Stai calm ca pui un watermark micut pe PSD sa fii sigur ca nu ti-l fura nimeni . Dar oricum nu are cine
.
Massacre, nu PSD fisier . Ci print . Eu nu ti-l cer pentru a vedea daca e facuta de tine . Pentru ca stiu ca esti bun si stiu ca tu nu ai face RIP . Vreau print PSD din cauza ca m-a deranjat reactia ta la ce a zis CenzuratExact print ... eu is pf la design sa nu crezi ca incerc sa-ti fur creatiile intreaba-l pe fusion ca eu ii sunt profesor
Eu credeam ca si daca acuzi fara motiv iei ban pe sectiune ... dar nah ...
ON
Nu ne arati si noua ceva lucrarii mai noi?
Imi pare rau , dar n-am cum sa mai postez PSD deoarece pc nu mai imi merge.Postez acum de pe laptop-ul altcuiva.
Andre! n-am mai postat pentru ca intr-un fel m-am lasat de PS , doar ocazional il mai deschid , pentru ca m-am apucat serios de alt program si vreau sa schimb partea pe cea muzicala.Dar se pare ca norocul nu tine cu mine , si nu pot sa mai fac nimic momentan , pana rezolv ceva cu aceasta panarama de pc.
EDIT : Te asteptam cu print la psd :-) .
Edited by EaSy_wy, 19 September 2013 - 08:33 PM.
Imi pare rau , dar n-am cum sa mai postez PSD deoarece pc nu mai imi merge.Postez acum de pe laptop-ul altcuiva.
Andre! n-am mai postat pentru ca intr-un fel m-am lasat de PS , doar ocazional il mai deschid , pentru ca m-am apucat serios de alt program si vreau sa schimb partea pe cea muzicala.Dar se pare ca norocul nu tine cu mine , si nu pot sa mai fac nimic momentan , pana rezolv ceva cu aceasta panarama de pc.
Astazi,aici astept PSD'ul !!!
Edited by Jocky ;x, 10 October 2013 - 06:58 AM.
Astazi,aici astept PSD'ul !!!
Cred ca nu stii sa citesti vere...Asteapta mult si bine ca nu mai am de unde sa ti le scot.Sunt foarte vechi , si s-au pierdut.
Daca voi lua ban putin imi pasa , pentru ca m-am lasat de PS intr-un fel.Oricum sunt destui pe aceasta cumunitate care ma stiu si stiu de ce sunt in stare.
PS: daca ma tot acuzi de RIP vino te rog si cu link-urile unde ai mai vazut aceste lucrari.
Asta a iesit foarte bine imi place , pacat ca te-ai lasat ...
Cred ca se poate inchide aici ...
Dupa o foarte mare perioada de timp:
Edited by Massacre, 03 December 2013 - 10:00 PM.
Imi ia ceva timp sa-mi reintru in mana...asta e prima dupa vreo 3-4 luni de inactivitate , la modul cel mai serios.
Te las sa vad ce iti iese
E foarte frumoasa , Textul e foarte bun .. De fapt ce tot spun totul este bun Si este de apreciat deoarece ai facut-o dupa o perioada de inactivitate
Lucrarile tale sunt foarte bune, mai ales ultima semnatura. Simpla, de bun gust, surse de lumina bine plasate.
Daca nu erai orgolios, erai piesa.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users