Am inteles, dar ce o sa facem cu codatii care au ip rutabil?
Stii ca daca acel codat are folderul cstrike pe read-only, si tu ii dai destroy/exterminate nu faci nimic?
Sunt sigura ca 90% din admini nu stiu asta, toti sunt setati sa dea doar destroy.
Am inteles, dar ce o sa facem cu codatii care au ip rutabil?
Edited by EduArT, 30 July 2012 - 04:15 PM.
Edited by Ralu.., 30 July 2012 - 05:24 PM.
Ba baiatule stai calm oric u steam ori fara tot exista coduri asa ca de geaba pierzi 1000de polayeri pentru 100de playeri cu steam?ori steam ori fara tot aia....iar cu exterminate si destroy etc,eu nu am fost niciodata de acord.De ce nu faci comunitatea Steam-only daca vrei standarde ? Calitate nu cantitate !
Edited by Rawr!, 01 August 2012 - 12:17 AM.
De ce nu faci comunitatea Steam-only daca vrei standarde ? Calitate nu cantitate !
Edited by custimoz, 01 August 2012 - 10:59 AM.
Sa te implici in politica unui server, peste deciziile persoanei care plateste din propriul buzunar, este lipsa de profesionalism.
Incepe printr-o "imagine" de calitate a forumului:
un logo profesionist, care sa reflecte dorinta de excelare a comunitatii
un design pe masura (fara suparare, dar tema lasa de dorit)
footer-ul forumului arata fix ca la tigani, cu 1000 de culori (pagina principala)
eliminarea unor buguri existente
semnaturile multor useri sunt de-a dreptul penibile. Exemplu semnatura lui Rawr! cu 2 posturi mai sus este nesimtita rau - ce naiba, am ecran de 22" si jumatate e plin de semnatura lui.
Vad ca folosesti bannere publicitare, dar cam lasa de dorit, creeaza senzatia de "ieftin".
Cu siguranta poti gasi firme de gaming interesate de publicitate, care in schimb iti pot finanta diverse competitii (bani sau chiar produse de gaming). Astfel acele bannere ar fi in ton cu interesele userilor, si nu ar mai arata atata de aiurea.
As putea continua lista, dar o sa zici apoi ca vad numai lucrurile negative.
Profesionalism-ul inseamna o gramada de lucruri, incepe de la managementul facut de tine si se termina cu activitatea adminilor pe serverele de CS.
Tu incepi lucrurile fix de la coada, pentru ca te-au stresat cativa copii ca si-au luat destroy/exterminate.
CS-ul e un joc pentru copii, in care isi mai baga nasul si unii de varsta mai inaintata, asa ca niciodata nu vei scapa de problemele astea.
In niciun caz nu vei face treaba, impunandu-te peste deciziile celor care platesc din propriul buzunar.
footer-ul forumului arata fix ca la tigani, cu 1000 de culori (pagina principala
Edited by ^Hasky^, 02 August 2012 - 07:00 AM.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users