Jump to content

Photo

[CS16] O noua era!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
51 replies to this topic

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
  • Country: Country Flag

Am inteles, dar ce o sa facem cu codatii care au ip rutabil?

Stii ca daca acel codat are folderul cstrike pe read-only, si tu ii dai destroy/exterminate nu faci nimic?
Sunt sigura ca 90% din admini nu stiu asta, toti sunt setati sa dea doar destroy.

CraiovaDAvid

CraiovaDAvid

Member

• Membru
  • 16 posts
  • 4 topics
  • Joined 15-July 12
nu ma nimic impotriva!
//eu stiu faza cu read-only la config si userconfig :)

Edit eduart, se poate pune tot CS-ul pe readonly si nu are efect nici o comanda pe ei.

Edited by EduArT, 30 July 2012 - 04:15 PM.

sa betty' sa sa...

sa betty' sa sa...

Acces radiat

• Banned
  • 1672 posts
  • 99 topics
  • Joined 03-June 12
Felicitari EduArT>:D<, Foarte buna ideea:-bd!

doNNNky

doNNNky

Fost Moderator

• Retired
  • 1582 posts
  • 212 topics
  • Joined 06-June 11
Sunt de acord cu ideea lui eduart !!! si cred ca e foarte buna , pentru ca pana la urma odata ce eduart pierde , pierdem si noi pe langa el !!!

famouz/

famouz/

Fost News Team

• Retired
  • 2056 posts
  • 230 topics
  • Joined 31-October 11
pai ce sa zic eduarde....g g pentr-u ideie dar decat sa excluzi LIVE din comunitatea direct sau sa vb cu BIG alta solutie nui...

Raluk.

Raluk.

Fost Moderator

• Retired
  • 707 posts
  • 114 topics
  • Joined 01-June 12
extraordinar , este foarte frumos ce ai spus si imi place implicarea voastra (gen sa fim ca o familie) si ca nu voi mai fi eu sau ca nu va mai fii oricine alcineva si va doresc sa reusiti sa ajungeti la standardele pe care le asteptati . (e clar ca suntem intr-o comunitate cu still , oameni maturi nu cu oameni lipsiti de bunul simt !

Eu nu am asa ceva in cs din ce ai specificat mai sus pentru ca nu as stii sa pun ... dar nici nu voi avea :)

Sper sa fie un mesaj verbal pentru toti owneri si nu numai ... chiar si playeri pana la administratori .

Bravo Edu :*

Edited by Ralu.., 30 July 2012 - 05:24 PM.

Ghebaru'

Ghebaru'

New Member

• Membru
  • 25 posts
  • 1 topics
  • Joined 27-July 12
Pentru a da ban permanent celor cu ip rutabil, exista pluginul cban, am primit eu pe un server si numai puteam sa intru.Daca vreti sa il testati o sa ii trimit PM lui Eduart cu link.Bafta !

Seriful*

Seriful*

Fost Moderator

• Retired
  • 3505 posts
  • 150 topics
  • Joined 09-May 11
sunt tot felul de chesti de a scapa de codati cu ip rotabil nu doar destroy exterminate sau alte chesti :| am avut multe sv si ceva codati cu ip rotabil cel mai mult am folosti de pluginul timeout :| era bun dar spre sf. toata lumea stia cum sa scape de el
asa ca tot la ban am ramas :D ori cum eduard buna idee

InSaNe-

InSaNe-

Gamer Member

• Membru
  • 909 posts
  • 55 topics
  • Joined 20-April 12
Tot nu am intales, dau un ban, isi schimba ip-ul, reintra si sa dau ban pe clasa de ip ? Deci sa intaleg ca ptr un player banez zeci de ip-uri ?

delirious

delirious

Addicted Member

• Membru
  • 228 posts
  • 7 topics
  • Joined 08-October 11
De ce nu faci comunitatea Steam-only daca vrei standarde ? Calitate nu cantitate !

Flou Rege

Flou Rege

Ultras Member

• Membru
  • 592 posts
  • 51 topics
  • Joined 18-May 12
Pluginul timeout este acceptat?

Ghebaru'

Ghebaru'

New Member

• Membru
  • 25 posts
  • 1 topics
  • Joined 27-July 12
Daca schimb cfg-ul pot reintra pe server chiar daca am primit timeout, bagati pluginu ala care am zis si testatil..

Flou Rege

Flou Rege

Ultras Member

• Membru
  • 592 posts
  • 51 topics
  • Joined 18-May 12
La timeout trebuie sa scrii doar cl_timeout 30 doh8-|.
Stiam ca era un plugin care ii modifica ceva in registri in valve/steam si nu se mai putea conecta pe ip-ul serverului, stie cineva cum se numeste?

Rawr!

Rawr!

Acces radiat

• Banned
  • 775 posts
  • 91 topics
  • Joined 21-February 12

De ce nu faci comunitatea Steam-only daca vrei standarde ? Calitate nu cantitate !

Ba baiatule stai calm oric u steam ori fara tot exista coduri asa ca de geaba pierzi 1000de polayeri pentru 100de playeri cu steam?ori steam ori fara tot aia....iar cu exterminate si destroy etc,eu nu am fost niciodata de acord.

Daca este unu cu ip dynamic ii dai ban pe clasa de ip permanent iti salvezi ip cu clasa [pe care i-ai dat ban si urmatoarea zi il scoti si el nu o sa stie ca nu i-lai scos se duce pe alt sv .. GooDLooK

@EDIT edu eu doar am citit ce au spus ceilati owneri,membri ai forumului si na mi-am spus opinia nu am facut off-topic si is de acord sa se scoata pluginurile astea de pe servere plus eu as dori sa se scoata de pe motoarele de cautare aceste pluginuri sa fie private.:)

Edited by Rawr!, 01 August 2012 - 12:17 AM.

EduArT

Faci off topic, citeste primul post sa vezi despre ce e vorba.

@ restu, incetati cu discutiile despre timeout si restu.

custimoz

custimoz

Member

• Membru
  • 55 posts
  • 6 topics
  • Joined 21-July 12
@Eduart, e bine sa vezi ca exista comunitate in Romania, unde se incearca punerea accentului pe profesionalism.
Insa daca tu crezi ca profesionalismul se rezuma la eliminarea pluginurilor de slow-hack, atunci esti naiv.

Sa te implici in politica unui server, peste deciziile persoanei care plateste din propriul buzunar, este lipsa de profesionalism.
Pe chestia asta, iti garantez(din proprie experienta) ca vei pierde servere, nu stiu daca putine / multe.
La-leagane a incercat "ideea" asta, a fortat mana ownerilor, si apoi a regretat. Stiu pentru ca eram in stafful lor, cand au impus asa ceva.

Vrei profesionalism adevarat ?

Incepe printr-o "imagine" de calitate a forumului:

• un logo profesionist, care sa reflecte dorinta de excelare a comunitatii
  • un design pe masura (fara suparare, dar tema lasa de dorit)
  • footer-ul forumului arata fix ca la tigani, cu 1000 de culori (pagina principala)
  • eliminarea unor buguri existente
  • semnaturile multor useri sunt de-a dreptul penibile. Exemplu semnatura lui Rawr! cu 2 posturi mai sus este nesimtita rau - ce naiba, am ecran de 22" si jumatate e plin de semnatura lui.
Vad ca folosesti bannere publicitare, dar cam lasa de dorit, creeaza senzatia de "ieftin".
Cu siguranta poti gasi firme de gaming interesate de publicitate, care in schimb iti pot finanta diverse competitii (bani sau chiar produse de gaming). Astfel acele bannere ar fi in ton cu interesele userilor, si nu ar mai arata atata de aiurea.

As putea continua lista, dar o sa zici apoi ca vad numai lucrurile negative.

Profesionalism-ul inseamna o gramada de lucruri, incepe de la managementul facut de tine si se termina cu activitatea adminilor pe serverele de CS.
Tu incepi lucrurile fix de la coada, pentru ca te-au stresat cativa copii ca si-au luat destroy/exterminate.
CS-ul e un joc pentru copii, in care isi mai baga nasul si unii de varsta mai inaintata, asa ca niciodata nu vei scapa de problemele astea.
In niciun caz nu vei face treaba, impunandu-te peste deciziile celor care platesc din propriul buzunar.

Edited by custimoz, 01 August 2012 - 10:59 AM.

Ghebaru'

Ghebaru'

New Member

• Membru
  • 25 posts
  • 1 topics
  • Joined 27-July 12
Daca ai forumul aranjat si serverele pline de codati, mai bine lipsa.Asta cu semnaturile userilor si cu designu se rezolva in timp, comunitatea e la inceput si pana se mai "aseaza" mai dureaza.

Sa te implici in politica unui server, peste deciziile persoanei care plateste din propriul buzunar, este lipsa de profesionalism.

Fiecare comunitate are politica ei despre serverele hostate.

EduArT

@ custimoz , acest anunt e un pas spre profesionalism, nu se poate face totul intr-o zi. Legat de forum, asta e footeru la forum, tu probabil te referi la partea cu utilizatorii online. Acele culori sunt necesare pentru deosebirea gradelor de pe forum si sunt 6 la numar, nu vad acele 1000. Cat despre tema, e foarte ok asta care e acuma, simpla si placuta.

Keenan <3

Keenan <3

Gold Member

• Membru
  • 673 posts
  • 83 topics
  • Joined 10-July 12

Incepe printr-o "imagine" de calitate a forumului:
un logo profesionist, care sa reflecte dorinta de excelare a comunitatii
un design pe masura (fara suparare, dar tema lasa de dorit)
footer-ul forumului arata fix ca la tigani, cu 1000 de culori (pagina principala)
eliminarea unor buguri existente
semnaturile multor useri sunt de-a dreptul penibile. Exemplu semnatura lui Rawr! cu 2 posturi mai sus este nesimtita rau - ce naiba, am ecran de 22" si jumatate e plin de semnatura lui.
Vad ca folosesti bannere publicitare, dar cam lasa de dorit, creeaza senzatia de "ieftin".
Cu siguranta poti gasi firme de gaming interesate de publicitate, care in schimb iti pot finanta diverse competitii (bani sau chiar produse de gaming). Astfel acele bannere ar fi in ton cu interesele userilor, si nu ar mai arata atata de aiurea.

As putea continua lista, dar o sa zici apoi ca vad numai lucrurile negative.

Profesionalism-ul inseamna o gramada de lucruri, incepe de la managementul facut de tine si se termina cu activitatea adminilor pe serverele de CS.
Tu incepi lucrurile fix de la coada, pentru ca te-au stresat cativa copii ca si-au luat destroy/exterminate.
CS-ul e un joc pentru copii, in care isi mai baga nasul si unii de varsta mai inaintata, asa ca niciodata nu vei scapa de problemele astea.
In niciun caz nu vei face treaba, impunandu-te peste deciziile celor care platesc din propriul buzunar.

Eu zic ca tema e foarte buna ;) . Fiecare are un drept ! Semnatura fiecare o face cum doreste omul respectiv . Destroy/Exterminate nu miau placut nici odata sa fiu sincer :| .

footer-ul forumului arata fix ca la tigani, cu 1000 de culori (pagina principala

Sa fiu sincer ai exagerat aicea .. Eu nu vad unde sunt acelea culori poate cum zice eduart : La gradele pentru deosebirea lor , eu zic ca e destul de ok acesta comunitate , e doar la inceput si cred ca va ajunge si printre primele in Romania acesta comunitate , pentru ca au niste membri care respecta si sunt respectati si ei Staff-ul e de treaba lucreaza din greu pe comunitate va evolua in timp .

Multumesc !

^Hasky^

^Hasky^

Fost Moderator

• Retired
  • 677 posts
  • 88 topics
  • Joined 14-September 11
Tema asta e chiar foarte buna.Cei de la vBulletin nu au facut inca un update care sa schimbe cu totul interfata forumului.Si nu cred ca eduart ar vrea, dupa ce a cumparat licenta de la vBulletin ca sa aiba tema asta, sa foloseasca alta platforma.

Si footerul este chiar bun daca e sa-mi dau si eu cu parerea.Oricum, imi place ideea ta EduArT.

Edited by ^Hasky^, 02 August 2012 - 07:00 AM.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users