Salt la continut

Fotografie

[CS16] In atentia ownerilor care primesc xredirect, IMPORTANT!

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
27 replies to this topic

EduArT

Saptamana aceasta am verificat detaliat serverele din comunitate si am gasit urmtoarele lucruri:

xRedirect:
- pluginul dezactivat prin ; , exemplu ;cs16_xredirect.amxx
- stergerea cvarurilor din amxx.cfg
- pausecfg.ini , cs16_xredirect.amxx dezactivat prin amxmodmenu
- modificarea serverlist.ini , adaugarea altor IP-uri ale unor servere din comunitate, pe langa platformele xredirect

Blind:
- cs16_blind.amxx dezactivat si inlocuit cu advanced_blind.amxx / blind.amxx / samd
- redenumirea unui plugin advanced_blind.amxx sub numele de cs16_blind.amxx

Destroy, exterminate, fuckoff etc:
- unele servere aveau "pachetul complet"
- asemenea pluginuri "ascunse" sub alte denumiri

Daca se mai intampla cazuri ca cele enumerate mai sus, voi avea o ultima discutie cu detinatorul serverului apoi xredirectul v-a fi scos catre serverul respectiv. Sunt servere pe care personal scot aceste pluginuri si a doua zi sunt la loc intacte, comic dar adevarat. Ne-am saturat sa tot inghitem si de fiecare data noi sa picam de prosti ca noi suntem aia rai. Ca nu ati fost anuntati, ca nu voi ati ati pus, ca alt owner a pus sau alte motive pe care chiar nu le mai cred.

Detinatorii principali (cel care a achitat serverul) are in spate fiecare responsabilitate, e problema voastra cui dati acces ftp/gamecp tuturor pustanilor care fac din server ce vor si nu respecta conditiile comunitatii.

Si dupa o statistica facuta in ultima luna, am observat ca serverele care au destroy, exterminate, blind samd sunt mai putin populate. De ce?
1. Acestea presupun ca sunt pluginuri descarcate direct de pe google.ro , site-urile/forum-urile de specialitate precum "alliedmodders" nu publica asemenea pluginuri
2. Oferirea accesului unor admini la aceste comenzi care daca le-ai spus "Ba" , "Wa" ai primit destroy, mentalitatea adminului "Mie-mi vorbesti cu domnu"
3. Personal va spun ca jucatorii buni, daca observa ca pe server este destroy sau ceva asemanator, nu sta, zilnic sunt sute de cazuri cand cei cu steam sau nu numai, primesc destroy pentru motivul ca "Aveai 15 cu 0 scor".
4. Majoritatea codatilor sunt cei care intra zi de zi cu aim/wall/speed pentru distractia lor, si va asigur ca 90% din ei au config.cfg pe read-only si degeaba utilizati destroy. Iar restul 10% cre primesc sunt "ghinionisti".

Cei care baga bani in serverele de cs pentru a fi populare, printre care ma enumar si eu, nu ne convine sa oferim xredirect unor servere care folosesc pluginurile enumerate mai sus si le folosesc pe jucatori ca sunt nervosi sau ca "sufera"

Reamintesc ca:
Noi nu va obligam sa primiti xredirect, dar nici voi nu ne puteti obliga sa va oferim atata timp cat conditiile sunt incalcate.

O vorba pe care sa o inteleaga cu totii:
"Daca noi nu va furam, voi de ce ne furati?"

JuDeCaToRuL

JuDeCaToRuL

Fost Moderator

• Retired
  • 1614 Postari:
  • 109 topics
  • Joined 25-January 11
  • Country: Country Flag
NorD.cs16.ro a luat la cunostinta aceste date, speram ca pe viitor sa nu se mai intample asa ceva. Destry-ul este scos de pe server.

biju_adi

biju_adi

Ultras Member

• Membru
  • 359 Postari:
  • 52 topics
  • Joined 13-April 11
Sarulesti.Cs16.Ro a luat la cunostinta aceste date :) Noi am respectat modelul de la inceputul proiectului ;)

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 Postari:
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
Arena.cs16.ro a inlaturat orice astfel de plugin ,advancedbans este suficient pentru a inlatura codatii. Urat din partea celor care fac asta
Am luat la cunostinta. Multumim de "atentionare"

stefan*luk

stefan*luk

Acces radiat

• Banned
  • 405 Postari:
  • 56 topics
  • Joined 20-January 12
Alpha.cs16.ro a luat la cunostinta. Alpha nu a avut nici un fel de destroy sau fuckoff am vazut pe master.cs16.ro inca folosesc fuckoff. Pe alpha nici macar frag-dupa-blind nu ia destroy findca e un altfel de plugin.
Multumim pentru anunt!

DeSigNeR @RoTT

DeSigNeR @RoTT

Gamer Member

• Membru
  • 964 Postari:
  • 73 topics
  • Joined 29-April 11
Pe wild au fost scoase de când s-a propus astă vară.
Este deja a 3-a oară când se discută despre asta ,cred că ar trebui luate măsuri :)

BugsBunny

BugsBunny

Fost Moderator

• Retired
  • 1711 Postari:
  • 140 topics
  • Joined 27-March 11
Dr nu a avut si nu va avea pus nici un plugin din cele spuse de tine.

th3#afk

th3#afk

Fost Administrator

• Retired
  • 3557 Postari:
  • 318 topics
  • Joined 08-August 11
babeni nu cred ca are , o sa verific deseara sa vad mai multe!

1234

1234

Fost Administrator

• Retired
  • 4228 Postari:
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11

Dr nu a avut si nu va avea pus nici un plugin din cele spuse de tine.

Nici noi .

Andreii.

Andreii.

Acces radiat

• Banned
  • 95 Postari:
  • 22 topics
  • Joined 21-January 12
ecstasy nu a avut si nici nu va avea astfel de pluginuri !

PoLo

PoLo

Member

• Membru
  • 45 Postari:
  • 7 topics
  • Joined 21-January 12
relax.cs16.ro a luat la cunostinta aceste date, Destry-ul este scos de pe server.

pint@

pint@

Advanced Member

• Membru
  • 155 Postari:
  • 21 topics
  • Joined 03-January 12
Brasov.cs16.ro nu foloseste acest plugin(cu toate ca a fost cerut de catre admini), dar respektam cerintele de la comunitate.
p.s:Respekta si vei fi Respektat

Te Fraieresc

Te Fraieresc

Untouchable Member

• Membru
  • 1401 Postari:
  • 183 topics
  • Joined 27-December 10
Pub.cs16.ro nu fuloseste si nici nu a folosit asemenea pluginuri . cu toate ca ele au fost cerute de catre adminii am respectat aceste reguli impuse de comunitate :)

Propun ca toate sv sa fie verificate luna de luna de catre unul din staff'ul comunitati :) fara sa sa se stie o data anume pentru a le scoate 2 zile si adauga iarasi :) am vazut si eu mai ales faza cu xredirectul multi primesc putini ofera !!

atykus

atykus

Ultras Member

• Membru
  • 413 Postari:
  • 69 topics
  • Joined 11-December 11
Old.cs16.ro,am luat la cunostinta.
--Si sincer eu chiar sunt incepator in toate astea,si la ce nu ma pricep nu ma bag. bafta all

DiCEEE

DiCEEE

Addicted Member

• Membru
  • 245 Postari:
  • 47 topics
  • Joined 10-January 11
Primar.cs16.ro [a] Luat la cunostinta au fost inlaturate eventualele (pluginuri daca au existat) probleme

fAnTaZy

fAnTaZy

Addicted Member

• Membru
  • 302 Postari:
  • 15 topics
  • Joined 25-June 11
OldSchool.cs16.ro a luat la cunostinta!

Reflex^

Reflex^

Gamer Member

• Premium
  • 805 Postari:
  • 24 topics
  • Joined 13-June 11
pgl.cs16.ro nu are treaba cu asa cv...din cate stiu eu

geoss84

geoss84

No Limit Member

• Membru
  • 2053 Postari:
  • 111 topics
  • Joined 12-July 11
suntem de acord daca se va mai gasi destroyu pe serveru ne asumam raspunderea fara scuze ca doar eu si bau avem acces ftp si promitem ca nu va mai fi destroyu sau alt pluging de genu asta pe server la noi

Laurrica

Laurrica

Fost Moderator

• Retired
  • 2123 Postari:
  • 210 topics
  • Joined 07-February 12
Intradevar am schimbat si noi pluginul blind , nu le convin adminelor cica nu le apare cui le dau blind + ca vor sa faca poze sa posteze la ban ...

Asta e au facut reclamatie eu vad tot!

Ramane asa si imi cer scuze !

LicaNtrop

LicaNtrop

Power Member

• Membru
  • 102 Postari:
  • 18 topics
  • Joined 18-October 11
braila.cs16.ro ...sa luat la cunostinta toate datele de mai sus
dar dc nu faceti public serverele care incalca conditiile impuse ca sa le stim si noi

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi