Jump to content

Photo

Flag.cs16.ro FREE CHAT ! :)

* * * * - 6 votes

• This topic is locked This topic is locked
1695 replies to this topic

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12
  • Country: Country Flag

Nu vreau dar acest topic este facut de mine, cred ca pot sa postez in el, iar daca ei ma ataca, ma provoaca eu chiar trebuie sa stau si sa ii ascult?

Noi te atacam? =))) OMFG. Bai copilut , 1 la mana tu ai plecat de aici cu scandal , 2 la mana tu ai inceput sa injuri si sa jignesti , 3 la mana nu esti atacat fara motiv. Apropo , mai devreme ai spus ca nu mai postezi aici..iar te-ai intors? :))

Acest topic a fost o prostie inca de la inceput , i-am zis si lui kid . Pentru ca de la "Free chat" se ajunge la ce s-a ajuns aici ==> Multe posturi aiurea , +1 in exces , jigniri, replici de prost-gust .

Nu topicul este o prostie ci faptul ca acesti indivizi care au injurat incontinuu , au jignit si au batjocorit inca sunt prezenti si tot ce s-a facut a fost un avertisment. Ei au inceput sa posteze aici in felul in care au facut-o si totusi bagi in aceasi oala pe toata lumea.

Edited by ts., 22 October 2012 - 02:10 PM.

lap->Flag.Cs16.Ro

lap->Flag.Cs16.Ro

Banned

• Banned
  • 2543 posts
  • 182 topics
  • Joined 08-March 12
Eu nu vreau decat as se faca dreptate. Sunt de acord sa plateasca toti care gresesc, dar absolut toti, nu sa se faca exceptii.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
A FOST AL TAU,dar din moment ce nu mai ai ce cauta pe acest server resemneaza-te.Kent nu e treaba ta,acest topic nu a fost cu jigniri pana nu sa gasit domnu sa jigneasca

Sam.

Sam.

Membru

• Topic Starter

• Membru
  • 621 posts
  • 95 topics
  • Joined 09-April 12
Cel mai corect, sa se inchida topicul !

@ts pustiulica, nu te mai chinui atat sa ma provoci, taci si-nghite !

Edited by ש ', 22 October 2012 - 02:09 PM.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
Ai vrea tu,nu?:))

lap->Flag.Cs16.Ro

lap->Flag.Cs16.Ro

Banned

• Banned
  • 2543 posts
  • 182 topics
  • Joined 08-March 12
NU tu decizi asta Sam, Lasa-ne pe noi sa ne facem treaba in continuare si nu ne mai deranja cu prezenta ta. Am avut incredere in tine, dar pentru voi o femeie nu poate conduce.

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Cel mai corect, sa se inchida topicul !

@ts pustiulica, nu te mai chinui atat sa ma provoci, taci si-nghite !

Baietandrule , marinarule , marinatule...nu eu te provoc , te provoci singur. Du-te si spune-i mamei tale sa taca si sa inghita pentru ca eu nu iti permit sa-mi vorbesti asa. Daca parintii tai asta te-au invatat acasa , atunci du-te si vorbeste cu ei asa. (Apropo , rog ca acest lucru sa nu fie luat ca o insulta pentru ca nu este)

Edited by ts., 22 October 2012 - 02:13 PM.

Sam.

Sam.

Membru

• Topic Starter

• Membru
  • 621 posts
  • 95 topics
  • Joined 09-April 12
Deci eu sunt de acord sa nu mai fac post aici, daca terminati cu aberatiile voastre cu pile, jigniri si asa mai departe. Vorbiti de ale voastre si nu o sa mai vedeti post de-al meu aici.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
Cand o sa incetezi sa mai postezi la noi pe sectiune,atunci o sa incetam si noi sa va aducem in discutie (nu ca ati merita vreun efort)

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12
Singurul care a jignit ai fost tu. Nu am aberat cu nimic Sam , pe tine (pe voi) va doare adevarul. Iar cu pile , ne dam cu presupusul nu acuzam. Avem voie sa ne dam cu presupusul.

Edited by ts., 22 October 2012 - 02:14 PM.

Sam.

Sam.

Membru

• Topic Starter

• Membru
  • 621 posts
  • 95 topics
  • Joined 09-April 12
Numai insistati atat pentru ca si eu am fost avertizat ca toti iar ce fost a fost, ne vedem fiecare de ale noastre. Bafta cu serverul sa il faceti locul 1 gametracker si ce mai este. !

Edited by ש ', 22 October 2012 - 02:16 PM.

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
Pe voi va rog frumos sa incetati cu acuzele asupra staff-ului, cum ca ar fi cu pile, mafie etc. Este un regulament dupa care actioneaza fiecare membru din staff, nu actioneaza dupa placul fiecarui owner.

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12
Deci injuriile , jignirile repetate + batjocoritul...sunt tratate ca si "prost" si "frustrat" ? Frumos.

Edited by ts., 22 October 2012 - 02:21 PM.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
Gata ts!

Yahwe

Yahwe

Gamer Member

• Banned
  • 808 posts
  • 157 topics
  • Joined 04-August 12
Stimabile Ts :

1. Crezi ca eu sunt Sam sa-ti permit sa mi te adresezi asa?Ai warn-up pentru adresarea care ai facut-o mai devreme.
2. Next time cand te mai vad ca incepi sa implici ''mamele'' userilor in discutiile tale aberante, puerile si bigame, ai ban 7 zile si fac tot posibilul ca asta sa se intample.
3. Cat despre ''pile'', cand o sa ai dovezi, VEI AVEA SI DREPTUL SA-TI DAI CU PRESUPUSUL.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
Te-ai gasit si tu sa vorbesti :-j
Pana acum cand a fost vorba de jigniri si injuraturi nu va-ti gasit niciunu sa va bagati,bine ca o faceti acum :-j
Hai salut

Edited by ~denisa~, 22 October 2012 - 02:46 PM.

Yahwe

Yahwe

Gamer Member

• Banned
  • 808 posts
  • 157 topics
  • Joined 04-August 12
Denisa, cat timp eu am vorbit frumos si am incercat sa explic ceva, am fost tratat cu ''hai sictir'' si totusi nu cred ca v-am spus ceva sau v-am jignit fie direct/indirect pe tine sau Ts.Deci prin urmare, el e el, tu esti tu.Artogariile, fitele si tupeismul iti vor dauna pe aceasta comunitate, multi se lipsesc de asa ceva.Cat despre mine, eu NU pot da warn/ban userilor, asta revine functiilor de Mg/Sm/Administrator/Fondator, nu noua.Desi ti-am mai spus si era valabil si pentru tine si pentru Ts, nu mai acuzati fara dovezi.Luati exemplul lui Krat0s, a acuzat, n-a venit cu dovezi si a plecat definitivi.Vad ca tu insisti sa-l urmezi in fiecare pas care l-a facut.Daca asta ti-e alegerea si decizia, e strict problema ta.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
Nu am nevoie de dovezi,se vede clar la cate raporturi am facut ca el nu a primit decat un advertisment.Se pot verifica raporturile

TYGA

TYGA

Fost Administrator

• Retired
  • 9299 posts
  • 604 topics
  • Joined 18-June 11
Ne contrazicem si nu ajungem nicaieri
Denisa , te-as ruga sa lasi pe moment topicul inchis pana se calmeaza spiritele si vedem cine,ce,unde a gresit .
closed momentan

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
Topic redeschis.
Nu aveti voie sa postati in sectiunea de la Go si nici ei la noi.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users