ahahahhahahahah
Te-a durut cand te-au scapat in cap? Doar de curios intrebba, asculta aici, BAHAOOOOSSSSS !!
eu nu va mai bag in seama , la ce sariti atat in sus?
RUPE CARUTZAAA !! prrr tzaaaa
Edited by ts., 21 October 2012 - 02:56 PM.
Edited by ~denisa~, 21 October 2012 - 09:28 PM.
Dar pe tine cine te-a mai jignit?Bun , inteleg ca nu vrei sa va opriti si aruncati cu noroi in toti. Lap , urmatoarele cuvinte de jignire la adresa mea le voi sanctiona cu ban 7 zile la fel si orice jignire din topicul acesta.
Edited by ts., 21 October 2012 - 09:01 PM.
Edited by ts., 21 October 2012 - 09:05 PM.
Edited by ts., 21 October 2012 - 09:16 PM.
Edited by lap->Flag.Cs16.Ro, 22 October 2012 - 07:29 AM.
Prietene, se intelege ca acest topic reprezinta un Free Chat, dar asta nu te scuteste de regula pentru 2xpost.
In al 2-lea rand, jignirilie directe/indirecte la adresa unui membru al staff-ului acestui forum se sanctioneaza cu BAN 7 zile fara avertismente prealabile.
Vad ca aici sunteti capabili sa aruncati jigniri, remarci si critici in stanga si in dreapta.
~Denisa~, tu daca nu acuzi, nu-ti poti castiga painea, asa e?Astept si eu o dovada a afirmatiilor tale, precum ca ''Sam'' ar avea pile.Daca nu ai, vorba lor, ramai in bancuta ta si nu vorbi in necunostinta de cauza.
Va dati rotunzi ca aveti ''x'' ani, poate peste 18-20, dar va comportati aici mai rau ca pustii de 12 ani.
Edited by ts., 22 October 2012 - 01:07 PM.
Ciudat , va luati de lap pentru un dublu post...dar nu le ziceti nimic indiviziilor care au umplut frigiderele de carne. hai sictir.
Edited by ש ', 22 October 2012 - 01:14 PM.
0 members, 3 guests, 0 anonymous users