Jump to content

Photo

Flag.cs16.ro FREE CHAT ! :)

* * * * - 6 votes

• This topic is locked This topic is locked
1695 replies to this topic

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
  • Country: Country Flag
Atunci de ce te bagi singur in seama?=))
ahahahhahahahah
  • ts! likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

ba, asculta aici, BAHAOOOOSSSSS !! =)) eu nu va mai bag in seama , la ce sariti atat in sus?
RUPE CARUTZAAA !! prrr tzaaaa

Te-a durut cand te-au scapat in cap? Doar de curios intreb

Edited by ts., 21 October 2012 - 02:56 PM.

• Denisa ;x likes this

lap->Flag.Cs16.Ro

lap->Flag.Cs16.Ro

Banned

• Banned
  • 2543 posts
  • 182 topics
  • Joined 08-March 12
Incetati toti, si miorlau daca mai il scoti mult pe sam de la kkt o sa ai mari probleme.
  • Denisa ;x likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
:-j

Edited by ~denisa~, 21 October 2012 - 05:37 PM.

Miorlau

Miorlau

Fost Super Moderator

• Retired
  • 3341 posts
  • 270 topics
  • Joined 07-October 10
Bun , inteleg ca nu vrei sa va opriti si aruncati cu noroi in toti. Lap , urmatoarele cuvinte de jignire la adresa mea le voi sanctiona cu ban 7 zile la fel si orice jignire din topicul acesta.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
Ah deci asa merge la voi? :))Cand alti playeri injura alti playeri advertisment pana nu mai puteti.Cand va jignesc pe voi moderatorii ban 7 zile=))
Hai lol ca va bateti joc
Nu te mai obosi sa postezi ca o faci degeaba
Salut

Edited by ~denisa~, 21 October 2012 - 09:28 PM.

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Bun , inteleg ca nu vrei sa va opriti si aruncati cu noroi in toti. Lap , urmatoarele cuvinte de jignire la adresa mea le voi sanctiona cu ban 7 zile la fel si orice jignire din topicul acesta.

Dar pe tine cine te-a mai jignit? :)))
L.E : Apropo...singularul sa ramane cu singular...si pluralul cu plural....zic si eu

Edited by ts., 21 October 2012 - 09:01 PM.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
Dramatizeaza =))

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12
Cine stie...poate mi-a scapat ceva ^ ^

L.E : Poate s-a simtit...am zis ceva eu?:))

Edited by ts., 21 October 2012 - 09:05 PM.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
Deci chiar asteptam banul ala de 7 zile.Ii dai si lu sam moderatoru pacii ?

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12
Moderatorul pacii = moderatorul care doreste sa faca pace intre useri , un fel de porumbelul pacii varianta forumista ^^ . Va fi noua imagine a pacii pe forumuri in timp!

Am vrut sa specific asta...ca sa nu se inteleaga gresit !! Ca nu se stie niciodata...

Hai cu roabaaaa !!!
Stai linsitit , sunt doar niste apucaturi de ale mele..incep sa strig (Scriu) prostii dintr-o data...e o boala!

Doamnaaa ..auzi , cat e halatu??

Edited by ts., 21 October 2012 - 09:16 PM.

• Denisa ;x likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
=)) Macar posteaza si videoclipu

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

lap->Flag.Cs16.Ro

lap->Flag.Cs16.Ro

Banned

• Banned
  • 2543 posts
  • 182 topics
  • Joined 08-March 12
MIorlau sa vad banul acela cand te-oi jigni sau injjura. Pana atunci fati treaba cum trebuie, cine greseste sa plateasca. Cauta istoria lui Sam si ai sa vezi ca nu poti sa castigi. Daca nu vrei sa te convingi am sa il conving eu pe Eduart.

lap->Flag.Cs16.Ro

lap->Flag.Cs16.Ro

Banned

• Banned
  • 2543 posts
  • 182 topics
  • Joined 08-March 12
  • Miorlau singur ai provocat acest conflict.
  • Daca ti-ai fi facut treaba cum trebuie dinainte nu s-ar fi ajuns la tot acest circ.
  • Data viitoare nu te uita ca iti sunt prieteni,admini, etc.., gresesc trebuie sa plateasca, asa cum si un user nou plateste pt greselile sale.
  • Ai sa te chinui sa imi dai ban pentru un motiv serios, eu nu incalc regulile.
  • Eu doar ripostez civilizat.
  • Ma bucur ca acum vom avea paznic pe aceasta sectiune, macar de ti-ai face treaba daca tot stai paznic aici si ai sanctiona pe cine greseste, pe absolut oricine.

Edited by lap->Flag.Cs16.Ro, 22 October 2012 - 07:29 AM.

Yahwe

Yahwe

Gamer Member

• Banned
  • 808 posts
  • 157 topics
  • Joined 04-August 12
Prietene, se intelege ca acest topic reprezinta un Free Chat, dar asta nu te scuteste de regula pentru 2xpost.

In al 2-lea rand, jignirilie directe/indirecte la adresa unui membru al staff-ului acestui forum se sanctioneaza cu BAN 7 zile fara avertismente prealabile.

Vad ca aici sunteti capabili sa aruncati jigniri, remarci si critici in stanga si in dreapta.

~Denisa~, tu daca nu acuzi, nu-ti poti castiga painea, asa e?Astept si eu o dovada a afirmatiilor tale, precum ca ''Sam'' ar avea pile.Daca nu ai, vorba lor, ramai in bancuta ta si nu vorbi in necunostinta de cauza.

Va dati rotunzi ca aveti ''x'' ani, poate peste 18-20, dar va comportati aici mai rau ca pustii de 12 ani.

Sam.

Sam.

Membru

• Topic Starter

• Membru
  • 621 posts
  • 95 topics
  • Joined 09-April 12
Numai acuzati ca am "pile" , eu chiar nu ii cunosc pe baietii care sunt moderatori ! :|

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Prietene, se intelege ca acest topic reprezinta un Free Chat, dar asta nu te scuteste de regula pentru 2xpost.

In al 2-lea rand, jignirilie directe/indirecte la adresa unui membru al staff-ului acestui forum se sanctioneaza cu BAN 7 zile fara avertismente prealabile.

Vad ca aici sunteti capabili sa aruncati jigniri, remarci si critici in stanga si in dreapta.

~Denisa~, tu daca nu acuzi, nu-ti poti castiga painea, asa e?Astept si eu o dovada a afirmatiilor tale, precum ca ''Sam'' ar avea pile.Daca nu ai, vorba lor, ramai in bancuta ta si nu vorbi in necunostinta de cauza.

Va dati rotunzi ca aveti ''x'' ani, poate peste 18-20, dar va comportati aici mai rau ca pustii de 12 ani.

Injuriile si jignirile repetate 3 zile nu se sanctioneaza cu nimic? Sau vedeti doar ceea ce vreti sa vedeti?
Singurii care se comporta ca niste copii de 12 ani sunt Sam si compania , dar probabil tu intelegi altceva prin comportamentul pueril. Atata timp cat ei au dreptul de a vorbit in halul ala fara a pati nimic se presupune ca si noi , restul userilor de pe aceasta comunitate , avem aceleasi drepturi. Acum fiind ograda voastra este normal sa acceptati ce vreti si pe cine vrei cat timp doriti , insa nu mai vorbiti de asa numita egalitate.
Spui ca jignirile sau insultele , aduse in mod direct sau indirect se sanctioneaza ,eu n-am vazut ca respectivii indivizi sa fie sanctionati pentru cele spuse in repetate randuri. Nu suntem obligati sa "Stam si sa inghitim" cum spune RESPECTATUL DOMN' Sam si sunt convins ca daca asemenea vorbe iti erau adresate tie sau altui membru al staff-ului acestei comunitati altele erau masurile luate...cum bine a tinut sa reaminteasca un moderator mai devreme.
Ciudat , va luati de lap pentru un dublu post...dar nu le ziceti nimic indiviziilor care au umplut frigiderele de carne. hai sictir.

L.E : Iar de pile...daca e sa o luam logic....daca eu as fii injurat si jignit in halul ala un user random de pe acest forum as fi primit ban permanent in ziua urmatoare. So put them all toghether.....and the result is......
whatever

Edited by ts., 22 October 2012 - 01:07 PM.

Sam.

Sam.

Membru

• Topic Starter

• Membru
  • 621 posts
  • 95 topics
  • Joined 09-April 12

Ciudat , va luati de lap pentru un dublu post...dar nu le ziceti nimic indiviziilor care au umplut frigiderele de carne. hai sictir.

Cum iti permiti ba "ts" sa spui unu-i moderator care ti-a vorbit frumos "hai sictir" , rusine !

Iar pe pile numai insistati sa spuneti asa ceva, e total nefondat ! Numai acuzati moderatorii aiurea ca fac favoruri si ce va mai trece voua prin cap ! 8-|

Edited by ש ', 22 October 2012 - 01:14 PM.

dUr3xKlu

dUr3xKlu

Platinum Member

• Membru
  • 1092 posts
  • 53 topics
  • Joined 03-February 12
TS vezi k eu am deja un "warning" ca am vb urat! plus de asta nu cred ca am mai trecut pe aici ca sa injur! ;)

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users