Salt la continut

Fotografie

Flag.cs16.ro FREE CHAT ! :)

* * * * - 6 Voturi

• Topic inchis Acest topic e inchis
1695 replies to this topic

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12
  • Country: Country Flag
Uite cine s-a trezit sa vorbeasca. Parca nu te interesa. "hai sictir" e doar o vorba , la fel cu taci si-nghite. N-am acuzat pe nimeni , nu cred ca ai auzit sa fie spus X-ulescu il favorizeaza pe Z-ulescu. Ne dam si noi cu parerea si atata tot , sau nu avem voie?
Vorbesti de mine ..."cum imi permit" ? Dar tu cum iti permita mai ALA sa vorbesti in asemenea hal? Asa vorbesti si acasa cu parintii tai? Din moment ce voi ati bagat si ati scos tot ce ati vrut ,unde ati vrut...ar trebui sa am si eu acest drept...nu? Dar nu , eu o sa imi iau ban :).
Repet , poate nu ai inteles. Nu acuzam pe nimeni , ne-am dat cu presupusul.

hai sictir = o forma mai agresiva si subtila de a spune "pa" sau "lasa-ma" sau "pleaca" . Nu este o jignire , nici o insulta..asa ca tine-ti gura Sam si mergi la nisipul tau.

L.E : @klu , si eu am 2 warning pentru "prost" si nu mai stiu ce..tot ceva de genul. Tu ai unul singur pentru injuraturi repetate si insulte. E normal , nu? :))))) Pe langa asta nu am mai vorbit urat. Am folosit doar cuvintele care se pare ca sunt agreate chiar si in mod repetat...deci nu vad care este problema..sau doar pentru ca vin de la mine sunt o problema? Oricum...la tine am inteles dupa ce am discutat in PM ,dat fiind faptul ca n-ai gasit nimic sa raspunzi ai realizat si tu ca am dreptate. Bravo tie.

Aceasta postare a fost editata de ts.: 22 October 2012 - 01:26 PM

Sam.

Sam.

Membru

• Topic Starter

• Membru
  • 621 Postari:
  • 95 topics
  • Joined 09-April 12
Hai sictir ai adresat-o unui moderator ! care va vorbit frumos si va atentionat sa terminati, iar pentru vorbele care le-am zis am fost si noi sanctionati, numai bate campii cu pilele tale .. 8-|
V-am zis odata "bye" , ar trebui sa va opriti sa numai continuati ! 8-|

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12
=))))))))
Bai ala , Sam wise gangee , eu am luat warn pentru ca te-am facut "prost". Tu ai luat warn pentru 20 posturi in care ai injurat si insultat ownerii unui server...sau ownerii serverelor nu intra in staff-ul acestei comunitati? Sunt la acelas rang cu mine si cu tine? Adresez hai sictir oricarei persoane daca vreau si daca ma simt nedreptatit in vreun fel. Este dreptul meu sa-mi spun punctul de vedere si sa mi-l sustin. Cand ti se da cu flit , raspunzi ca atare pentru ca asta este singurul mod in care esti bagat in seama. Eu cand v-am vorbit frumos si voi ati bagat carne la caldura cum a fost? Hai sictir Sam. O sa "sufar" cu voi mereu , pt ca atat meritati.
Atata timp cat voi nu stiti ce este ala respect si bun simt si totusi sunteti acceptati , voi fi acceptat si eu in aceasi masura pentru lipsa de respect si bun simt fata de voi.

Aceasta postare a fost editata de ts.: 22 October 2012 - 01:32 PM

Sam.

Sam.

Membru

• Topic Starter

• Membru
  • 621 Postari:
  • 95 topics
  • Joined 09-April 12
Ba fetitzo, mai sus nu mi-ai zis mie hai sictir, ai zis-o unu-i moderator. Nu incerca sa o mai intorci acum. 8-| chiar nu ma intereseaza si numai am nici un chef sa postez pe aici, spune ce vreai tu fetitzo :)

Nu uita tu nu interesezi pe nimeni =)) dute si mai fa niste ratie pe filelist =))=))=)) bahaouss

Aceasta postare a fost editata de ש ': 22 October 2012 - 01:35 PM

dUr3xKlu

dUr3xKlu

Platinum Member

• Membru
  • 1092 Postari:
  • 53 topics
  • Joined 03-February 12
TS stii care e faza nasola la toate aste ca au banat pe cine nu trebuia adica SwanG si KiD0..care nu au injurat deloc...deci eu nu vad unde e dreptate ;)

lap->Flag.Cs16.Ro

lap->Flag.Cs16.Ro

Banned

• Banned
  • 2543 Postari:
  • 182 topics
  • Joined 08-March 12
:)) Grozav altul care a venit sa se ia de mine. :P MAI SUNTETI MULTI??? CU CE AM GRESIT CA SA IAU BAN??? SI DE CE NU IA BAN SAM??? EU NU IL VAD UN USER EXEMPLU. VOI CAND CITITI NU DESCHIDETI OCHII?

Sam.

Sam.

Membru

• Topic Starter

• Membru
  • 621 Postari:
  • 95 topics
  • Joined 09-April 12
Numai plange ba, plangeti ca nu iau eu ban, destepti sunteti ! =))
Bahaous ba =)))
Fiti bucurosi ca ati ramas cu un topic, dute fa si tu niste ratie lap =))
Nu am sa va mai postez aici, puteti spune orice, nu vreau sa ma cobor la mintea voastra! 8-|

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Ba fetitzo, mai sus nu mi-ai zis mie hai sictir, ai zis-o unu-i moderator. Nu incerca sa o mai intorci acum. 8-| chiar nu ma intereseaza si numai am nici un chef sa postez pe aici, spune ce vreai tu fetitzo

Nu uita tu nu interesezi pe nimeni dute si mai fa niste ratie pe filelist bahaouss

Fetita este mama ta...adica ea are genul feminin...ca sa nu fie considerata o insulta la adresa familiei tale. N-am intors nimic , dar cum am zis...tu citesti printre randuri exact cand nu trebuie. Nu am spus in niciun moment ca am vorbit cu tine in acel post si daca citesti cum trebuie o sa vezi ca acel post era adresat moderatorului. Dar ce pot sa cer de la Sam?
Razi ca o oaie. Care este problema ta cu ceea ce fac eu?
Spui ca nu intereseaza pe nimeni...dar totusi tu continui sa te bagi in seama:))) Esti patetic. Dar stiu , adevarul doare. Si da , este normal ca atunci cand nu iti ramane nimic de zis sa incerci sa gasesti "motive"(asa cum faci tu) insa am dat de prea multi oameni in viata asta exact ca si tine ca sa ma intereseze altceva decat sa ma rad de prostia ta , pacat ca nu doare.

@klu , nu eu trebuie sa fac dreptate aici. este treaba moderatorilor , nu a mea. Nu eu am cerut banarea lui kid0 sau swang. Pe kid0 l-am respectat mereu , am destule ore jucate cu el si n-am avut nicio problema. Chiar am putut discuta ca 2 oameni civilizati indiferent ca eram pe aceasi lungime de unda sau nu , spre deosebire de altii. Repet , banarea lor nu este problema mea. Fie ca au luat pe drept sau nu banul. Problema mea este faptul ca eu am primit 2 warn-uri pt "prost" si "frustrat/penibil" iar altii care au injurat 3 zile la rand sunt bine mersi :).

Numai plange ba, plangeti ca nu iau eu ban, destepti sunteti ! =))
Bahaous ba =)))
Fiti bucurosi ca ati ramas cu un topic, dute fa si tu niste ratie lap =))
Nu am sa va mai postez aici, puteti spune orice, nu vreau sa ma cobor la mintea voastra! 8-|

Noi nu ne coboram la nivelul tau pentru ca este imposibil. Eu zic sa mai cobori de pe scaun si sa mai treci pe la scoala ca sa inveti putina gramatica , sa mai citesti si tu o carte si posibil...poate...sa mai inveti niste cuvinte. Vocabularul tau este alcatuit din cuvinte inventate iar neputinta ta in a legat 2 propozitii este absolut incredibila. Daca scriai intr-o limba straina intelegeam,pe bune, insa asa...nu ai niciun motiv. Pentru tine este de ajuns un singur cuvant pentru a te caracteriza ,FRUSTRAT PATETIC.
Vrei sa pari mare si tare cand in sinea ta plangi. Esti ipocrit iar dovada ta de prostie este inimaginabila.

L.E : A da Sam , ca sa stii si tu , singurul motiv pentru care inca postez si te bag in seama este acela ca tu nu ai ban si mi se pare normal sa fac aceleasi lucruri care le-ai facut tu pana cand ori iei tu ban , ori iau eu , ori amandoi.

Aceasta postare a fost editata de ts.: 22 October 2012 - 01:58 PM

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 Postari:
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
Daca nu terminati cearta va inchid topicul + toate posturile vor fi sterse.

Sam.

Sam.

Membru

• Topic Starter

• Membru
  • 621 Postari:
  • 95 topics
  • Joined 09-April 12
Inchide-l , astia se bat cu, capul de perete daca nu iau eu ban.
Am avut 1 zi in care nu le-am zis nimic dar tot ei se bat cu pumnii in piept de nu imi da mie ban.. 8-| ca pile ca nush ce..
Inchide-l si o sa fie toata lumea multumita !

lap->Flag.Cs16.Ro

lap->Flag.Cs16.Ro

Banned

• Banned
  • 2543 Postari:
  • 182 topics
  • Joined 08-March 12
Ar cam trebui sa cer eu aceasta chestie. :P Si nu vad de ce s-ar inchide din cauza ta, ca tu nu iti poti controla vorbele. Era foarte simplu daca luai ban si nu se mai ajungea aici.

Sam.

Sam.

Membru

• Topic Starter

• Membru
  • 621 Postari:
  • 95 topics
  • Joined 09-April 12
Hai numai plange :( saracutzul de tine :(

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
Aberezi :-j si pentru moderatorul de mai sus :)) avand in vedere ca i sa facut rapoarte si nu a primit ban...da pot sa zic ca are pile.Iar pentru klu doar eu ti`am facut 3 rapoarte si ai luat doar un advertisment + inca 3 care le ai pe forum-->concluzia ganditi`o singuri

Aceasta postare a fost editata de ~denisa~: 22 October 2012 - 02:01 PM

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12
Sam ce mai face prietena ta , Smeagol(Gollum) sau dreapta?

Daca nu terminati cearta va inchid topicul + toate posturile vor fi sterse.

Then ban Sam.

Aceasta postare a fost editata de ts.: 22 October 2012 - 02:02 PM

dUr3xKlu

dUr3xKlu

Platinum Member

• Membru
  • 1092 Postari:
  • 53 topics
  • Joined 03-February 12
Deci si eu am pile nu?? =)) :))

Sam.

Sam.

Membru

• Topic Starter

• Membru
  • 621 Postari:
  • 95 topics
  • Joined 09-April 12

Aberezi :-j si pentru moderatorul de mai sus :)) avand in vedere ca i sa facut rapoarte si nu a primit ban...da pot sa zic ca are pile.Iar pentru klu doar eu ti`am facut 3 rapoarte si ai luat doar un advertisment + inca 3 care le ai pe forum-->concluzia ganditi`o singuri

Cum fetita sa spui ca avem pile. 8-| ar trebui ca tu sa i-ei ban pentru ca faci numai acuzatii nefondate. Foarte urat din partea ta. Stiam ca esti de la oras dar m-am inselat.

Aceasta postare a fost editata de ש ': 22 October 2012 - 02:03 PM

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
Greseala mea,nu trebuia sa zic sa ganditi singuri :-j

Aceasta postare a fost editata de ~denisa~: 22 October 2012 - 02:03 PM

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 Postari:
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
Sam daca vrei restrictie la posturi pentru 24 de ore poti sa-mi spui, nu trebuie sa faci atata zarva aici.

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 Postari:
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
Acest topic a fost o prostie inca de la inceput , i-am zis si lui kid . Pentru ca de la "Free chat" se ajunge la ce s-a ajuns aici ==> Multe posturi aiurea , +1 in exces , jigniri, replici de prost-gust .

Sam.

Sam.

Membru

• Topic Starter

• Membru
  • 621 Postari:
  • 95 topics
  • Joined 09-April 12
Nu vreau dar acest topic este facut de mine, cred ca pot sa postez in el, iar daca ei ma ataca, ma provoaca eu chiar trebuie sa stau si sa ii ascult?

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi