Ba fetitzo, mai sus nu mi-ai zis mie hai sictir, ai zis-o unu-i moderator. Nu incerca sa o mai intorci acum.
chiar nu ma intereseaza si numai am nici un chef sa postez pe aici, spune ce vreai tu fetitzo
Nu uita tu nu interesezi pe nimeni dute si mai fa niste ratie pe filelist bahaouss
Fetita este mama ta...adica ea are genul feminin...ca sa nu fie considerata o insulta la adresa familiei tale. N-am intors nimic , dar cum am zis...tu citesti printre randuri exact cand nu trebuie. Nu am spus in niciun moment ca am vorbit cu tine in acel post si daca citesti cum trebuie o sa vezi ca acel post era adresat moderatorului. Dar ce pot sa cer de la Sam?
Razi ca o oaie. Care este problema ta cu ceea ce fac eu?
Spui ca nu intereseaza pe nimeni...dar totusi tu continui sa te bagi in seama:))) Esti patetic. Dar stiu , adevarul doare. Si da , este normal ca atunci cand nu iti ramane nimic de zis sa incerci sa gasesti "motive"(asa cum faci tu) insa am dat de prea multi oameni in viata asta exact ca si tine ca sa ma intereseze altceva decat sa ma rad de prostia ta , pacat ca nu doare.
@klu , nu eu trebuie sa fac dreptate aici. este treaba moderatorilor , nu a mea. Nu eu am cerut banarea lui kid0 sau swang. Pe kid0 l-am respectat mereu , am destule ore jucate cu el si n-am avut nicio problema. Chiar am putut discuta ca 2 oameni civilizati indiferent ca eram pe aceasi lungime de unda sau nu , spre deosebire de altii. Repet , banarea lor nu este problema mea. Fie ca au luat pe drept sau nu banul. Problema mea este faptul ca eu am primit 2 warn-uri pt "prost" si "frustrat/penibil" iar altii care au injurat 3 zile la rand sunt bine mersi

.
Numai plange ba, plangeti ca nu iau eu ban, destepti sunteti ! 
Bahaous ba
)
Fiti bucurosi ca ati ramas cu un topic, dute fa si tu niste ratie lap 
Nu am sa va mai postez aici, puteti spune orice, nu vreau sa ma cobor la mintea voastra! 
Noi nu ne coboram la nivelul tau pentru ca este imposibil. Eu zic sa mai cobori de pe scaun si sa mai treci pe la scoala ca sa inveti putina gramatica , sa mai citesti si tu o carte si posibil...poate...sa mai inveti niste cuvinte. Vocabularul tau este alcatuit din cuvinte inventate iar neputinta ta in a legat 2 propozitii este absolut incredibila. Daca scriai intr-o limba straina intelegeam,pe bune, insa asa...nu ai niciun motiv. Pentru tine este de ajuns un singur cuvant pentru a te caracteriza ,FRUSTRAT PATETIC.
Vrei sa pari mare si tare cand in sinea ta plangi. Esti ipocrit iar dovada ta de prostie este inimaginabila.
L.E : A da Sam , ca sa stii si tu , singurul motiv pentru care inca postez si te bag in seama este acela ca tu nu ai ban si mi se pare normal sa fac aceleasi lucruri care le-ai facut tu pana cand ori iei tu ban , ori iau eu , ori amandoi.
Edited by ts., 22 October 2012 - 01:58 PM.