- destroy
- exterminate
- fuckoff
- si toate pluginurile care strica CS-ul jucatorilor.
Va anunt din timp deoarece sunt carora nu le vor convine aceasta chestie si sa se orienteze la alte comunitati de buzunar. Tind sa duc aceasta comunitate la un nivel PRO, ma ocup zilnic de aceasta comunitate si nu-mi convine sa mi se planga playerii ca sunt batjocora unor admini/owneri infantili. Am reusit sa strang un buget destul de mare, doresc sa investesc in continuare dar nu in conditiile astea si chiar nu vreau sa-si mai bata cineva joc de comunitate sau de munca pe care echipa cs16 o depune.
PE SCURT, cu xredirect sau nu, nu se vor mai permite asemenea pluginuri.
LE, comunitatea noastra a ajuns un brand, foarte multi care sunt doar membrii ai comunitatii au id-uri cu "cs16_nume", la steam la fel poarta numele de CS16, ei sunt mandrii ca exista comunitatea si ca fac parte din ea si cu un cont. Nu trebuie sa dezamagim pe nimeni, noi detinatorii de servere trebuie sa fim un exemplu pentru ei, sa le oferim un loc unde sa joace cu placere, unde sa isi faca prieteni, sa socializeze. Daca impreuna facem acest pas, e o noua era in lumea CS-ului, sincer va spun asta.
Edited by EduArT, 30 July 2012 - 04:51 PM.