Jump to content

Photo

[CS16] Assassin's Creed 3

- - - - - Gambling MMORPG Game Simulator Survival Horror RPG Skateboarding Strategie Action-adventure FPS Battlefield 3 Platformer

• This topic is locked This topic is locked
883 replies to this topic

Poll: [CS16] Assassin's Creed 3 (40 member(s) have cast votes)

Care dintre aceste jocuri il asteptati cu nerabdare ?

1. Assassin's Creed III (17 votes [42.50%] - View)

Percentage of vote: 42.50%

2. Call of Duty : Black Ops II (13 votes [32.50%] - View)

Percentage of vote: 32.50%

3. Hitman : Absolution (3 votes [7.50%] - View)

Percentage of vote: 7.50%

4. 007 Legends (3 votes [7.50%] - View)

5. LEGO The Lord of the Rings (3 votes [7.50%] - View)

6. Far Cry 3 (1 votes [2.50%] - View)

Percentage of vote: 2.50%

7. Blood Knight's (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

8. Baldur’s Gate: Enhanced Edition (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

Vote

Que?.

Que?.

Fost News Team

• Retired
  • 1081 posts
  • 106 topics
  • Joined 14-January 11
  • Country: Country Flag
Nume : z3n-

Joc : Fable - The Lost Chapters

Descriere : Prima data a fost lansat pentru Xbox , dupa si pentru Windows , Mac , Xbox 360 , Fable - The Lost Chapters este primul joc din seria '' Fable '' fiind urmat de alte 2 ( Fable 2 , Fable 3 ) .
- Grafica excelenta , cerinte cat de cat acceptabile
- Poveste clasica
- Numarul skilluri-lor cam micut dar e ok
- Este singurul RPG in care mi-am pierdut noptile .
- Imi place ca e un joc inspirat din realitate , nunta , divort , relatii amoroase .
- Un joc foarte bine realizat .
- Nota 10 .

Numar : 16

@ Acceptat (Hunt3r)

Edited by Hunt3r78, 08 January 2013 - 08:56 AM.

CS16_TreK

CS16_TreK

Advanced Member

• Membru
  • 127 posts
  • 2 topics
  • Joined 17-October 12
Nume : TreK
Joc : Half-Life 2
Descriere : In HL2 este vorba despre savantul Gordon Freeman care dupa toate intamplate in HL1 se trezeste intr-un metrou care il duce in "Orasul 17".Inainte sa se trezeasca in metrou G-man (pentru care lucreaza) ii vorbeste.Dupa ce iese din metrou i-si da seama ca lumea este in stapanirea unor extrateresti mai avansati decat in HL1.El se intalneste cu un fost doctor care lucra impreuna cu el la "Black Mesa",se intalneste cu el din cauza lui Alyx Vance fica lui Ei Vance(fost savant din Black Mesa),ea te duce in laboratorul lui Dr.Kleiner care a facut o masina de teleportat si misiunea era sa mergi la Eli in laborator.Din pacate au teleportato pe Alyx dar cand a venit randu tau au aparut niste defectiuni si tu trebe sa mergi pe jos pana acolo.Pe drum te intalneste cu zombi,extraterestri(care sunt defapt politisti din "Imperiul Combina",care vin din "Citadela"este locul de unde apar extratesrestri,armamentul lor si vehiculele").Dupa ce ajunhi in laboratorul lui Eli esti obligat sa mergi in "Ravenholm" un oras parasit plin cu zombi,dar este un supravietuitor parintele Grigori.El te ajuta sa iesi din oras si tu pleci spre "Citadela" pentru a o distruge.Dupa multe peripetii,Gordon ajunge in citadela si acolo sa intalneste cu Alyx si ii spune ca Eli a fost rapit,incearca sa-l salveze dar sunt prinsi,ei reusesc sa scape si distruge "Citadela",atunci se ptroduce o explozie imensa si timpul se opreste si apare G-man care te-a salvat.Aceasta este povestea,am incercat sa o fac pe scurt,ca daca e o povestesc toata si-mi trebuie mai multe randuri :D.Dupa povestea aceasta vine HL2-Episode 1 si Episode 2.Recent se vorbeste de un Half-Life 3 :X.
Numar : 99

@ Acceptat (Hunt3r)

Edited by Hunt3r78, 08 January 2013 - 08:56 AM.

Alpha666

Alpha666

Banned

• Banned
  • 204 posts
  • 26 topics
  • Joined 22-December 12
Nume : Alpha666
Joc : Battlefield - Aftermath
Descriere :

Aftermath este o noua versiune downloadabila pentru Battlefield 3. Pachetul contine 4 harti noi pentru a evolua de la orasul Teheran devastat de cutremurul care a avut loc in timpul campaniei single player din jocul de baza. In afara de hartile Talah Market, Markaz Monolith, Palatul Azadi si Epicentrul, pachetul contine si modul Pillage, o masina noua si noi arme, inclusiv o arbaleta.

Numar : 30

@ Acceptat (Hunt3r)

Edited by Hunt3r78, 09 January 2013 - 08:36 PM.

MaFiApTm

MaFiApTm

No Limit Member

• Membru
  • 5517 posts
  • 138 topics
  • Joined 31-October 12
Nume : MaFiApTm
Joc : Mafia 2
Descriere :Dupa instalare urmeaza ceva actiune in stil Mafia.Un joc cu batai in mijlocul strazii ,unde exact ca in realitate oamenii se aduna,dar nimeni nu se baga,fapt ce dovedeste stilul mafiot al jocului.Este o comunitate aproape reala .Circa 50 masini de epoca,unde masina isi arata suferinta atunci cand conduci prost.Politia te urmareste atunci cand actionezi ilegal.Grafica nu este execelnta dar se echilibreaza cu detaliile bine gandite Coloana sonora este unica si vei avea sansa sa asculti piese destul de cunoscute.Atmosfera jocului este aparte,atmosfera care ridica jocul la un nivel inalt,drept urmare nu vei putea uita orele petrecute pentru finalizarea jocului.
Numar : 7

Puyutz

Puyutz

Ultras Member

• Membru
  • 546 posts
  • 66 topics
  • Joined 30-November 11
Nume : Puyutz
Joc : Counter-Strike : Global Offensive
Descriere :
Counter-Strike: Global Offensive se axeaza pe dezvoltarea team-base si pe grafica uimitoare care te captiveaza inca din primele minute de joc !
Noutățile pe care CS:GO le aduce sunt hărțile, caracterele din joc, armele, precum și versiuni updatate ale conținutului clasic Counter-Strike. În plus, CS:GO va introduce noi moduri de joc, matchmaking, leaderboards precum și altele.

Gameplay :

Numar : 3

aLaBuN

aLaBuN

Member

• Membru
  • 25 posts
  • 4 topics
  • Joined 25-December 12
Nume aLaBuN
Joc : Test Drive Unlimited
Descriere: Test Drive Unlimited este un joc cu masini in care fiecare persoana incepe cu o casa si o masina.Pe parcurs fiecare face intreceri cu altii,se plimba,indeplineste misiuni.Scopul acesui joc este sa il termi,cam ca la toate jocurile,dar ce e frumos in el este GRAFICA!Grafica este senzationala.Eu va propun sa il incercarti dar numai Test Drive Unlimited 1 nu si 2 ,2 este mai mult online si este si greu de instalat.Sa revenim,o parte buna in acest joc este ca in timpul plimbarii tale tu poti sa te intreci cu altii(calculatorul)in diferite curse DAR numai cu acceptul amandurora.Daca faci accidente politia iti da amenda iar cand te prinde iti ia banii pt amenda,nu te aresteaza lafel ca pe GTA .In concluzie este frumos!

Numar : 10 Sper sa fie cu noroc

Aici un mic gameplay ->>

Hunter

Hunter

Fost Super Moderator

• Retired
  • 1779 posts
  • 114 topics
  • Joined 18-July 12

# Imi cer scuze pentru aceasta intarziere la acest concurs ! Probabil pana maine se va rezolva totul, pana atunci inca va mai puteti inscrie !!! #

Edited by Hunt3r78, 18 January 2013 - 09:51 AM.

TRICK.

TRICK.

Master Member

• Membru
  • 1696 posts
  • 208 topics
  • Joined 14-March 11
Nume : X-treme @ CS16
Joc : Ravaged
Descriere : Inainte de apocalipsa, cativa oameni au reusit sa se adaposteasca in subteranul planetei, reusind sa stranga doar cateva resurse si arme pentru a incerca ulterior reconstruirea unei noi civilizatii. Cei care au ramas la suprafata si au supravietuit au devenit rapid nelegiuti, trebuind sa lupte pentru orice element al vietii.
Cele doua factiuni poarta numele de Resistance si Scavengers, fiecare avand cate cinci clase diferentiate de armamentul din dotare.

Il am pe steam si l-am jucat e foarte tare jocul !
Numar : 15

Gameplay : http://youtu.be/-6QIDaRv2F8

Edited by X-treme @ CS16., 21 January 2013 - 11:41 PM.

Que?.

Que?.

Fost News Team

• Retired
  • 1081 posts
  • 106 topics
  • Joined 14-January 11
E o nebunie de joc , cand ma bag sa joc nu ma dezlipesc de el 1 ora :))

StiLL # Strego -E

StiLL # Strego -E

Master Member

• Membru
  • 1961 posts
  • 127 topics
  • Joined 04-April 12
Un joc bun , distractiv :)

arkaN

arkaN

Fost News Team

• Retired
  • 1942 posts
  • 120 topics
  • Joined 01-December 12
Un joc de nota 10, l-am terminat, cel mai frumos story line dintre toate jocurile din seria Assasin's Creed.Mi s-a parut putin prea scurt, dar nu e asa, din cauza ca e prea frumos, cu o grafica excelenta, dorisem sa ma mai joc...Este exceptional.

SOFT

SOFT

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2069 posts
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12
Un joc genial, inca de la primul pana la acesta, Povestea este extrem de interesanta si captivanta, felicitari UbiSoft :)

Kid. Ink

Kid. Ink

Fost News Team

• Retired
  • 254 posts
  • 31 topics
  • Joined 26-January 13

Gen : Singelplayer - Multiplayer MMO

Platforma : Windows ( posibil sa apara si pentru PS3 si XBOX )

Data lansarii : Cei de la WatchDogs nu au facut publica o data exacta

dar se crede ca va apara putin inaine de craciun .

Producator : Ubisoft

Descrierea jocului : Seria Assassin’s Creed pare sa ajute si alte licente ale Ubisoft. Dupa ce Far Cry 3 a reusit sa devina cel mai bun joc al acestui an dupa ce a imprumutat cateva concepte din celebra serie, a venit randul sa primim un joc clar inspirat din aventurile lui Desmond prin Animus. Rezultatul este Watch Dogs, un soi de Assassin’s Creed in lumea moderna. Gameplay-ul este clar diferit, fiind bazat mai degraba pe interactiunea cu diverse echipamente tehnice decat pe catararea prin tot orasul. Rezultatul este ceva foarte “proaspat”, diferit de tot ce am vazut pana acum in materie de jocuri. Desigur, intalnim elemente nu tocmai originale precum condusul vehiculelor si secventele de actiune la persoana a treia, insa niciodata nu am mai vazut un joc care sa imbine elementele de furisare cu cele open world atat de bine. De asemenea, trailerul de gameplay prezentat la E3 promite unul dintre cele mai aratoase jocuri de pana acum.

Trailer youtube:

Poze :

Posted Image

• Marceline likes this

Jocky ;x

Jocky ;x

Fost Moderator Global

• Retired
  • 4536 posts
  • 270 topics
  • Joined 23-June 12
LoL ce joc ..am sa-l incerc si io :))

Marceline

Marceline

Fost Designer

• Retired
  • 3350 posts
  • 141 topics
  • Joined 02-November 12
Are grafica de zile mari,dar păcat ca nu îmi merge pe pc..

C.Silviu

C.Silviu

Gamer Member

• Membru
  • 976 posts
  • 114 topics
  • Joined 06-January 13
Frumos jocul din pacate nu detin memoria ram necesara jocului in retul ma integrez perfect

-=N3ro=-

-=N3ro=-

New Member

• Membru
  • 9 posts
  • 3 topics
  • Joined 10-February 13
jocul e destul de atragator... =d>

-=N3ro=-

-=N3ro=-

New Member

• Membru
  • 9 posts
  • 3 topics
  • Joined 10-February 13
unul din cele mai bune jocuri care l-am jucat vreo data...RECOMAND l-)

fusiii

fusiii

New Member

• Membru
  • 3 posts
  • 0 topics
  • Joined 16-February 13
E frumos jocul ! <3

fusiii

fusiii

New Member