Jump to content

Photo

[CS16] Assassin's Creed 3

- - - - - Gambling MMORPG Game Simulator Survival Horror RPG Skateboarding Strategie Action-adventure FPS Battlefield 3 Platformer

• This topic is locked This topic is locked
883 replies to this topic

Poll: [CS16] Assassin's Creed 3 (40 member(s) have cast votes)

Care dintre aceste jocuri il asteptati cu nerabdare ?

1. Assassin's Creed III (17 votes [42.50%] - View)

Percentage of vote: 42.50%

2. Call of Duty : Black Ops II (13 votes [32.50%] - View)

Percentage of vote: 32.50%

3. Hitman : Absolution (3 votes [7.50%] - View)

Percentage of vote: 7.50%

4. 007 Legends (3 votes [7.50%] - View)

5. LEGO The Lord of the Rings (3 votes [7.50%] - View)

6. Far Cry 3 (1 votes [2.50%] - View)

Percentage of vote: 2.50%

7. Blood Knight's (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

8. Baldur’s Gate: Enhanced Edition (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

Vote

KnIfE.

KnIfE.

Untouchable Member

• Membru
  • 1247 posts
  • 64 topics
  • Joined 01-April 12
  • Country: Country Flag
* Numar Norocos 88
* Printul aici http://www.girlshare.ro/32036923.6

Hunt3r : Acceptat (inscris la ambele jocuri)

Edited by Hunt3r78, 30 December 2012 - 12:51 AM.

• Hunter likes this

Champion

Champion

Member

• Membru
  • 23 posts
  • 6 topics
  • Joined 30-December 12
  • Gen : Simulator
  • Platforma : PC
  • Data lansarii : nu stiu.
  • Producator : SCS Software
  • Descrierea jocului: Scuzati descrierea e cu Google translate :)).
  • Când vorbesc despre ceea ce am redat în prezent, la prieteni la locul de muncă primesc de multe ori niște priviri ciudate atunci cand vorbesc despre ce joc obscur, eu sunt în mijlocul. Peste câteva săptămâni trecut aceste priviri au venit aproximativ de la Truck Simulator Euro 2, un joc pe care eu nu-e teamă să spun, am fost de fapt într-adevăr destul bucură. Nu este genul de joc pe care ar atinge vreodată de rating faimosul Red Mist aici pe reticul, la sfârșitul zilei acesta este doar prea de nișă pentru a fi considerat un trebuie să cumpere pentru majoritatea gamerilor. Dar este un titlu destul de splendida.

Acesta este unul dintre jocurile cele mai relaxante am jucat pentru o vreme, și aceasta a fost cu siguranță un bun coboare din intensitatea un joc in genul dezonorat. Nu este de mult acolo, în lumea jocurilor de noroc, care pot potrivi bucuria în curs de dezvoltare dintr-un tunel, în Alpii austrieci să se uite la răsăritul soarelui peste un lac amplasat într-o vale împădurită în timp ce ascultați melodiile preferate în fundal.

Unele dintre momentele mele preferate din joc au venit de la situații similare că, luând un drum alunecare pe o autostradă și care trece un conac țară sau de cotitură pe un drum singura banda trecut o fermă de expansiv. Momentan nu sunt detalii mai mici, care încă reușesc să rămânem în mintea mea. Acestea sunt lucruri cum ar fi vin peste un drum cu taxă în timp ce trundling prin Franța, sau se confruntă cu lucrări de drumuri într-un tunel care necesită trecerea la carosabila opus.
  • Desigur, există o ascunde în spatele acestor momente joc diferite, și este unul foarte bun, dar cu unele probleme. Mai evidentă din punct de vedere britanic este că pentru a obține într-adevăr cele mai multe dintre joc și diferite locații, ce trebuie să faceți majoritatea camioane în Europa continentală. După ce am condus mai multe trasee între Cardiff și diferite orașe și orașele din sudul Angliei, am fost lăsat simt un pic dezamăgit. Lumea de dincolo drum neinspirat uitat si bland, cele mai bune locuri pentru a conduce în această minciună joc de pe continent, asa ca nu te prea amânat, dacă credeți lucrurile sunt un pic plictisitoare în insulele noastre echitabile britanice.

Un Downers alte câteva revină în primul rând cu vehiculele AI. Prea de multe ori ei par să se comporte foarte prostește, de conducere, fie sub 10 mph limita de viteză, venind la o oprire completă pe autostrada in timpul unei benzi de îmbinare sau de a efectua un test de pauză bruscă făcându-mă să-mi sparge camionul în sfârșitul lor din spate.

Până și mari, deși, puteți ignora aceste momente și mergem mai departe cu jocul. Există două modalități principale de a se juca, poți independent pentru alte companii, alegând o cale de a conduce vehicule și de utilizarea tot second-hand camion vi se va da, sau de a începe înființeze o societate proprie. După picaturi independenți unul sau doi sunteți în măsură să ia un împrumut bancar, cu care puteți achiziționa taxi ta. De aici, lumea devine într-adevăr stridie tău ca pe tine nu se bazează pe locurile de muncă pentru a explora lumea, dacă doresc acest lucru vă poate conduce doar în jurul și în jurul tău, în cabină pentru a inima ta de conținut. Atâta timp cât vă puteți permite rambursările de combustibil și de împrumut, care este.

Gestionarea compania ta, tu alegi ce vrei de locuri de muncă pentru a lua, pentru a călători locația relevante și cârlig în sus remorcă și cap la destinație, cu un pic de ajutor de la SatNav in-game pentru a vă menține pe drumul cel bun. Nu trebuie neapărat să parcați camion la sosire, voi fi primul care să recunosc că nu este întotdeauna ușor, astfel încât să puteți apăsa un buton atunci când ajunge la zona de destinație și, voilà, de locuri de muncă completă.

Există un dezavantaj ușoară până la acest lucru ca nu vei primi XP fel de mult ca tine ar fi dacă ați parcat remorca tine, și XP este important pentru obtinerea mai mari, mai bune livrările de Plati si rute mai lungi. Ca puteți câștiga un nivel vei primi un punct de calificare pe care îl puteți plasa în categorii, care s-ar putea îmbunătăți performanța de combustibil, vă permit să transporte substanțe chimice periculoase și să ia de locuri de muncă care necesită mai multe sute de kilometri de călătorie. După ce ați câștigat destui bani, sau scos un alt împrumut mascate, puteți să faceți upgrade garaj care vă permite să angajeze șoferi de camion dvs. foarte proprii, care vor merge cu privire la propriile locuri de muncă câștiga mai mulți bani pentru tine.
  • Trailer youtube: https://www.youtube.com/watch?v=4wPydalgoQw
  • Poze : Posted Image
  • Posted Image

StillAMG

StillAMG

Fost News Team

• Retired
  • 1879 posts
  • 130 topics
  • Joined 26-August 12
Off : nu ai voie sa postezi daca nu faci parte din news team !
On: Jocul e foarte tare , a fost lansat undeva prin octombrie , il recomanda , mai ales daca aveti un volan ! :D

CS16_TreK

CS16_TreK

Advanced Member

• Membru
  • 127 posts
  • 2 topics
  • Joined 17-October 12
1.O sa iei WARN pentru ca regulamentul zice clar "Doar moderatorii sectiuni au voie sa posteze. si 2.La descriere macar daca scriai de la tine nu cu copy/paste!

Hunter

Hunter

Fost Super Moderator

• Retired
  • 1779 posts
  • 114 topics
  • Joined 18-July 12
Te rog sa citesti regulamentul sectiunii ! Avertisment verbal !

T.C.

Da Bears

Da Bears

Ultras Member

• Banned
  • 581 posts
  • 75 topics
  • Joined 08-July 11
Numar norocos : 62
Print library : Posted Image

Hunt3r : Acceptat (inscris pentru METRO 2033)

Edited by Hunt3r78, 01 January 2013 - 03:48 PM.

Hunter

Hunter

Fost Super Moderator

• Retired
  • 1779 posts
  • 114 topics
  • Joined 18-July 12

Platforma Steam a venit cu cateva promotii de iarna si au reduceri de pana la -75% !

Franciza GTA - LINK

Steam Store - LINK

EaSy_wy

EaSy_wy

Untouchable Member

• Banned
  • 1318 posts
  • 67 topics
  • Joined 13-November 12
Am vazut jocuri cu 1Euro ..Dar cred ca de data asta o sa-mi iau CS 1.6 ..

Multumin de informatie Hunter ! :)

Marceline

Marceline

Fost Designer

• Retired
  • 3350 posts
  • 141 topics
  • Joined 02-November 12
Foarte ieftine :O !
Deus Ex este 3 euro :O

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
puneti mana pe cs, la doar 4 euroo:))

Edited by Reddd, 01 January 2013 - 05:43 PM.

Marceline

Marceline

Fost Designer

• Retired
  • 3350 posts
  • 141 topics
  • Joined 02-November 12

Numar norocos : 12
Print library : http://postimage.org...lztlu3inv/full/

Hunt3r : Acceptat (inscris la ambele jocuri) - Cu contul asta te-ai inscris si la primul concurs...deci te lasam si la asta !

Edited by Hunt3r78, 03 January 2013 - 11:02 AM.

Wrath

Wrath

New Member

• Membru
  • 6 posts
  • 4 topics
  • Joined 29-December 12
Numar norocos : 29

Print library :
Posted Image

Awk : Acceptat pentru Metro2033

Edited by Awkward, 02 January 2013 - 10:06 AM.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Cei de la STEAM si-au dat seama ca trebuie sa scada din preturi pentru ca noile jocuri sa aiba priza , si sa de-a o ultima lovitura cu vechiile jocuri ( CS 1.6. , TF 1 etc ) . Am toate cs-urile , inca cateva jocuri , o sa ma gandesc sa imi iau cateva si eu .

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Din cateva vad eu in screenuri e frumos , nu inteleg de ce toti cand vad un joc nou aparut ca si acesta , repede spun ca e tras la indigo dupa GTA. Fiind un fan James Bond / Daniel Craig m-ati facut interesat si s-ar putea sa il joc.

Hunter

Hunter

Fost Super Moderator

• Retired
  • 1779 posts
  • 114 topics
  • Joined 18-July 12

# Atentie ! Concursul se apropie de sfarsit asa ca cei care doriti sa va inscrieti ar trebui sa va grabiti ! #

MaFiApTm

MaFiApTm

No Limit Member

• Membru
  • 5517 posts
  • 138 topics
  • Joined 31-October 12
O fi dobarat un record,dar nu la toti le place...
Nu vad ceva interesant in el,poate chiar un joc pe care nu l-as juca vreodata.

MaFiApTm

MaFiApTm

No Limit Member

• Membru
  • 5517 posts
  • 138 topics
  • Joined 31-October 12
Jocul arata foarte bine ,si din acest video il vad bine pus la punct.
Imi place ideea cu :
Daca il termini si de apuci de Mass Effect 2 poti sa dai convert si ai caracteru din primul joc cu aceleas puncte de skill .

E interesant .

SkoLL

SkoLL

Ultras Member

• Banned
  • 511 posts
  • 97 topics
  • Joined 28-October 12
AS vrea sa joc FC3:| da nu am steam on+Filelist am contu banat :(((( cine are torent PM

EaSy : Omule tu dai dovada de o nesimtire pura..Postezi la "Jocurile lunii Noiembrie " In Ianuarie.. Daca vroaiai +1 , Te duceai pe jocuri forum , erai putin mai penibil .

Edited by EaSy_wy, 03 January 2013 - 04:39 PM.

*SATANIC* @ CS16

*SATANIC* @ CS16

No Limit Member

• Membru
  • 4422 posts
  • 336 topics
  • Joined 11-January 12
Stilul de joc este absolut nemaipomenit :*

*SATANIC* @ CS16

*SATANIC* @ CS16

No Limit Member

• Membru
  • 4422 posts
  • 336 topics
  • Joined 11-January 12
Jocurile astea cu monstrii nus de mine dar trebuie sa recunosc ca are o grafica excelenta :-bd

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users