Logo , simple pen tool..

[Creatii] KEN1995
Postat 16 September 2013 - 09:52 PM

Batranul ken care ramane formidal in continuare
.Smudge-ul e reusit, in opinia mea,da' de curiozitate : ai vrut sa zici "please don't rip" da' nu incapea?
in opinia ta e reusit , render neintegrat , spoturi puse aiurea si lasate de izbeliste ca se vede puful de la brush destul de urat , forme urate , juma groaze juma subtiri , una peste alta , in dreapta jos ai o linie gri trasa aiurea , ai pus textura aia din dreapta urat ca se vede grav peste smudge , daca se poate numi asa
Nu ti-a iesit deloc , de obicei nu prea vorbesc asa urat despre o creatie dar dupa cum a argumentat colegu tau ca este incregenifantastibil si smudge-ul e reusit , nedand alte explicatii , eu am venit si am taiat firul
sper sa nu te superi pe mine , dar asta-i adevarut , Bafta
- kenftw and RUDEBOY! like this
Postat 16 September 2013 - 09:58 PM

in opinia ta e reusit , render neintegrat , spoturi puse aiurea si lasate de izbeliste ca se vede puful de la brush destul de urat , forme urate , juma groaze juma subtiri , una peste alta , in dreapta jos ai o linie gri trasa aiurea , ai pus textura aia din dreapta urat ca se vede grav peste smudge , daca se poate numi asa
Nu ti-a iesit deloc , de obicei nu prea vorbesc asa urat despre o creatie dar dupa cum a argumentat colegu tau ca este incregenifantastibil si smudge-ul e reusit , nedand alte explicatii , eu am venit si am taiat firul
sper sa nu te superi pe mine , dar asta-i adevarut , Bafta
Dar cu toate astea tot opinia mea ramane ,sincer ca sa iti spun nu ma fascineaza smudge-ul absolut deloc,si nu prea sunt in masura sa critic pe cineva la un capitol la care eu sunt "paleta" . Sper ca ai inteles .
- hytex - clauS. likes this
Postat 16 September 2013 - 10:12 PM

mmmm.. Render-ul nu este prea integrat iar smudge-ul zici ca e desenat in paint:))
Partea din dreapta acolo nu prea isi are rostul zici ca este o reclama publicitara
In legatura cu celalalte lucrari nu am ce sa iti reprosez pentru ca unele sunt mai frumoase altele sunt mai urate si ar fi mult de comentat.
Bafta prietenas.....
Aceasta postare a fost editata de Th3 H3aD: 16 September 2013 - 10:12 PM
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi