Bravo, lucrezi foarte ordonat si frumos . Imi place cum alegi culorile pe text, si claritatea imaginilor . Bravo

Reusite aceste avatare.
Stockul e in cererea lui . Cauta-lFrumos acel avatar al lui neoxw , ai integrat foarte bine textul ! Felicitari
Mai ai stockul? (daca da , mi-l poti da prin PM?) .
Avatarele sunt reusite dar smudge-ul nu .
La lucrarea cu halo e bine ca te-ai axat pe un smudge mai simplu si ai adaugat cateva texturi dar la cea cu "Smudge fail" ai dat doar brush din cate vad.
Deschide iar psd si aplica peste brush gaugasian blur , radius 4,5 pus pe overlay
Dubleaza layer-ul care ai executat brush-ul si il setezi pe overlay si mai retusezi cu radiera de este nevoie.
Incearca setarile astea si vezi rezultatul .Daca nu reusesti da-mi pm sa-ti trimit niste link-uri cu tutoriale pentru smudge .
Esti frumos nu gluma !
Smudgeu e fail .. dar e la inceput celalt e fain :-) . La avatare esti like a boss .
Edited by EaSy_wy, 22 July 2013 - 11:53 PM.
Sunt super făcute , chiar imi plac , textu e pus bine şi dimensiunile sunt perfect ! Din toate punctele de vedere meriţi designers , dar să îmi faci o imagine daca se poate cu tematica Girls şi Cristina pe ea ! Numai zic mai multe sa nu trasform într-o cerere .
Edited by kengfx, 24 July 2013 - 09:50 AM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users