->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : regula 12 e nr ek.

Star.CS16.Ro [Campanie nelimitata]
Posted 03 July 2016 - 11:55 PM

Posted 04 July 2016 - 12:00 AM

->Nick: dRz->Varsta: 19->Steam on/off: on->SteamID: STEAM_0:1:82263380->Print invite steam group (http://steamcommunit...oups/starcs16ro):->Experienta CS/AMXX (cati ani fiecare?): CS : 8 ani , AMXX : 2-3 ani->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : regula 12 e nr ek.
->Iti iei responsabilitatea de a intra cel putin odata pe zi pe forum? : da->Vei participa la conferintele TS3? : posibil->Contact(Y!M, Steam, Skype): Y!M drz02 , STEAM drz234 , skype nu-l mai stiu , tot ceva cu dRz
Vorbim pe Steam.
Next?
Posted 04 July 2016 - 05:57 PM

->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) :da
- danyms likes this
Posted 04 July 2016 - 09:53 PM

->Nick:hamUtz->Varsta:33->Steam on/off:ON->SteamID:hamUtz->Print invite steam group (http://steamcommunit...oups/starcs16ro):->Experienta CS/AMXX (cati ani fiecare?):15(cu pauza intre)
->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) :da
->Iti iei responsabilitatea de a intra cel putin odata pe zi pe forum? :da->Vei participa la conferintele TS3? :nu cred->Contact(Y!M, Steam, Skype):hamUtz
Te astept cu PM cand te vei hotari sa citesti cu adevarat regulamentele oferindu-mi raspunsul necesar + vei atasa in PM print-ul cu invitatia in grupul Steam. Referitor la participarea la conferintele TS3 este "cam" obligatorie (depinde de disponibilitatea din acea zi).
Next ?
- hAmUtz likes this
Posted 09 July 2016 - 08:13 PM

->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : Apa ingheata la zero grade.
Edited by LoAnimal, 09 July 2016 - 08:19 PM.
Posted 09 July 2016 - 08:28 PM

->Nick: LoAnimal->Varsta: 27->Steam on/off: Off (Am sa-mi iau pe viitor!)->SteamID: Off->Print invite steam group (http://steamcommunit...oups/starcs16ro): =->Experienta CS/AMXX (cati ani fiecare?): 7 CS / 2 AMXX MOD (Nu am de ce sa mint ca am enshpemii de ani in amxx mod)->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : Apa ingheata la zero grade.
->Iti iei responsabilitatea de a intra cel putin odata pe zi pe forum? : Da!->Vei participa la conferintele TS3? : Da!->Contact(Y!M, Steam, Skype): [email protected] (Cont Skype)
PM cu nick si pass !
Next?
Posted 21 July 2016 - 05:57 PM

Posted 22 July 2016 - 07:20 AM

>Nick: VLaD<3
->Varsta: 18
->Steam on/off: Off (urmeaza.)
->SteamID: Off
->Experienta CS/AMXX (cati ani fiecare?):5(CS)/3(AMXX)
->Iti iei responsabilitatea de a intra cel putin odata pe zi pe forum? : Da.
->Vei participa la conferintele TS3? : Da.
->Contact(Y!M, Steam, Skype): [email protected](Y!M)
Acceptat !
PM cu nick si pass.
Next ?

Posted 22 July 2016 - 10:51 AM

- SHOUYI likes this
Posted 22 July 2016 - 05:13 PM

->Nick:dr0g^
->Varsta:21
->Steam on/off:off
->SteamID:pas.
->Print invite steam group (http://steamcommunit...oups/starcs16ro):pas.
->Experienta CS/AMXX (cati ani fiecare?): 4 ani amxx si 5 de cs.->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) :Timp, incotro mergi, spre ce meleaguri noi grabit alergi?, pare mai ciudata
->Iti iei responsabilitatea de a intra cel putin odata pe zi pe forum? :da
->Vei participa la conferintele TS3? :da, daca pot.
->Contact(Y!M, Steam, Skype): Y!M [email protected] skype dr0g_cs
Acceptat !
PM cu nick si pass.
@Vlad si Drog, incerc sa vi le pun mai pe seara, daca nu, maine pe zi (am putina treaba zilele astea..)

Posted 24 July 2016 - 09:38 PM

Salut Shouyi
Nick: jac0B
Varsta: 20
Steam on/off: On
SteamID: STEAM_0:1:50906136
Experienta CS/AMXX (cati ani fiecare?): Multi ani doar stii
Ati citit regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : respect
Iti iei responsabilitatea de a intra cel putin odata pe zi pe forum? : Da
Vei participa la conferintele TS3? : Da
Contact(Y!M, Steam,Skype): jac0B
Posted 25 July 2016 - 11:51 AM

->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : Luna este satelitul natural al Pamantului
Posted 25 July 2016 - 04:40 PM

Salut Shouyi
Nick: jac0B
Varsta: 20
Steam on/off: On
SteamID: STEAM_0:1:50906136
Experienta CS/AMXX (cati ani fiecare?): Multi ani doar stii
Ati citit regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : respect
Iti iei responsabilitatea de a intra cel putin odata pe zi pe forum? : Da
Vei participa la conferintele TS3? : Da
Contact(Y!M, Steam,Skype): jac0B
->Nick:Ala finuTu->Varsta: 16 ani.->Steam on/off: off.->SteamID: --->Experienta CS/AMXX (cati ani fiecare?): cs- 4 ani ; amxx-2 ani jumate.->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : Luna este satelitul natural al Pamantului
->Iti iei responsabilitatea de a intra cel putin odata pe zi pe forum? : Da. Ceva normal->Vei participa la conferintele TS3? : Daca pot,da. o sa intru daca pot->Contact(Y!M, Steam, Skype): [email protected]
jac0B, te cunosc de 6 ani dar citeste regulamentele si da-mi PM cu raspunsul corect + nick si pass !
Ala finuTu, RESPINS, nu ai citit regulamentele + alte motive !
Next ?
Edited by SHOUYI, 25 July 2016 - 04:41 PM.
- adriano04 likes this
Posted 02 August 2016 - 02:57 AM

->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : 5. Timp, incotro mergi, spre ce meleaguri noi grabit alergi? (Edited by SHOUYI, 22 July 2016 - 08:25 AM.)
Posted 03 August 2016 - 12:58 PM

->Nick: CyberJerk->Varsta: 33->Steam on/off: Non-Steam (in urma unui SCAM, dar pe viitor imi voi lua altu')->SteamID: STEAM_0:0:786922188 (mi-a ramas setat)->Print invite steam group (http://steamcommunit...oups/starcs16ro): Voi da cand voi fi din nou Steam ON + dovada printscreen !->Experienta CS/AMXX (cati ani fiecare?): CS : 10 ani , AMXX : 5 ani (si in amxx modx) (am tot jucat si la voi aproximativ 3 luni, fara nickname setat, aveam ceva de gen STAR CS16 (23))->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : 5. Timp, incotro mergi, spre ce meleaguri noi grabit alergi? (Edited by SHOUYI, 22 July 2016 - 08:25 AM.)
->Iti iei responsabilitatea de a intra cel putin odata pe zi pe forum? : Da!->Vei participa la conferintele TS3? : Da, sper sa fiu anuntat cu 2 zile inainte ca sunt si cu munca..->Contact(Y!M, Steam, Skype): Mail: [email protected] / [email protected] = Yahoo Messenger: godmademefunky99 = Skype: [email protected]
RESPINS, ai copiat raspunsul de la alta cerere si oricum nu este acela => Nu ai citit regulamentele.
Next?
Posted 05 August 2016 - 11:53 PM

Nick: R9# LOCKED
->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : Shouyi nu prea mai este activ de cand are masina.
Edited by R9 LOCKED, 09 August 2016 - 05:08 PM.
Posted 09 August 2016 - 04:36 PM

Posted 10 August 2016 - 12:28 PM

Nick: R9# LOCKED
->Varsta:16->Steam on/off:off->SteamID:----->Experienta CS/AMXX (cati ani fiecare?): cs joc de vreo 6-7 si admin 6 luni pe server RW->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : Shouyi nu prea mai este activ de cand are masina.
->Iti iei responsabilitatea de a intra cel putin odata pe zi pe forum? :da->Vei participa la conferintele TS3? : da->Contact(Y!M, Steam, Skype):andrei stefan (skype)
Acceptat !
PM cu nick si pass !
Nick:StyleVarsta:20Steam on/off:offExperienta CS/AMXX (cati ani fiecare?): cs,8 ani. AMXX 7Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) :daIti iei responsabilitatea de a intra cel putin odata pe zi pe forum? :daVei participa la conferintele TS3? :daContact(Y!M, Steam, Skype):[email protected]Ore Jucate+Rank:http://www.gametrack...9.26.107:27015/
Respins ! Nu ai citit regulamentul. + nu se pun aici orele jucate, iar rank-ul niciodata.
Next?
Edited by SHOUYI, 10 August 2016 - 12:29 PM.
Posted 30 August 2016 - 05:05 PM

->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : Fontul times new roman este folosit in general la redactarea textelor.
Edited by Jude @ CS16, 30 August 2016 - 05:06 PM.
Posted 01 September 2016 - 02:27 PM

->Nick: Jude->Varsta: 17->Steam on/off: off->SteamID:->Print invite steam group (http://steamcommunit...oups/starcs16ro):->Experienta CS/AMXX (cati ani fiecare?): 4 cs / 2 amxx->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : Fontul times new roman este folosit in general la redactarea textelor.
->Iti iei responsabilitatea de a intra cel putin odata pe zi pe forum? : Desigur->Vei participa la conferintele TS3? : Daca imi permite timpul da->Contact(Y!M, Steam, Skype): [email protected]> Y ! M fs.arca--> Skype
Acceptat, PM cu nick si pass !
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users