->Nick: ZAYN # UniverSaL
->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : RA este zeul Soarelui!
->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : RA este zeul Soarelui!
->Varsta: 15 ani->Steam on/off: on->SteamID: STEAM_0:1:166585259->Experienta CS/AMXX (cati ani fiecare?): Counter-Strike in jur de 5 ani, si Amxx in jur de 2.->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : RA este zeul Soarelui!
->Iti iei responsabilitatea de a intra cel putin odata pe zi pe forum? : Da.->Vei participa la conferintele TS3? : Da, voi participa.->Contact(Y!M, Steam, Skype): y!m: w31s.bombardieru / steam: zayn2k16 / skype: gabriel.welldone
#Acceptat! sa imi lasi PM cu nick si pass.
Next?
->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : Luna este satelitul natural al Pamantului
#Respins. Nu ai citit regulamentul + ca sedintele pe ts sunt obligatorii, si nici steam ID nu oferi..
Next?
Edited by SpiriT.Fox, 04 June 2016 - 09:13 PM.
->Nick:Hades^ | Ownage
->Varsta:16 ani.->Steam on/off:off->SteamID:Hades^ | Ownage->Experienta CS/AMXX (cati ani fiecare?):CS cam 5-6 ani , AMXX 2 ani .->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) :Respect->Iti iei responsabilitatea de a intra cel putin odata pe zi pe forum? : O să încerc cât de frecvent pot.->Vei participa la conferintele TS3? : Desigur.->Contact(Y!M, Steam, Skype): skype : karrymetohell
Steam off, regulament necitit.... #Respins!
Next?
Edited by SpiriT.Fox, 08 June 2016 - 07:56 PM.
Edited by Xoda, 09 June 2016 - 05:57 AM.
->Nick:Xoda #SERAPHIM->Varsta:15->Steam on/off:ON->SteamID:STEAM_0:0:305237345->Experienta CS/AMXX (cati ani fiecare?):Pai , cs cam in jur de .. 5 ani iar AMXX 2 ani maxim 3.->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) :Tutankhamon a murit la 19 ani.->Iti iei responsabilitatea de a intra cel putin odata pe zi pe forum? : O sa incerc->Vei participa la conferintele TS3? :Da->Contact(Y!M, Steam, Skype):toxicone.privat
Astept PM pe steam la SpiriT*Fox
Next?
->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : tutankhamon a murit la 19 anisori saracul
->Nick:pSR-::-->Varsta: 23->Steam on/off: ONSTEAM_0:0:50065913->SteamID: pasare /->Experienta CS/AMXX (cati ani fiecare?): 16 si de amx am cam 5 lejer->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : tutankhamon a murit la 19 anisori saracul
->Iti iei responsabilitatea de a intra cel putin odata pe zi pe forum? : Da->Vei participa la conferintele TS3? :Da->Contact(Y!M, Steam, Skype): [email protected] / diavol_ff & cs_claudiu si skype: junk._
Passed!
Next?
->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : Floare la ureche!
->Nick: Gotti->Varsta: 21.->Steam on/off: On.->SteamID: STEAM_0:1:172748695->Experienta CS/AMXX (cati ani fiecare?): Cs vreo 7, Amx vreo 4->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : Floare la ureche!
->Iti iei responsabilitatea de a intra cel putin odata pe zi pe forum? : Desigur, si de 2 xD.->Vei participa la conferintele TS3? : De ce nu?->Contact(Y!M, Steam, Skype): mafiotu_sera / seramafiotu112 / skype nu am.
Te-as ruga sa mai citesti odata regulamentul, si sa imi dai add pe steam sa stam la povesti.
Steam: SpiriT*Fox
Next?
Edited by Jude @ CS16, 26 June 2016 - 10:08 AM.
->Nick: Jude->Varsta: 17->Steam on/off:off->SteamID:-->Experienta CS/AMXX (cati ani fiecare?):4 cs / 2amxx->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : Mercur este cea mai mica planeta din Sistemul Solar.->Iti iei responsabilitatea de a intra cel putin odata pe zi pe forum? : da->Vei participa la conferintele TS3? : da->Contact(Y!M, Steam, Skype): [email protected] / fs.arca -> Skype
acceptat!. astept pm cu nick si pass.
Next?
->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : .....****-n.... ( serios ) Da
->Nick: ADdvencer->Varsta: 19 ( in curand )->Steam on/off: On->SteamID: http://steamcommunit...m/id/addvencer/->Experienta CS/AMXX (cati ani fiecare?): 4 ani cu o pauza destul de indelungata / destul de buna->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : .....****-n.... ( serios
) Da
->Iti iei responsabilitatea de a intra cel putin odata pe zi pe forum? : da->Vei participa la conferintele TS3? : posibil->Contact(Y!M, Steam, Skype): -,-,-
Vorbim pe steam.
Next?
->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : Da.
Edited by Sp1dey, 03 July 2016 - 01:30 PM.
->Nick: Sp1dey.->Varsta: 16 ( in curand 17 ).->Steam on/off: On.->SteamID: http://steamcommunity.com/id/sp1deyy/->Experienta CS/AMXX (cati ani fiecare?): 3 ani experienta admin si ca-si jucator la fel.->Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?(raspuns) : Da.
->Iti iei responsabilitatea de a intra cel putin odata pe zi pe forum? : Sunt tot timp-ul on.->Vei participa la conferintele TS3? : Normal->Contact(Y!M, Steam, Skype): Mai sus
Raspuns incorect la intrebarea "Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?"
Citeste regulamentele si da-mi raspunsul in PM.
Next ?
Raspuns incorect la intrebarea "Ai citit Regulamentul Admin/Playeri?"
Citeste regulamentele si da-mi raspunsul in PM.
Next ?
"De dimineata ma trezesc si-mi bag ****-n tot ce mi-am promis aseara."
asta era
Am facut in graba, si nu am observat, ca tebuia sa spun si cuvant(ele) cheie.
Edited by Sp1dey, 03 July 2016 - 06:51 PM.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users