Sunt Pro pentru aceasta propunere.

[CS16-Respinsa] Propunere Comunitate.
Postat 19 January 2015 - 10:51 PM

Sunt pro si sa va zic ceva:Am vazut multe comunitati care desi sunt mici au servere de sa:mp de csgo dota,lol
Pana la urma comunitatea asta e prea mare ca sa nu aiba si servere de csgo macar...Ar fi o mare nedreptate pentru comunitate...In loc sa urcam cat mai sus pentru ca eu zic ca daca am avea si servere de csgo si sa:mp ai fi pe primul loc.Numai bine
EduarT,desi stiu ca n-ai sa stai sa citesti toate posturile gandeste-te bine,ajuta comunitatea sa ajunga cea mai buna...
Postat 22 January 2015 - 05:17 PM

Sper ca nu-i niciun fel de problema ca ma bag si eu asa in seama , multi dintre playerii care joaca pe aceasta comunitate indiferent de server , nu au toti calculatoare performante pentru a juca cs:go , e o mare diferenta intre cs 1.6 si cs:go .
Ce ii drept , spun si eu ca e calumea si cs:go si ar fi fain sa fie adaugat si un server ..
Dau si eu o propunere , de ce sa nu facem si un server de sa:mp eu unu sunt dispus sa donez in fiecare luna pentru host si pentru ce ne mai trebuie bineinteles sa mai am 1 sau 2 care sa ma ajute.
Parerea administratorilor conteaza extrem de mult.
Ganditi-va mai bine , PRO pentru propunerea lui Cronos!
Postat 23 January 2015 - 02:44 PM

Salut, parerea mea desi sunt nou (eu nu vad sa sufere cs16 asa de tare, in fine):
- Server MC
- Server SAMP
- Server GO
- Server Source (comunitate care are server de source nu prea are GO sau/si 1.6), source are un system requirements ok
- Chat (optional)
Bafta
Postat 28 January 2015 - 09:43 PM

Un plan bun pentru ''ridicarea'' comunitatii.
Sunt curios cum o sa decurga toate miscarile daca toti sunteti de acord, ca la dat din gura toti sunteti buni, la miscat ceva..mai greu.
Vorbesti din propria experienta
E greu de realizat ce vreti oricum.
- TYGA likes this
Postat 28 January 2015 - 10:33 PM

deci sincer nu prea is de acord cu aceasta propunere, este mai simplu cs16 decat csgo doar grafica este diferita , mie nu imi place csgo dar sper sa se faca o grafica mai buna pana atunci raman la cs16, eu sunt #Contra
Cs16 are o grafica mai misto sau cum ? ca nu inteleg..
Pro oricum, sa ramana numele cs16 dar sa se adauge cs:go si eventual Dota/Samp
Cum zice si tyga, e greu.
- TYGA and cosmin701 like this
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi