Stand si uitandu-ma pe GameTracked am vazut ca noi am ajuns foarte rau , in acest moment suntem pe 6 sub niste comunitatii...
Gandindu-ma cum am putea ridica din nou CS16 , am ajuns la o concluzie , trebuie sa bagam pe comunitate CsGo.
Asa ca propunerea mea este sa muta comunitate de DeathRow pe Cs16.
Multi o sa veniti si o sa spuneti ca Cs16 va ramane doar pentru Cs1.6 , dar trebuie sa ne gandim la viitorul comunitatii , daca mai vrei ca aceasta comunitate sa fie sus , trebuie sa facem acest pas.
Cs16 o sa se baseze incontinuare pe Cs 1.6 , dar sa avem si svr de Go si etc..
Inainte de a posta vreau sa va ganditi de 10 ori inainte de a spune Contra. Ganditi-va la viitoru comunitati.
Nu cred ca acest loc 6 este pentru noi.
Eu nu joc Go , nu sunt "mare fan", dar cum am mai zis'o daca nu se face asta , disparem.
Asa ca Verdeee , EduArt , ganditi-va bine inainte de a da T/C aici si a veni cu Cs16 ramane pentru Cs 1.6 , trebuie sa ne ridicam la nivelul celorlalte comunitati pentru a supravietui.
cu stima,
CronoS.
Scuzati-mi greselile , scriu dupa telefon.
- LE: Rog SM ,A sa nu dea T/C sa lasam deschis ca fiecare sa isi spuna parerea si sa vina Verdeee sau EduArT cu un Raspuns.
- LE2:Nu vreau sa veniti cu Link'uri de la cealalta propunere.
- LE3: Iar daca parerea Membrilor nu este luata in considerare,nu stiu ce sa mai zic ,"Nu uitati ca ei ne-au dus,unde am fost"
Ganditi-va bine , daca nu facem asta Cs16 o sa pice de tot , si astea nu sunt doar vorbe spuse in vant.
Aceasta postare a fost editata de CRONOS;: 19 January 2015 - 10:15 PM