Nu sunt prea multe de zis,parerea sigur mi-o sti,imi place blurul tau/stilul tau si faptul ca ai imaginatie.
K.W
Nu sunt prea multe de zis,parerea sigur mi-o sti,imi place blurul tau/stilul tau si faptul ca ai imaginatie.
K.W
DrAg0 , imi plac mult efectele, felul in care pozitionezi textul , culori , blur , tot .
Esti chiar priceput , de rendere , nu mai spun , imi place noul blur , intunecat , pe placul meu
Aceasta ti-a iesit super , vad ca ai inceput sa umblii si prin AE , asa putin , nu strica , bafta pe mai departe !
PS: Poate ma inveti si pe mine cum fac un text gen : + acest gif :
Esti absolut genial, si la efecte..si pe render, ai imaginatie si asta te ajuta enorm.
Ma bucur ca avem si asa designeri in Romania
Salut prietene, se pare ca nu mai zice nimeni nimic pe aici si e urata aceasta liniste...
Ce sa zic esti un designer foarte creativ si foarte bun, comunitatea asta chiar avea nevoie de unul ca tine.
Cred ca stii ce parere am despre lucrarile tale... blur foarte frumos, textul ca de obicei imi place ca incerci sa vii cu un nou stil la el.
KW & nu uita sa treci si pe la mine !
Nu prea am ce sa spun despre lucrari .. sunt nevoit sa ma tot repet , repet , repet . Asa ca :
Ai un stil al tau , esti foarte priceput , am observat ca ai inceput si cu AE , cu ce alte programe ne mai surprinzi ?
Avatarele sunt "jos palaria" , semnaturile , nu mai spun .. cele pe render mai ales , sung geniale , GENIALE .
Adevarul e ca te pricepi , sper sa ajungi undeva pe comunitatea asta. nu doar designer Bafta !
PS: Poate treci si pe la mine
Ca de obicei, ma surprinzi cu imaginatia si efectele tale. Perfecte, felicitari !
Am ramas placut impresionat de potentialul tau, avatarele si semnaturile au iesit chiar foarte bine, unele parca au iesit prea colorate , dar posibil pentru ca folosesti Topaz, potential ai, dar acum sa vrei sa lucrezi si altceva in afara de avatare si semnaturi, kw
Am ramas placut impresionat de potentialul tau, avatarele si semnaturile au iesit chiar foarte bine, unele parca au iesit prea colorate , dar posibil pentru ca folosesti Topaz, potential ai, dar acum sa vrei sa lucrezi si altceva in afara de avatare si semnaturi, kw
Mersi,si nu,nu folosesc topaz.
UP!
0 members, 0 guests, 0 anonymous users