Ca de obicei avatarele sunt, nici nu pot descrie in cuvinte
Chiar daca e un simplu avatar cu blur arata foarte bine.
Ai avansat foarte repede,mai prins din urma la photoshop,tin minte ca la inceput te bateam la astea acuma e invers ,nu stiu cum ai putut invata asa repede
Ma enerveaza ca pui acel text si nu le pot purta
Bafta in continuare.
Îmi place blurul
Edited by LostUser, 09 February 2016 - 08:23 PM.
Nu se accepta posturi: “gj” “foarte bine” “imi place”, fiecare post trebuie sa fie argumentat. ->Avertisment !
Imi poti face si mie un avatar si pe el sa scrie Tr!PluS'X ?
Edited by LostUser, 10 February 2016 - 01:08 PM.
Exista sectiune de cereri sau PM -> Avertisment !
Ca de obicei avatarele sunt, nici nu pot descrie in cuvinte
Chiar daca e un simplu avatar cu blur arata foarte bine.
Ai avansat foarte repede,mai prins din urma la photoshop,tin minte ca la inceput te bateam la astea acuma e invers ,nu stiu cum ai putut invata asa repede
Ma enerveaza ca pui acel text si nu le pot purta
Bafta in continuare.
Mersi Revv,si tu ai evoluat forte mult,cat despre text,trebuie sa ma semnez pe ele pentru a evita rip-ul
Ceva pe render
Salut prietene !
Din nou cu ceva ce arata impecabil.
Avatarele arata foarte bine, atat la blur ca si atunci cand pui text.
La fel si renderele, integrare buna, efecte.
KW si nu uita sa mai treci si pe la mine cu cate un sfat
Bravo, ai niste creatii foarte frumoase.
Edited by LostUser, 01 March 2016 - 12:15 PM.
Argumenteaza-ti posturile ->Avertisment !
nu te mai semna pe lucrări, lasă-le free, nu văd rostul să te semnezi pe nişte avatare, dacă cineva o să facă rip cu ele înseamnă că sunt bune
arată foarte bine avatarele, de restul nu comentez pentru că nu am experienţă pe semnături c4d, etc.
Off: Felicitari pentru grad.
On: La avatare, blurul este foarte frumos, original si are o chestie care eu ador in lucrarile tale, culoare.
Cat despre lucrarile pe render nu cred ca am ce sa comentez, acum 2-3 zile m-am uitat la primele pagini ale acestui portofoliu si trebuie sa spun ca ai evoluat foarte mult.
Ca si la avatare, original everytime (nu-mi aduc aminte in romana cum e).
Talentul se vede si din fightul nostru, chiar daca era un render mai "prost" ai facut oricum o lucrare extrem de frumoasa.
In plus lucrarile tale ma inspira foarte mult, cred ca ai observat si tu ca incerc sa copii anumite "chesti"...
P.S. Daca am scris ceva gresit nui da importanta, nu mai stiu romana 100%
Multumesc pentru vorbe Scarlet!
"In plus lucrarile tale ma inspira foarte mult, cred ca ai observat si tu ca incerc sa copii anumite "chesti"..."
Ma bucur ca pot inspira pe cineva cat de putin din micile mele lucrari
8 - Martie
Edited by eL DrAg0, 08 March 2016 - 11:45 AM.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users