Off: Aici nu il provoci la un fight , ii dai o parere la creatii
On:Super video-ul , de fapt .. toate creatiile sunt super , bravo , tine-o tot asa
Off: Aici nu il provoci la un fight , ii dai o parere la creatii
On:Super video-ul , de fapt .. toate creatiile sunt super , bravo , tine-o tot asa
Sunt frumoase, nu ai ce sa reprosezi, textul, culorile, efectele, toate sunt foarte bune.
Oricum, toti stim ca acestea sunt putin din ce poti tu.
gj prietene.
Is super ce sa zic se vede ca esti foarte bun ,esti bun la toate ai sansa sa ajungi sus tot mai sus Bv
Chiar se vede ca esti priceput la logo-uri , imi plac culorile pe care le-ai ales,dau foarte bine ochilor si nu numai,aspectul logo-ului insusi face totul. Intr-o buna zi vor pune cei din Galati ochii pe tine
Edited by nExow, 27 January 2014 - 02:14 PM.
Smechere, Dar Mai umple si tu spatiul..
Sunt logo-uri, vrei sa fac 'buchete de flori' ?
Sunt logo-uri, vrei sa fac 'buchete de flori' ?
Nu stiu, si apropo mi-a venit acum in minte, ai putea ca pe fundal cu gradientul sa faci cu roata, culoare deschisa, inchisa nu stiu daca ma intelegi.
Edited by majestic ., 08 March 2014 - 06:36 PM.
Legendarul Cosmin701 e un RIP-er?
O, dar vai, ce am gasit eu pe google.
este un free vector gasit pe net.. nu se poate spune ca a facut RIP , dar putea sa specifice ca nu a facut el forma.
Legendarul Cosmin701 e un RIP-er?
O, dar vai, ce am gasit eu pe google.
Ooo nu , am fost descoperit (ironic) . Daca te uitai prin portofoliu vedeai ca a mai fost faza asta cu iconitele folosite: http://forum.cs16.ro...smin701/page-31 (postul 615) .
Iconita o poti descarca gratuit, nu am furat-o si am trecut numele meu pe ea si gata spun ca-mi apartine. Cum am recunoscut la iconita aceea ca nu-mi apartine , asa spun si aici.
PS: Probabil ai pierdut destul timp sa cauti ceva cu care sa ma prinzi, imi cer scuze pentru asta (iar ironic)...puteam sa-ti dau eu site-ul direct.
PS2: Fa-mi report daca nu crezi ca fac RIP.
0 members, 3 guests, 0 anonymous users