Le ador pe cele web design,uneori ma apuca gandul sa fac si eu si cel mai des ma uit la lucrarile tale,ca altfel sunt miau

[Creatii] cosmin701
Posted 29 November 2014 - 08:43 AM

- cosmin701 likes this
Posted 11 December 2014 - 08:14 PM

Sarbatori fericite si tie.
Cum se numeste fontul de la avatar-ul tau?
- cosmin701 likes this
Posted 12 December 2014 - 10:04 PM

Frate n-am cuvite . Esti genial sper sa nu exagerez . Esti bun ai lucrari frumoase ai logo-uri dragute . Succes in continuare .
Si mai multe avatare . KW !
- cosmin701 likes this
Posted 13 December 2014 - 07:09 PM

Nu vad ce ai facut asa complicat la acea lucrare cu "sarbatori fericite"... ai pus o culoare cu vizibilitate scazuta peste un wallpaper,un text cu clipping mask si cam atat. Puteai incerca sa adaugi un logo facut de tine,ceva cu pen tool,nu doar atat. E mediocra lucrarea. Incearca sa faci logo-uri pe tema cu sarbatorile,pe o dimensiune mica..dupa sa le integrezi pe un wallpaper
Posted 13 December 2014 - 07:28 PM

Nu vad ce ai facut asa complicat la acea lucrare cu "sarbatori fericite"... ai pus o culoare cu vizibilitate scazuta peste un wallpaper,un text cu clipping mask si cam atat. Puteai incerca sa adaugi un logo facut de tine,ceva cu pen tool,nu doar atat. E mediocra lucrarea. Incearca sa faci logo-uri pe tema cu sarbatorile,pe o dimensiune mica..dupa sa le integrezi pe un wallpaper
Daca doream ceva complicat , faceam. Chiar crezi ca tot timpul trebuie sa fie ceva complicat ca sa arate bine? Nu vii tu sa-mi spui ca lucrarea e mediocra cand avatarul tau e mai mediocru decat o creatie facuta in paint. Salutare!
- famouz/ and 3s; everywhere like this
Posted 13 December 2014 - 07:35 PM

1 la mana,avatarul meu e simplist si mai HQ decat toate lucrarile tale,cand vei ajunge sa folosesti macar brush-ul ca mine sa ai tupeul asta.
2 la mana,a fost strict parerea mea..nu ai portofoliu deschis ca sa asculti parerile membrilor despre lucrarile tale si sa primesti sfaturi? Lua foc carnea pe tine la o critica? Atunci mai bine te lasi de sportul asta,nu e de tine!
Posted 13 December 2014 - 07:42 PM

1 la mana,avatarul meu e simplist si mai HQ decat toate lucrarile tale,cand vei ajunge sa folosesti macar brush-ul ca mine sa ai tupeul asta.
2 la mana,a fost strict parerea mea..nu ai portofoliu deschis ca sa asculti parerile membrilor despre lucrarile tale si sa primesti sfaturi? Lua foc carnea pe tine la o critica? Atunci mai bine te lasi de sportul asta,nu e de tine!
1. Accept sfaturi de la cei care chiar stiu 'cu ce se mananca' acest 'sport', asa cum ii spui tu. Tu ai venit direct: 'e o lucrare mediocra'. Iti puteai manifesta nemultumirea mai 'elegant'.
2. Tu spui despre lucrarea mea ca nu e complicata si ca puteam totusi sa fac ceva mai complicat, iar tu ai avatar simplist. Te hotarasti : ori vrei lucrari complicate ori simpliste.
3. Astept sa-ti vad lucrarile complicate si complexe. Pana atunci pastreaza-ti criticile, sfaturile pentru tine.
- famouz/, KRIMEX, George.A and 1 other like this
Posted 13 December 2014 - 08:13 PM

* mic )) hai nene battle,sa-ti inghiti cuvintele.
Edited by ;-TRACE, 13 December 2014 - 08:34 PM.
Limbaj, data viitoare warn. Termina cu freechat-ul aici, ai zis ce ai avut de zis.
Posted 14 December 2014 - 01:00 PM

# Addicted , termini ?! Vezi-ti tu de treaba , daca esti mai "tare" ca Cosmin , fight ... aici nu faci circ .
# ON : Lucrari bune , mai astept niste avatare !
Posted 21 December 2014 - 09:44 PM

Posted 21 December 2014 - 09:55 PM

Posted 22 December 2014 - 11:19 PM

Imi place ca ai mai evoluat pe baza avatarelor si a semnaturilor si a textului , bafta in continuare .
- cosmin701 likes this
Posted 14 March 2015 - 12:10 AM

Posted 14 March 2015 - 08:32 AM

Frumoasa animatia din video arata chiar foarte bine in rest ai ramas cum te stiam
kw !
- cosmin701 likes this
Posted 14 March 2015 - 10:41 PM

M-am uitat de la inceputul creatiilor si as vrea sa-ti spun ca mereu ai avut o intuitie spre creativitate .
Un portofoliu complex K.W !
- cosmin701 likes this
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users