[Creatii] cosmin701
Started By
cosmin701
, Nov 01 2011 11:19 AM
Postat 07 December 2013 - 11:23 PM

Ma faci sa rad.
Cu ce are de lucrat la text? Hai ca sunt curios.
Tine aceste ''micute dialoguri/intrebari'' pe privat, ramai On-topic.
@Cosmin, foarte bune creatii, textul e bun, culorile de asemenea.
Astept o semnatura cu scoru' de la Londra de saptamana viitoare. (You know what i mean)
- cosmin701 likes this
Postat 17 December 2013 - 12:07 AM

OF: Observ ca tu lucrezi foarte ordonat si ingrijit ,si chiar ai ceva imaginatie dece nu faci manipulari?
Dupa mine asta e cel mai potrivit pentru tine ,in special manipularile si web designul.
ON: lucrezi foarte bine ,lasi detaliile vizibile si pozitionezi foarte bine textul ,dar nu alegi prea bine fontul(in sensul ca tu la avatare folosesti fonturi pentru logouri).
Incearca sa folosesti fonturi precum Nexa (Bold si light) sau nu stiu exact ,Nexa e cel mai potrivit la logouri ,si puneti mereu watermark-ul undeva in colt jos cu Arial pus de pe sharp pe none cu dimensiunea de 10 px. Trebuie sa se stie cine a facut lucrarea altfel muncesti 50% degeaba.
Dupa mine asta e cel mai potrivit pentru tine ,in special manipularile si web designul.
ON: lucrezi foarte bine ,lasi detaliile vizibile si pozitionezi foarte bine textul ,dar nu alegi prea bine fontul(in sensul ca tu la avatare folosesti fonturi pentru logouri).
Incearca sa folosesti fonturi precum Nexa (Bold si light) sau nu stiu exact ,Nexa e cel mai potrivit la logouri ,si puneti mereu watermark-ul undeva in colt jos cu Arial pus de pe sharp pe none cu dimensiunea de 10 px. Trebuie sa se stie cine a facut lucrarea altfel muncesti 50% degeaba.
Aceasta postare a fost editata de Bradley.: 17 December 2013 - 12:09 AM
- cosmin701 and NikoGfx like this
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi