Jump to content

Photo

[CS16] Chiulitul

• Please log in to reply
38 replies to this topic

Arsenix

Arsenix

New Member

• Membru
  • 4 posts
  • 0 topics
  • Joined 18-September 14
  • Country: Country Flag
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Da
  • Care erau/sunt motivele?: Plictiseala, profesori seci.....
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: Si una si alta.
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: Absenta la scoala iar acasa nimic.
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Nu.

RefTrex

RefTrex

Member

• Membru
  • 29 posts
  • 4 topics
  • Joined 24-September 14
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Nu
  • Care erau/sunt motivele?: Nu sunt motive...
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: Nici una nici alta.
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: Nici o sanctiune..
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Tocmai de asta nu chiulesc..

akke .

akke .

Addicted Member

• Banned
  • 309 posts
  • 48 topics
  • Joined 16-July 14
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?:nu,cateodata
  • Care erau/sunt motivele?:cand nu invat si m.a asculta,cand mi.e foame si nu mai am bani,la un biliard sau pingpong
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?:influentat
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?:Scadearea punctelor la purtare
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?:eu nu chiulesc des o data la 2 saptamani si colegii nu au de ce sa ma numeasca asa.

oniq666

oniq666

Fost Moderator

• Retired
  • 1215 posts
  • 124 topics
  • Joined 24-June 14
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Da,obisnuiesc
  • Care erau/sunt motivele?: Cand ma plictisesc,mi-e somn,sau ma cheama altcineva sa plec cu el/ea.
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: Ambele :))
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: Absente si morala parintilor/a profesorilor
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Nu , pentru ca in timpul "chiulului" ma distrez , + ca n-am chiar asa multe absente .

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Nu
  • Care erau/sunt motivele?: Nu vream sa chiulesc deoarece luam absente si voiam sa-mi pastrez "cazierul" curat. Eram seful clasei si trebuia sa fiu un exemplu pentru ai mei colegi, dar asta era useless.
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: Influentat nu eram niciodata, daca voiam chiuleam, daca nu , NU! Si cand chiuleam o faceam de la ultima ora, vinerea, care era religia...
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: Cateva absente de la preotul din sat care ii spunea bunica-mii , bunica-mii lu taica-miu si facea galagie ..
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Eu nu sunt in pozitia sa regret pentru ca m-am descurcat cat de cat, in ceea ce priveste examenul de sfarsit de liceu. De altfel, singurii doi care nu chiuleam cu "turma" am fost si cei care am luat bacul din prima. am cativa fosti colegi si prieteni din copilarie care acum regreta "escapadele" de la orele de romana/matematica.
  • Asa ca, pentru cei mai mici, nu va luati dupa "vagabontii" clasei. Stati la ore cand e de stat si plecati cand e de plecat.
  • Exemplul cel mai bun este al meu : Din 17 cati eram in clasa, ramaneam 3-4 , profesorul venea, se criza si apoi ne lasa si pe noi acasa, fara absenta + 1 punct la viitorul test.

• Luv ya;x likes this

snakeeyes;

snakeeyes;

Fost News Team

• Retired
  • 1672 posts
  • 248 topics
  • Joined 16-March 13
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Doar cand pleaca toata clasa .
  • Care erau/sunt motivele?: Plictiseala , si ore gen : desen , muzica , sport ..
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: Nu pot sa zic ca eram ilfluentat sau cel care influenteaza , insa daca plecau toti din clasa , nu avea nici un rost sa mai raman doar eu .
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: Venea diriginta in clasa si tipa juma' de ora :))
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Odata ce chiulea toata clasa , profesorul respectiv nu punea nici absente , deci nu pot sa spun ca sunt printre "chiulangii clasei" . E bine ca suntem cu totii uniti .

Eminescu VEVO.

Eminescu VEVO.

Fost Moderator Global

• Retired
  • 1486 posts
  • 80 topics
  • Joined 24-March 13
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Destul de rar.
  • Care erau/sunt motivele?:  Nu mi-am pregatit fiecare materie in ziua respectiva si nu vroiam sa iau nota mica in testul din acea zi.(daca ne asculta la oral,nici nu ma gandeam la chiulit.deoarece nu le trece direct in catalog.)Un alt motiv era ca la orele mai usoare nu prea mai aveam chef de nimic si vroiam sa ajung cat mai repede acasa.
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: Nu-mi place sa influentez in niciun fel un anumit om,iar sa ma influenteze sunt sanse mici.
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: Nu am primit niciodata sactiuni,deoarece n-am avut pe niciun semestru mai mult de 10 absense.Cateva discutii intre parinti si diriginta.
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Nu ma incradrez in aceasta categorie chiar daca s-a mai intamplat sa chiulesc la anumite ore.De vreme ce nu chiulesc la materile importante(matematica,informatica,fizica,romana,engleza,biologie etc.) ,nu cred ca voi regreta asa de mult.(ora viitoare imi iau lectia de la colegi si invat)

Edited by Eminescu Jrr ;, 13 December 2014 - 05:26 PM.

Giovany CS16

Giovany CS16

Advanced Member

• Membru
  • 121 posts
  • 40 topics
  • Joined 08-July 12
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Da
  • Care erau/sunt motivele?: In generala (5-8) chiuleam ca sa mergem la fotbal, faceam gratare in spetele salii de sport, plecam si ne cumparam tigari (nici nu stiam sa fumam =]). La liceu chiulesc pentru ca nu imi plac stilurile de predare ale anumitori profesori si atunci cand cred ca lectia este inutila, care nu imi ajuta cu nimic
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: Nici una, nici alta. Cand chiulim, toti suntem de acord in egala masura
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: Nu prea :)
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici cu prietenii.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Nu ma consider unul dintre "chiulangii clasei". In prezent chiulesc rar, iar cand o fac, o fac cu un grup destul de mare de colegi :)

Vlad;

Vlad;

Banned

• Banned
  • 512 posts
  • 41 topics
  • Joined 29-March 13
Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Ca orice elev, normal. :))
Care erau/sunt motivele?: Cum ai spus si tu, teste la care nu am invatat, ascultari, de disctractie, etc.
Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: Sunt situatii si situatii.
In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: Nu am primit nici o sancțiune.
Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Nu.

Heisenberg.

Heisenberg.

Power Member

• Membru
  • 111 posts
  • 23 topics
  • Joined 14-February 15
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Cateodata.
  • Care erau/sunt motivele?:Teste la care sunt bata / somn-foame-plictiseala maxima.
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?:Cateodata cel influentat , cateodata cel ce influenteaza.
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: Nota la purtare,care se remediaza :)).
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?:Nu sunt chiulangiul clasei . :D

andrey_h24

andrey_h24

Ultras Member

• Membru
  • 393 posts
  • 25 topics
  • Joined 10-February 15
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Foarte rar ....
  • Care erau/sunt motivele?: Cand stiu ca ma asculta sigur sau trebuie sa predau ceva si nu am , la urmatoare ora evident vin ...
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: Cred ca fiecare persoana a fost si influentat si cel ce influenteaza. 
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: Nici o sanctiune deoarece nu am in sange asta ... 
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?:Nu pot raspunde la intrebarea asta deoarece nu sunt unul dintre chiulangii clasei . 

H1ddEN__

H1ddEN__

Advanced Member

• Membru
  • 127 posts
  • 7 topics
  • Joined 09-May 15
Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Da, si acum, cel putin 2 / 3 ore in fiecare zii
Care erau/sunt motivele?: Plictiseala, si lenea de a invata
Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: Depinde...
In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: acasa nu s-a aflat deoarece nu spun de sedinte :)) si la scoala unele absemte motivabile, altele nemotivabile + askultari de cate ori eram prins pe la ore..
Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Chiar daca voi regreta, nu as vrea sa dau timpul inapoi. Avem doar o viata, scurta, trebuie traita la maxim, nu imi e frica de consecintele chiulului..

Edited by RoBBeN.@CS16, 16 May 2015 - 10:20 PM.

DeEn

DeEn

Addicted Member

• Membru
  • 301 posts
  • 52 topics
  • Joined 05-May 14
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Daa:)) Uneori
  • Care erau/sunt motivele?: Nu aveam tema, sau nu invatam :))
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: Influentatorul:))
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: La scoala absenta, acasa: Nu am mai primit alt telefon:(
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Nu sunt chiar chiulangiu, adica de la franceza/desen/religie/civica. Restu-s obiecte faine':*

Alexxia

Alexxia

Member

• Membru
  • 41 posts
  • 1 topics
  • Joined 11-May 15
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: In generala nu , liceu da
  • Care erau/sunt motivele? din cauza profesorilor 
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: ce influnenteaza 
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa? Nimic.
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi? Nu regret nimic in viata. b-)  

• KRIMEX likes this

AB Dracuze

AB Dracuze

Fost Designer

• Retired
  • 1438 posts
  • 233 topics
  • Joined 23-January 14

Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Da, foarte mult.

Care erau/sunt motivele?: Plictiseala, si cel mai mult anturajul.

Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: Cel influentat

In urma chiulului, ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: M-am ales cu 122 de absente pe primul semestru, pe al doilea m-am calmat, am primit scrisoare scrisa acasa si nota 5 la purtare.

Scoala, este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici, ai prieteni. Daca esti unul din "chiulangii clasei", nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Eu regret destul de mult, mai ales ca am ramas corigent la mate, bine ca m-am mai trezit, mai am sansa sa-mi revin si sa trec anul.

CS16-shaDDy

CS16-shaDDy

Platinum Member

• Membru
  • 1173 posts
  • 27 topics
  • Joined 27-January 15
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?:Da pot zice ca obisnuiam!
  • Care erau/sunt motivele?:Ma plictiseam la ore! Stateam in baruri cu fete la suc!
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?:Amandoua
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: preavize de exmatriculare!
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?:Nu nu cred!

Redics @ CS16

Redics @ CS16

Member

• Membru
  • 42 posts
  • 7 topics
  • Joined 27-September 15
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Rar chiulesc de la cursuri.
  • Care erau/sunt motivele?: Pai motivele ... Nu prea stiu ce sa zic,eram 'atras' de anumiti colegi. 
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: Cateodata influentat,cateodata cel care influenteaza.
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: hm,acasa,nicio sanctiune..la scoala,m-a ascultat directorul la biologie :)) fuu
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Nu sunt chiulangiul clasei. 

-CronoS

-CronoS

Addicted Member

• Membru
  • 304 posts
  • 34 topics
  • Joined 24-November 13
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Da.
  • Care erau/sunt motivele?: Nu am chef de ora sau ca sa nu iau vreo nota mica.
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: Ambele.
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: Pana acum niciuna si sunt clasa a-12-a.
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Nu, pentru ca nu exagerez in chiulit.

FerryBOY

FerryBOY

Power Member

• Membru
  • 119 posts
  • 17 topics
  • Joined 08-February 16
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?:La liceu obisnuiesc sa chiulesc
  • Care erau/sunt motivele?:Plictiseala
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?:Nici unu nici altul,plec de bunavoie
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?:Nici una
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?:Nup,eu plec numai la materii neinsemnate pentru mine(religie,sport,muzica etc :)))

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users