Jump to content

Photo

[CS16] Chiulitul

• Please log in to reply
38 replies to this topic

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 posts
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13
  • Country: Country Flag

*Chiulitul de la ore nu este ceva nou pentru voi,sunt sigura.*

*Fie ca nu ai invatat,fie ca te-au"atras"alti colegi,fie ca ai vrut sa scapi de un test etc,motive sunt multe,dar urmari?*

• Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?:
  • Care erau/sunt motivele?:
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?:
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?:
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?:

• nopartyboys, adriano04 and EndOfStory like this

Th3-Troy

Th3-Troy

Ultras Member

• Membru
  • 594 posts
  • 114 topics
  • Joined 01-January 13
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?:nup doar cate o data
  •  
  • Care erau/sunt motivele?:chiuleam pana in vacanta la scladat
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?:ce influnenteaza
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?:nmk decat o absenta motivata:))
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?:ee 2 - 4 zile pe an mai merge

AB Dracuze

AB Dracuze

Fost Designer

• Retired
  • 1438 posts
  • 233 topics
  • Joined 23-January 14

Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu ? : Nu chiar, chiulam doar la orele ce o duceam bine.

Care erau/sunt motivele ? : Plictiseala, nimic interesant.

Esti cel influentat sau cel ce influenteaza ? : Cel influentat

In urma chiulului, ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa ? : Nimic, doar absente, uneori chiar nimic.

Scoala, este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici, ai prieteni. Daca esti unul din "chiulangii clasei", nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi ? : Nu totul conteaza la scoala, nu tre' sa inveti totul ...

Razvan-

Razvan-

Banned

• Banned
  • 858 posts
  • 95 topics
  • Joined 09-June 13
Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: da
Care erau/sunt motivele?: ca.d nu invatam
Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: da
In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: punct scazut la purtare
Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu
crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: ba da

BaHaMaS

BaHaMaS

Ultras Member

• Membru
  • 453 posts
  • 52 topics
  • Joined 24-November 12
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?:Nu
  • Care erau/sunt motivele?:-
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?:-
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?:-
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?:Cei care chiulesc vor doar para ei ,,rebeli,, sa o impresioneze pe ,,y,, ,ma rog, mentalitatea e de vina:))

Edited by Artick ;, 15 July 2014 - 10:32 AM.
Avertisment verbal, post neargumentat, nici modelul nu e respectat.

adriano04

adriano04

Administrator

• Administrator
  • 2037 posts
  • 141 topics
  • Joined 18-August 13
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?:da
  • Care erau/sunt motivele?:job-ul
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?:influentat de job,de colegi nu
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?:nici una acasa,si la scoala-absente si pe baza lor nta la purtare
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?:am trecut de mult de scoala,nu cred ca as da timpul inapoi ca sa mai merg la scoala.

• Luv ya;x likes this

KidduSK

KidduSK

Power Member

• Membru
  • 67 posts
  • 14 topics
  • Joined 10-July 14
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Nu chiar , chiulesc doar la orele care ma pricep.
  • Care erau/sunt motivele?: Neinteresant
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: Sunt .
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: Scaderea notei la purtare , am 7 :)) .
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Nu.

Marceline

Marceline

Fost Designer

• Retired
  • 3350 posts
  • 141 topics
  • Joined 02-November 12
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?:Da, normal
  • Care erau/sunt motivele?: Pur si simplu nu vreau sa ma du iar in locul unde te "spala pe creier" 
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?:Nu influențez, nu sunt influențat 
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa? Absente,normal... Iar acasa, nimic. 
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?:Nu chiulesc asa des, iar atunci cand o fac, sunt cu prietenii. Oricum, scoala a devenit un loc care te spala pe creier, prin religie si alte chestii. Trebuie sa ma duc, deoarece sunt obligat, ca altfel.. Scoala acum nu mai pune accent pe cultura ta si cat de inteligent esti, ci pe puterea de memorare, iar asta-mi pare banal. 

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 posts
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: da.
  • Care erau/sunt motivele?: plictiseala.
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: amandoua.
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: stiam sa le evit.
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Nu.

utzu

• Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: =))) La ordinea zilei aveam mai multe absente ca banii de alocatie =)))
  • Care erau/sunt motivele?: Anturajul, crmase sala de jocuri (calculatoare, jucam mix-uri) fotbal si altele. Nu prea eram "fan" scoala.
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: Eram cel ce influenta :))
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: Amenda, exmatriculari de cateva zile si era sa raman si repetent
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Sincer nu regret nimic, fiecare face ce ii place!

• Luv ya;x likes this

Smeagol.

Smeagol.

Untouchable Member

• Membru
  • 1327 posts
  • 69 topics
  • Joined 10-July 13
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Cateodata, asa mai rar
  • Care erau/sunt motivele?: ca nu aveam temele:)) sau ca dadeam test si nu am invatat nimic si luam 2
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: influentat
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: nimic, parintii nu stiu , doar cu absenta 
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Nu, prietenii raman prieteni orice ar fi deci nu regret nimic

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Nu :D
  • Care erau/sunt motivele?: Nu chiuleam . Colegii mei nu puteau sa chiuleasca din cauza ca eu nu plecam :)) .
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: Cel ce influenteaza :D .
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: Pai, stiu ca se ofereau tot felul de sanctiuni, gen : ascultatul din materia care s-a predat in ziua in care au chiulit, scosul la tabla la chimie/mate/fizica, absenta nemotivata .
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Pot spune ca este asa, insa, sunt unii care vin la scoala doar pentru ca-i " obliga " parintii. Ei nu se gandesc ca, parintii lor fac acest lucru pentru ei, ca sa se mai deschida, sa cunoasca persoane noi, sa invete lucruri bune .

• da_silva likes this

Lloyd

Lloyd

Platinum Member

• Banned
  • 1145 posts
  • 179 topics
  • Joined 02-May 14
Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Da
Care erau/sunt motivele?: Teste , profesori retardati ..
Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: Depinde ..
In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: Absente , doar )
Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Ba da ,vei regreta sigur , dar nu ai ce mai face ..

Edited by Damonn, 31 July 2014 - 02:34 AM.

DARIUS;;

DARIUS;;

No Limit Member

• Membru
  • 2502 posts
  • 168 topics
  • Joined 07-July 13
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Da
  • Care erau/sunt motivele? Mam saturat de ore  (:| 
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: am2
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: nimic , doar o apsenta in plus :))
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Nu sunt chiar asa sa zicem ca plec de la 1 - 2 ore pe saptamana .. probabil ca voi regreta .. :P

alin27

alin27

Banned

• Banned
  • 1599 posts
  • 118 topics
  • Joined 01-February 13
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Da
  • Care erau/sunt motivele?: Ca eram singur in clasa !!
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?:Uneori
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?:Nik o sanctiune ca ne scotea dirigintele ii dadeam o bere si se rezolva :D
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?:Ba da dar ...

DoT.

DoT.

Gold Member

• Membru
  • 711 posts
  • 75 topics
  • Joined 18-March 13
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Nu obisnuiam, in 5-8 am chiulit de 2 ori, parca, de la scoala. Insa atunci a chiulit cam toata clasa, deci na, nu prea am vrut sa fiu prostul care ramane in spate. De chiulit, da, chiulesc, insa chiulesc toata ziua, nu doar o zi.
  • Care erau/sunt motivele?: Acum chiulesc mai mult pentru odihna, sincer. Fac naveta si sunt rupt de la scoala, chiulesc o zi pe care realizez ca o am mai libera si nu incarcata.
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: Nu stiu sincer, mai si influentez, mai si sunt influentat, dar de obicei, influentat. Imi place mai mult sa las dupa altii.
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: Nici o sanctiune:))
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Nu sunt chiulangiul clasei, am altii care chiulesc mai mult decat mine. Da, logic ca regret pentru ca chiar si o ora in plus conteaza la scoala si sunt constient de greseala pe care o fac, dar decat sa ma duc la ore si sa adorm pe banca, mai bine dorm o zi in plus acasa si asta este..

VLADDYNHO;

VLADDYNHO;

Banned

• Banned
  • 97 posts
  • 10 topics
  • Joined 14-June 14
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Ca orice elev, normal. :))
  • Care erau/sunt motivele?: Cum ai spus si tu, teste la care nu am invatat, ascultari, de disctractie, etc.
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: Sunt situatii si situatii.
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: Nu am avut cine stie ce sanctiuni care merita sa le scriu aici, chestii banale.

->Andrei.

->Andrei.

Ultras Member

• Membru
  • 424 posts
  • 78 topics
  • Joined 11-July 14
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?:Acum NU deoarece sunt in clasa 11 a si numai am voie sa chiulesc deloc,datorita faptului ca liceul acum numai este important din clasa a 11.a.:)..Oricum NU obisnuiam sa chiulesc.:)
  • Care erau/sunt motivele?:Daca ar fi sa chiulit vreodata,primul meu motiv este ca,eu nu ma pregateam pentru acele ore pe care le aveam eu.:P
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?:Sunt influentat de catre colegii mei sa chiulesc,dar inainte sa fac acest lucru,realizez ca voi regreta ca am chiulit in aceea zi si totul va fi pierdut,adica materia..o sa am "goluri" din lipsa materiei.:(
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?:Eliminare 2 zile,maturat curtea scolii.Si cam atat..Asta doar daca chiuleam.Iar acasa nu as fi zis.
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?:Ba da,deoarece in timpul unui Job si nu as fi stiut ceva,imi aduc aminte ca as fi facut in clasa atunci cand eu chiuleam,sau ceva de genul asta.Te-ai prins tu,Gabi.

EndOfStory

EndOfStory

Banned

• Banned
  • 523 posts
  • 34 topics
  • Joined 16-September 14
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?:- Da .Si acum nu sunt foarte mandru
  • Care erau/sunt motivele?:- Fetili :))) Diverse motive , unele chiar absurde.
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?:- Cred ca ne influentam reciproc.
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?:-Urechi rosii :)) la scoala am scapat ieftin de fiecare data . Stiam sa ma fac placut :))
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?:-- Nu regret nimic din trecut . Prezentul conteaza.

• Luv ya;x likes this

rAr ;

rAr ;

Fost News Team

• Retired
  • 1649 posts
  • 238 topics
  • Joined 21-December 13
  • Obisnuiai/obisnuiesti sa chiulesti de la scoala/liceu?: Da. ca si fiecare elev :)
  • Care erau/sunt motivele?: distractie , profesori 'boring' teste..
  • Esti cel influentat sau cel ce influenteaza?: depinde..
  • In urma chiulului,ce sanctiuni ai primit la scoala/acasa?: Gen nu mergi afara ( doar vorbe ) 
  • Scoala,este in acelasi timp locul unde inveti lucruri si locul in care comunici,ai prieteni.Daca esti unul din "chiulangii clasei",nu crezi ca vei regreta mai tarziu ca nu mai poti da timpul inapoi?: Nu sunt unul dintr chilangii .. chilesc la nevoie :)) 

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users