J.Balvin - Hit-uri mult mai bune . Imi plac cateva melodii de ale lui ( Ex : Yo Te Lo Dije / 6AM / Cola song ) .
Lora - Este mult mai simpatica , are o voce uimitoare si hit-uri pe masura .
J.Balvin - Hit-uri mult mai bune . Imi plac cateva melodii de ale lui ( Ex : Yo Te Lo Dije / 6AM / Cola song ) .
Lora - Este mult mai simpatica , are o voce uimitoare si hit-uri pe masura .
Dintre Eminem si Jay - Z aleg pe Eminem , este un rapper foarte bun si imi place stilul lui .
Dintre Delia si Andreea o aleg pe Delia deoarece este o cantareata mai buna !
Edited by Luv ya;x, 08 September 2014 - 07:22 AM.
Avertisment*Alegerile se fac din ultimele propuneri.
J.Balvin, deoarece are un stil aparte.
Lora, deoarece imi place vocea ei.
Edited by Luv ya;x, 15 September 2014 - 07:14 AM.
Avertisment*Scris integral color
Noile alegeri vor fi intre
Nane
NANE (n. 11 aprilie 1991, Orsova, România), pe numele său real Ștefan Avram Cherescu, este un cântăreț român de hip-hop.(sursa wikipedia)
Adi Sînă
Adrian Sînă este un cântăreț, cantautor, producător și DJ român. El este cunoscut mai ales ca fondator și membru al formației Akcent. (sursa wikipedia)
2.Nicole Scherzinger vs Britney Spears
Nicole Scherzinger
Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger, născută pe 29 iunie 1978 în Hawaii, este o cântăreață americană de pop/R&B, compozitoare, dansatoare și actriță.(sursa wikipedia)
Britney Spears
Britney Jean Spears (n. 2 decembrie 1981) este o cântăreață de origine americană câștigătoare a premiului Grammy, și a 2 premii Emmy, dansatoare, compozitoare, ocazional actriță, producătoare și scriitoare.(sursa wikipedia)
Model postare:
Nane , deoarece are un stil aparte .
Nicole , pentru ca imi place vocea ei si cum o interpreteaza.
Nane si Britney spears deoarece fac o muzica de calitate;)
Edited by Luv ya;x, 16 April 2015 - 09:06 AM.
Nerespectare model.
Dintre Eminem si Jay - Z,aleg pe Eminem,pentru muzica pe care o face
Dintre Delia si Andreea,aleg pe Delia pentru ca imi plac melodiile ei si vocea ei.
Edited by Marshall., 16 November 2014 - 06:36 PM.
Avertisment*Alegerile se fac din ultimele propuneri.
Noile alegeri vor fi intre:
Ami & Amna
Ami
Andreea Moldovan Ioana s-a nascut pe 28 septembrie 1989, in Baia Mare.
La numai trei ani, parintii au inscris-o la un festival de muzica local, unde a castigat marele premiul.
David Deejay o lanseaza in 2011 in lumea muzicii.
Amna
Cristina Andreea Mușat (n. 24 martie 1984 în Slatina, Olt, România),numele de scenă Amna, este o cântăreață pop/dance.
A devenit cunoscută odată cu lansarea hitului “Tell Me Why” în colaborare cu Tom Boxer.
Alte hit-uri ale Amnei sunt “Arme” - o colaborare cu What's Up și „Fără aer” feat Adda.
Florin Ristei & Alex Mataev
Florin Ristei
Florin Ristei s-a născut pe 29 august 1987, în Galaţi.
A absolvit Universitatea Politehnică din Bucureşti - Informatică aplicată în energetică, apoi Informatică managerială la Universitatea Româno-Americană, însă toată lumea îl ştie ca solist de muzică, din perioada când a lansat, împreună cu formaţia Amici, melodia „Dana”.
Din 2004 până în 2012 a fost solist al trupei Marfar, iar de curând, Florin a decis să pună capăt „relaţiei” cu Dana şi să lanseze primul single al noului său proiect „FreeStay – Ea a fost Dana”.
A castigat alaturi de Delia X-Factor iar acum face parte din emisiunea"Te cunosc de undeva".
Alex Mataev
Alexandru Mațaev (n. 14 martie 1991, Bălți) este un cântăreț din Republica Moldova, devenit cunoscut după ce a câștigat cea de a treia ediție a concursului „Fabrica de Staruri”(2012)-premiul fiind <o masina>.
Pe Alex il stim si ca finalist in echipa Deliei la X-Factor.
Model postare:
Edited by Gonzo, 24 November 2014 - 10:24 AM.
Noile alegeri vor fi intre:
Sara Brightman & Cher
Sara Brightman
Cantareata de crossover clasic,compozitoare,actrita.
Este nascuta in data de 14 august 1960.
Cher
Nascuta in data de 20 mai 1946,Cher este:actrita,cantareata,compozitoare,autoare,producatoare de filme si designer de moda americana de origine armeana.
Robbie Williams vs James Brown
Robbie Williams
Robert Peter Williams(nascut in data de 13 februarie 1974) este un cântăreț și compozitor englez, nominalizat la premiile Grammy, și de 15 câștigător al premiilor BRIT.
James Brown
James Joseph Brown(1993-2006) a fost un cântăreț american. El mai este cunoscut și sub numele de Soul Brother Number One, the Godfather of Soul, Universal James, Mr. Dynamite și The Hardest Working Man in Show Business.
Cea mai ascultata melodie a sa in acest moment este "It's a man's world".
Sara Brightman - pentru ca mi se pare o persoana foarte complexa care a ajutat lumea foarte mult .
Robbie Williams - de 15 ori castigator al premiilor BRIT , mai are rost sa mentionez de ce ?
Edited by Luv ya;x, 16 April 2015 - 09:07 AM.
Avertisment*Nerespectare model
Dintre Eminem si Jay - Z aleg pe Eminem , este un rapper foarte bun si imi place stilul lui .
Dintre Delia si Andreea o aleg pe Delia deoarece imi plac mai mult melodiile ei.
Edited by Luv ya;x, 04 May 2015 - 07:37 AM.
Post hunt*Alegerile se fac din ultima propunere+nerespectare model
Dintre Eminem si Jay - Z : Il aleg pe Eminem, are un stil aparte' .
Dintre Delia si Andreea: Aleg pe Delia<3.
Edited by Luv ya;x, 04 May 2015 - 07:37 AM.
Post hunt*Alegerile se fac din ultima propunere+nerespectare model
0 members, 0 guests, 0 anonymous users