Lady Gaga vs. Katy Perry - Eu o aleg pe Katy Perry , pentru ca are niste hituri foarte frumoase precum Dark Horse , Roar , etc.
Akon vs. Xzibit - Il apeg pe Xzibit , pentru ca acesta este rapper adeverat , nu Akon cu vocea aia a lui...
Lady Gaga vs. Katy Perry - Eu o aleg pe Katy Perry , pentru ca are niste hituri foarte frumoase precum Dark Horse , Roar , etc.
Akon vs. Xzibit - Il apeg pe Xzibit , pentru ca acesta este rapper adeverat , nu Akon cu vocea aia a lui...
Edited by Luv ya;x, 13 June 2014 - 12:09 PM.
Avertisment*Model nerespectat.
1. eminem
2,delia
Edited by Luv ya;x, 16 June 2014 - 07:29 AM.
Avertisment*Post fara argumentare
Lady Gaga vs. Katy Perry - Eu o aleg pe Katy Perry , pentru ca are niste melodii frumoase precum Dark House
Akon vs. Xzibit - Il apeg pe Xzibit , pentru ca acesta este rapper mai bun decat Akon
Eminem - pentru ca cred ca , canta mai frumos ca celalalt concurent , si are melodii mai reusite , parerea mea .
Andreea Balan - pentru ca am fost la o gramada de concerte la ea si imi place cum canta , canta mai bine ca Delia , parerea mea .
Edited by VLadJR <3, 20 June 2014 - 11:17 PM.
Eminem - pentru ca cred ca , canta mai frumos ca celalalt concurent , si are melodii mai reusite , parerea mea .
Andreea Balan - pentru ca am fost la o gramada de concerte la ea si imi place cum canta , canta mai bine ca Delia , parerea mea .
O sa va rog sa acordati mai multa atentie ultimei alegeri puse.
Alegerea facuta de tine nu este dintre ultimi propusi la vot.
Mare atentie pe viitor pentru a evita eventualele sanctionari.
Multumesc de intelegere!
Shakira
Shakira Isabel Mebarak Ripoll, mai cunoscută sub numele de scenă Shakira, este o cântăreață, textieră, actriță, dansatoare și producătoare columbiană.
si
Rihanna
Rihanna este o cântăreață, muziciană, textieră și dansatoare din Barbados. A debutat în anul 2005 prin intermediul discului single „Pon de Replay” care a ocupat poziția secundă în clasamentul Billboard Hot 100.
*Pe care dintre Shakira si Rihanna alegeti si de ce?
A2a alegere va fi intre:
Bill Kaulitz
Bill Kaulitz, (n. 1 septembrie 1989, în Leipzig, Germania) este solistul formației rock Tokio Hotel din Germania. Date despre Bill Kaulitz: -are inaltimea de 1,90 m; -are greutatea de 66 kg; -este in zodia fecioarei; -are parul de culoare maro deschis(momentan vopsit in blond); -are culoarea ochilor caprui deschis.
si
Marilyn Manson
Marilyn Manson este un muzician american și artist cunoscut pentru imaginea sa controversată. Este vocalistul formației cu același nume. Actualul său nume este format din numele actriței Marilyn Monroe și criminalul Charles Manson.
*Pe care dintre Bill Kaulitz si Marilyn Manson alegeti si de ce?
Edited by Luv ya;x, 24 June 2014 - 10:33 AM.
Dintre Eminem şi Jay-Z îl aleg pe Eminem. De ce ?
Şi dintre Delia şi Andreea Bălan o aleg pe Delia. De ce ?
Edited by Luv ya;x, 27 June 2014 - 10:01 AM.
Avertisment*Mare atentie la ce se cere!Alegerile tale nu sunt din ultimele puse.
Dintre Shakira si Rihanna : Rihana imi place vocea ei, scoate hit dupa hit, shakira nu mai e cea fost odata.
Dintre Bill Kaulitz si Marilyn Manson aleg pe Marily, este mult superior ma rog din ce melodi am ascultat.
Edited by [email protected], 27 June 2014 - 10:04 AM.
1. Rihhana - are melodii mai deosebite decat Shakira.
2. Nici eu nu-i ascult pe cei doi.
Edited by Cryptonit3, 06 July 2014 - 01:40 PM.
Shakira si Marilyn Manson
Edited by Luv ya;x, 07 August 2014 - 07:49 AM.
Avertisment*Model nerespectat
Shakira si Bill Kaulitz
[warning]Model nerespectat[/warning]
Edited by Luv ya;x, 07 August 2014 - 07:51 AM.
Aleg Eminem - nu mai e nevoie sa zic ca e pe gustul meu .
De asemenea aleg Delia (are piese mai reusite ca Balan, si e mai pe gustul meu )
Edited by Luv ya;x, 19 July 2014 - 09:37 AM.
Avertisment*Alegerile se fac din ultimele propuse.
Pe care dintre Eminem si Jay-Z preferi si de ce?
> Eminem , cu siguranta , imi place stilul lui .
Pe care dintre Delia si Andreea Balan alegi si de ce?
Andreea Balan , este o artista mai buna , zic eu si imi place stilul ei excentric
Edited by Luv ya;x, 20 July 2014 - 11:03 AM.
Avertisment*Alegerile se fac din ultimele propuneri.
*Pe care dintre Shakira si Rihanna alegeti si de ce? Shakira stim noi toti de ce glumesc , imi place foarte mult cum canta
*Pe care dintre Bill Kaulitz si Marilyn Manson alegeti si de ce? Pur si simplu il urasca pe Mason sau Manson ala + ca Bill cant melodii mult mai decente si mai bune ca Manson/Mason ..
Prima alegere din aceasta saptamana:
J.Balvin & Enrique Iglesias
J.Balvin
José Álvaro Osorio Balvín cunoscut ca J Balvin, este un artist columbian de reggaeton si de muzica rap. Balvin s-a născut în Medellín, cel mai mare oraș din departamentul Antioquia, unde a devenit interesat de rap, reggaeton, champeta și bachata. Născut: 7 mai 1985 (vârsta 29), Medellín, Columbia Albume: El negocio, La Familia Case de discuri: EMI Latin, EMI.
Enrique Iglesias
Enrique Iglesias este un cântăreț, cantautor, manechin, actor, muzician și producător muzical de origine spaniolă. Născut: 8 mai 1975 (vârsta 39), Madrid, Spania Înălțime: 1,87 m.
Pe care dintre J.Balvin & Enrique Iglesias alegi si de ce?
A2a alegere va fi intre Giulia Anghelescu & Lora
Giulia Anghelescu
Giulia Anghelescu (n. 7 noiembrie 1984, Galați), cunoscută și după mononimul Giulia, este o cântăreață română de muzică pop.Anterior a mai făcut parte din trupa Candy și a fost solista formației DJ Project.
Edited by Damonn, 31 July 2014 - 01:24 AM.
J. Balvin. - Deoarece cântă melodii mai frumoase ca ale lui Enrique.
Lora - Are melodii mult mai bune ca ale lui Giulia. Şi mai cunoscute.
Pe care dintre J.Balvin & Enrique Iglesias alegi si de ce?Il aleg pe Enrique pentru ca melodiile lui au sens sunt frumos nu ca si J Balvin care canta doar kakaturi comerciale..
Pe care dintre Giulia Anghelescu & Lora alegi si de ce?O aleg pe Lora pt ca imi place cum canta si e mai frumoasa ca Giulia..
0 members, 0 guests, 0 anonymous users