Salt la continut

- Advertisement -
Fotografie

[CS16]-Tu pe cine alegi?

* * * * * 1 Voturi

• Please log in to reply
57 replies to this topic

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 Postari:
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13
  • Country: Country Flag

*Urmatorii artisti ii stiti cu totii,indiferent de le ascultati muzica sau nu,este imposibil sa nu fi auzit de ei la tv,pe internet etc.Sa vedem daca puteti alege intre ei!*

Prima alegere va fi intre Eminem si Jay-Z

187596325-eminem.jpg?enlarge=false&matte

Eminem-Nume real Marshall Bruce Mathers III,nascut pe 17 octombrie 1972 in St.Joseph,Missouri.Este un rapper american ce a vandut peste 80.000.000 de albume la nivel mondial.

jay-z-african-way-1.jpg

Jay-Z-Nume real Shawn Corey Knowles-Carter,nascut pe 4 decembrie 1969 in Brooklyn,New York,statele Unite,este un rapper,producator de discuri,anteprenor si ocazional actor american.El este recunoscut pe plan international pentru colaborarile sale consacrate.

Pe care dintre Eminem si Jay-Z preferi si de ce?

A doua alegere va fi intre Delia si Andreea Balan.

636x621_13877911283836169a.jpg

Delia-Nume real Delia Matache,este o cunoscuta cantareata romanca,vedeta de televiziune si fost jurat in cadrul emisiunii X-Factor Romania.Aceasta este nascuta pe 7 februarie 1982 in Bucuresti.

601923_10151956770857646_2126627219_n_tb

Andreea Balan-Nume real Georgiana Andreea Balan,este o cantareata pop nascuta pe 23 iunie 1984 in Ploiesti.Aceasta s-a facut remarcata initial in trupa"Andree" si mai recent ca si jurat la emisiunea"Te cunosc de undeva".

Pe care dintre Delia si Andreea Balan alegi si de ce?

• adriano04 likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Dintre Eminem si Jay - Z , aleg pe Jay - Z ( de ce ?! ) pentru ca are melodii mai pe gustul meu , nu neg faptul ca si Eminem este un artist si un cantaret destul de bun si apreciat.

Dintre Delia Matache si Andreea Balan , aleg pe Andreea Balan ( de ce ?! ) pentru ca este o artista mult mai buna si mai complexa decat Delia si s`a nascut in Ploiesti , orasul din care provin si eu :> .

M. Anghel

M. Anghel

Addicted Member

• Membru
  • 268 Postari:
  • 42 topics
  • Joined 25-February 13

Dintre Eminem si Jay - Z aleg pe Eminem , este un rapper foarte bun si imi place stilul lui .

Dintre Delia si Andreea o aleg pe Andreea deoarece este o cantareata mai buna si are un look super . (baietii vor intelege :) )

UmBrA@CS16

UmBrA@CS16

Advanced Member

• Banned
  • 146 Postari:
  • 26 topics
  • Joined 27-December 13

Dintre Eminem si Jay - Z aleg pe Eminem,este un rapper american foarte bun.

Dintre Delia si Andreea o aleg pe Delia  deoarece am ascultat cateva melodii de'ale ei si imi plac. 

• ionas likes this

rAr ;

rAr ;

Fost News Team

• Retired
  • 1649 Postari:
  • 238 topics
  • Joined 21-December 13

Eminem si Jay -Z - aleg Jay Z pentru ca are cele mai reusite piese si pe gustul meu .

Delia - Andreea - o aleg pe Andreea , pentru ca arata mai bine , canta mai bine , si este copilaroasa :))

utzu

utzu

Fost Super Moderator

• Retired
  • 12700 Postari:
  • 370 topics
  • Joined 07-October 10

Aleg Eminem - nu mai e nevoie sa zic ca e pe gustul meu (Este considerat ZEU-ul rap-ului)

De asemenea aleg Delia Matache (are piese mai reusite ca Balan, si are o figura mai primitoare) 

ULIYEWAKIMBIA

ULIYEWAKIMBIA

Fost Moderator

• Retired
  • 928 Postari:
  • 63 topics
  • Joined 07-November 11

Eminem vs Jay-Z aleg Eminem (de ce?) Muzica,versuri,stil de viata,caracter ( Why be a king,when you can be a GOD : Eminem )

Andreea Balan vs Delia Matache aleg Delia Matache (de ce?),Mi-a placut vocea ei inca de pe vremea N&D (Haide vino inapoi :D ),voce superba,aspect mai placut

Aceasta postare a fost editata de ULIYEWAKIMBIA: 14 May 2014 - 09:23 AM

revo.

revo.

Fost News Team

• Retired
  • 2556 Postari:
  • 271 topics
  • Joined 24-December 12
1. Aleg Eminem - pe langa faptul ca ascult melodiile lui, el este "RAP GOD".

2. Aleg Delia Matache - are cateva melodii care chiar sunt frumoase. De Andreea Balan am auzit mai putin in ultimul timp.

--Twist--

--Twist--

Fost Moderator

• Retired
  • 2272 Postari:
  • 248 topics
  • Joined 28-January 14

Dintre Eminem si Jay-Z aleg Eminem pentru ca este cel mai bun rapper.

Dintre Delia si Andreea aleg Delia pentru piesele mai frumoase, versurile mai bune.

Junky im return

Junky im return

Platinum Member

• Membru
  • 1150 Postari:
  • 328 topics
  • Joined 20-February 14
Dintre Eminem si Jay-Z aleg Jay-Z, pentru ca are ritmul in sange, canta curat si frumos.
Dintre Delia si Andreea, aleg Delia, pentru vocea frumoasa, si piesele foarte dragute

GioRnO

GioRnO

No Limit Member

• Membru
  • 2150 Postari:
  • 59 topics
  • Joined 20-October 11

Dintre Eminem si Jay - Z,aleg pe Eminem,pentru muzica pe care o face,e un rapper bun.

Dintre Delia si Andreea,aleg pe Andreea pentru ca piesele ei sunt mult mai frumoase decat cele ale Deliei si e si mai frumoasa

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 Postari:
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12

Eminem vs Jay - Z: Eminem pentru ca a muncit de mic sa ajunga unde a ajuns pe propriile puteri.
 Delia vs Andreea: Andreea pentru ca a reusit de mica si a stiut sa se afirme si prin altceva decat muzica.

AB Dracuze

AB Dracuze

Fost Designer

• Retired
  • 1438 Postari:
  • 233 topics
  • Joined 23-January 14

- Dintre Eminem & Jay-Z, aleg Eminem, dupa mine, e mai bun ca toti, si isi continua ce-si doreste.

- Dintre Delia si Andreea, aleg Delia, imi place vocea, si unele melodii, de la Andreea Balan nu-mi place aproape nimic.

• majestic K. likes this

BENY !

BENY !

Gamer Member

• Membru
  • 822 Postari:
  • 105 topics
  • Joined 17-September 12

-Eminem & Jay Z - Eu aleg Eminem,deoarece este mult peste Jay Z(parerea mea).Imi plac toate melodiile lui. :)

-Delia & Andreea Balan - Eu o aleg pe Delia,are niste melodii foarte frumoase,in schimb de la Andreea nu-mi place niciuna. 

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Topic Starter

• Super moderator
  • 3561 Postari:
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13

Alegerea din aceasta saptamana este intre:

PUYA  si  Grasu XXL

Puya

PUYA-contact-preturi.jpg

este un cântăreț de rap din România, fost interpret de muzică hip-hop, acum abordand genul hip-pop din România, care a devenit cunoscut ca membru al formației La Familia. Născut: 22 iulie 1979 (vârsta 34), București Soț/Soție: Melinda Gărdescu Albume: Românisme, partea II Filme: Legături bolnăvicioase Nominalizări: MTV Europe Music Awards pentru cel mai bun interpret român.

Grasu XXL

grasu_xxl_bacau.jpg

Nichifor Dragoș, cunoscut și sub numele de Grasu XXL, este un rapper român. Grasu XXL cântă de la vârsta de 14 ani, provenind dintr-o familie cu tradiție în domeniu. Născut: 11 august 1981 (vârsta 32), Buhuși Albume: Oameni, Curaj, Personajul negativ, Evident, Unu Nominalizări: MTV Europe Music Awards pentru cel mai bun interpret român.

Pe care dintre PUYA si Grasu XXL preferi si de ce?

A 2a alegere va fi intre Andra si Anda Adam

Andra

andra_exerseaza_rolul_de_mamica_cu_nepot

Andra Alexandra Irina Măruță cunoscută mai bine de către public sub numele ei de scenă, Andra este o importantă vedetă de televiziune și cântăreață de muzică pop, și R&B de origine română. Născută: 23 august 1986 (vârsta 27), Câmpia Turzii Înălțime: 1,64 m Soț: Cătălin Măruță (căs. 2008) Părinţi: Alexandru Mihai Albume: Ever Had That Feeling, Inevitabil va fi bine etc.

Anda Adam

anda-adam3_81326100.jpg

Anda Adam este o cântăreață română de muzică pop, dance și R&B. Născută: 27 aprilie 1980 (vârsta 34), București Albume: Say Goodbye, Can you feel Love, Ca între fete, etc.

Pe care dintre Andra si Anda Adam preferi si de ce?

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 02 June 2014 - 07:46 AM

• adriano04 likes this

/r/arrsura27

/r/arrsura27

Fost Moderator

• Retired
  • 1701 Postari:
  • 178 topics
  • Joined 30-May 13

Dintre Puya si Grasul XXL - Aleg Grasul XXL ->> Imi place melodiile acestuia 

DIntre Andra si Anda Adam - Aleg Andra pentru ca are o voce superba si o indragesc 

fratele alex

fratele alex

Addicted Member

• Membru
  • 243 Postari:
  • 45 topics
  • Joined 02-May 13

Puya si Grasul XXL - Aleg Grasul XXL -> Imi plac unele melodii

Andra si Anda Adam - Aleg Andra->pentru ca are o voce incredibila

adriano04

adriano04

Administrator

• Administrator
  • 2037 Postari:
  • 141 topics
  • Joined 18-August 13

Puya si Grasul XXL - >grasu xxl-am niste melodii preferate ale sale

Andra si Anda Adam -> Andra-vocea si respectul de sine

• Luv ya;x likes this

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Topic Starter

• Super moderator
  • 3561 Postari:
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13

Alegerea din aceasta saptamana este intre:

Lady Gaga si  Katy Perry

Lady Gaga 

ladygaga.jpg

*Lady Gaga (n. Stefani Joanne Angelina Germanotta, 28 martie 1986) este o cântăreață americană, câștigătoarea a cinci premii Grammy. Primul contract cu o casă de înregistrări l-a semnat la vârsta de 18 ani, dar a obținut succesul scontat abia după semnarea contractului cu Streamline Records, o divizie a casei Interscope Records. La începuturi a lucrat drept compozitoare pentru mai mulți artiști sub contract la Interscope Records, precum Fergie, Britney Spears, Black Eyed Peas și Pussycat Dolls, înainte ca Akon să-i descopere puterea vocală, oferindu-i un contract cu propria casă de discuri, Kon Live Distribution.

Katy Perry

katy_perry_dark_horse_beauty_beaded_brai

Katy Perry (n.Katheryn Elizabeth Hudson pe 25 octombrie, 1984) este o cântăreață americană. A devenit cunoscută datorită hitului din 2008 „I Kissed a Girl” care a atins prima poziție în peste 20 de țări, inclusiv Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia și United World Chart.

A 2a alegere va fi intre Akon si Xzibit

Akon

akon-740508l.jpg

Aliaune Damala Badara Thiam,(n. 16 aprilie 1973),cunoscut ca Akon,este un cântăreț de hip-hop, R&B, compozitor și producător muzical cu origini senegalezo-americane. A început să fie cunoscut după lansarea primului său single, „Locked Up” de pe albumul de debut, Trouble. Cel de-al doilea material discografic al său i-a adus o nominalizare la premiile Grammy pentru piesa „Smack That”. Este fondatorul casei de discuri Konvict Music și al Kon Live Distribution. Are la activ peste 300 de apariții ca invitat și 45 de cântece în Billboard Hot 100. Este singurul artist care a ocupat de două ori primul și al doilea loc simultan în acest clasament.

Xzibit

85.jpg

Alvin Nathaniel Joiner (n. 18 septembrie 1974), cunoscut sub numele de scenă Xzibit , este un rapper, actor si o personalitate TV din SUA, care s-a născut în Detroit, Michigan și a fost crescut în Los Angeles, California de tatăl său și de mama sa vitregă. Mai este cunoscut și pentru că este gazda emisiunii de pe MTV Pimp My Ride. El a scos câte un album nou la fiecare doi ani de la debutul său din 1996 At the speed of Life până la albumul său recent Full Circle, scos în Octombrie 2006.

1. Pe care dintre Lady Gaga si Katy Perry preferi si de ce?
  2. Pe care dintre Akon si Xzibit preferi si de ce?

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 09 June 2014 - 05:54 PM

• adriano04 likes this

Bogdan ;

Bogdan ;

Fost Resource Team

• Retired
  • 4341 Postari:
  • 386 topics
  • Joined 14-March 13

1. Lady Gaga ,hituri frumoase ,voce la fel de frumoasa,si are stilul ei unic.

2. Akon - Imi place ritmul care il are in melodii.

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi