[CS16] Servere down
Started By
DMG @ p0lar.
, Sep 29 2011 10:42 AM
Postat 30 September 2011 - 09:56 PM

Noi nu avem nevoie de 7 zile in plus..ci doar de pluginurile carele aveam inainte, pentru ca nu am facut un backup..si in plus 80% erau personalizate pentru server,iar daca le pierdem o sa fie ceva foarte grav pentru noi..nimic nu v-a mai putea fi la fel.Sa speram ca o sa rezolvati fara sa pierdem cate ceva..
Guest_JapJap_*
Postat 30 September 2011 - 10:38 PM

Server picate,probleme la dedicate....situatii neprevazute ??
Sau....faza cu toti care trebuie sa isi ia serverele de la 0 ??
Host cool,asemenea probleme nu au cum sa se intample niciodata la o asa zisa firma de host,dar cum toti ownerii de pe aici sunt.....platitiva serverele in continuare prieteni,o sa ajungeti voi singuri la concluziile voastre.

Host cool,asemenea probleme nu au cum sa se intample niciodata la o asa zisa firma de host,dar cum toti ownerii de pe aici sunt.....platitiva serverele in continuare prieteni,o sa ajungeti voi singuri la concluziile voastre.
Postat 30 September 2011 - 10:51 PM

JapJap said
Server picate,probleme la dedicate....situatii neprevazute ??
Care-i problema ta? Tu cauti cam multa bagare in seama pe aici baiete, du-te si vezi-ti de ale tale.
Guest_jiji_*
Postat 30 September 2011 - 11:35 PM

Apucate sa refaci serverele...nu pierde timpul cu mine,nu se stie ce se intampla maine 
See yaa.
P.S : nu te mai chinui cu banul ca oricum nu mai intru eu,si daca as intra fac imd alt cont,cu mail care nici macar nu exista
Ciudatule, lasa amenintarile ca deja devii stresant, sincer ne-am saturat de tine, de suferintele tale, de impresiile tale sarace, du-te pe forum la tine, ai chat, noi nu avem, esti mai tare, wow, besh de acuma.

See yaa.
P.S : nu te mai chinui cu banul ca oricum nu mai intru eu,si daca as intra fac imd alt cont,cu mail care nici macar nu exista

Ciudatule, lasa amenintarile ca deja devii stresant, sincer ne-am saturat de tine, de suferintele tale, de impresiile tale sarace, du-te pe forum la tine, ai chat, noi nu avem, esti mai tare, wow, besh de acuma.
Aceasta postare a fost editata de EduArT: 01 October 2011 - 01:22 AM
Postat 30 September 2011 - 11:48 PM

Ai terminat jiji discursurile tale? Ne cam plictisesti, tind sa cred din ce in ce mai mult ca esti frustrat.
@petru trimite un email cu acel text la cs16_eduart2@yahoo.com
@petru trimite un email cu acel text la cs16_eduart2@yahoo.com
Aceasta postare a fost editata de Verdeee: 01 October 2011 - 12:24 AM
Postat 01 October 2011 - 12:06 AM

Serios, nu ma intereseaza ca la serverul meu ati pierdut tot
, deoarece eu am totul pe un fisier cu toate setarile mai putin cu adminii, da asta este treaba ca doar nu au picat din vina lui sau ...... si nu-l mai atacati pe Eduard ca nu a gresit cu nimic si este un om serios dar nu stiu ce cred altii .Astept ca am rabdare !!!
, deoarece eu am totul pe un fisier cu toate setarile mai putin cu adminii, da asta este treaba ca doar nu au picat din vina lui sau ...... si nu-l mai atacati pe Eduard ca nu a gresit cu nimic si este un om serios dar nu stiu ce cred altii .Astept ca am rabdare !!!
Aceasta postare a fost editata de pETRU96 @ CS16: 01 October 2011 - 12:09 AM
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi