Jump to content

Photo

[CS16] Servere down

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
105 replies to this topic

puff @ CS16

puff @ CS16

Fost Moderator Global

• Retired
  • 642 posts
  • 62 topics
  • Joined 25-May 11
  • Country: Country Flag
astea nu sunt cateva ore ... este o zi intreaga .... si nimic............

EduArT

Am discutat cu Daniel si maine dimineata vor fi gata serverele. Din pacate a fost nevoit sa reinstaleze tot si s-a pierdut absolut tot. In noaptea asta voi ramane sa refac serverele. Cine are backup sa il trimita la adresa: [email protected] . Cine nu are backup ii voi pune un server default apoi vor fi personalizate toate dupa placul fiecarui detinator.

Tommy

Tommy

Advanced Member

• Membru
  • 157 posts
  • 16 topics
  • Joined 21-May 11
bai dar voi sunteti chiar magari? adica aveti tupeul sa ii ziceti ca pierdeti voi nu stiu ce statistici, dar cand serverul va sta full ziua pe munca altora, va place! chiar asa, se vede ca traim in tara asta mizera, de aia am si ajuns in halul asta. imi cer scuze celorlalti pt post dar chiar ma simt aiurea sa vad ca va bateti ceva de omul asta care munceste non-stop la servere !
ce vreti, sa va pupe picioarele pentru 80 lei? daca va dadea teapa si stateau serverele 1 saptamana picate, ce faceati, il dadeati in judecata, va duceati dupa el sa-i rupeti picioarele? fi-ti seriosi, cu mentalitatea asta o sa ajungem chiar mai rau decat suntem

seven-sin

seven-sin

Gamer Member

• Membru
  • 811 posts
  • 54 topics
  • Joined 31-July 11
pt un moderator global cam urat limbajul :|

PS: toti il intelegem pe eduart .caine si staf-ull acestei comunitati !!!

Edited by seven|sin, 29 September 2011 - 11:20 PM.

EduArT

Chiar astea imi lipseau acuma, atacurile intre detinatori de servere. Fiecare sa isi pastreze calmul ca se vor rezolva probleme.

seven-sin

seven-sin

Gamer Member

• Membru
  • 811 posts
  • 54 topics
  • Joined 31-July 11

Chiar astea imi lipseau acuma, atacurile intre detinatori de servere. Fiecare sa isi pastreze calmul ca se vor rezolva probleme.

Scuze de off topic: Trebuie sa-i intelegem pe eduar ,caine si staf-ull acestei comunitati ca muncesc pentru aceasta comunitatea si trebuie sa fim alaturi de ei moral cum putem ,trebuie sa-i sprijinim in ceea ce fac.Pt ca ei fac o munca titanica cu toate de la comunitate pana la ultimul server :|

Ps: Am incedere in ei ca fac treaba buna !!!

EduArT

Dupa o noapte de asteptari inca nu s-a rezolvat nimic, in cadrul zilei de astazi se v-a rezolva. ~x(

DMG @ p0lar.

DMG @ p0lar.

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 1755 posts
  • 239 topics
  • Joined 23-March 11
Fii calm EduArT , asta este , cand se va rezolva , se va rezolva !

ca1ne

ca1ne

Fost Super Moderator

• Retired
  • 3747 posts
  • 331 topics
  • Joined 07-November 89
Da avem, dar nu toata lumea intelege acest lucru, la orice hosting (firma, persoana fizica) apar aceste lucruri fie mai tarziu, fie mai repede, la noi e prima data intr-un an si ceva de zile .. Asa ca va rog sa intelegeti si se face tot posibilul sa se remedieze si toata lumea sa fie multumita, dar aveti va rog rabdare.

faust2015

faust2015

Addicted Member

• Membru
  • 302 posts
  • 33 topics
  • Joined 21-May 11
Toate serverele is inchise...

EduArT

Tot ce este toolz, este picat, nu reusesc sa dau de nimeni, nimeni nu raspunde la telefon. Ma gandesc ca este o mica panica la ei de chiar nu se raspunde la nici un telefon.

PS, cum a spus ca1ne, pana acuma nu au existat astfel de probleme, este prima data cand ne confruntam cu asa ceva. De un an si ceva de zile de cand beneficiem de serviciile toolz chiar nu au existat asemenea probleme. O sa se rezolve si o sa ne continuam din nou treaba cum stim noi mai bine.

TwistSTARR

TwistSTARR

Addicted Member

• Membru
  • 201 posts
  • 15 topics
  • Joined 08-August 11
Lasa ca o sa trecem cu toti peste asta , nu conteaza daca este astazi maine sau poimaine . Totul e sa se afle cauza si sa se rezolve :) .

geoss84

geoss84

No Limit Member

• Membru
  • 2053 posts
  • 111 topics
  • Joined 12-July 11
problema ie a celor dela toolz ca nu le merge nimc ce apartine de iei nici siteul nu le merge
nu mai certati aiurea pe cei nevinovati

Edited by geoss84, 30 September 2011 - 01:48 PM.

ThE*bAdMaNNN^!

ThE*bAdMaNNN^!

New Member

• Membru
  • 13 posts
  • 6 topics
  • Joined 24-September 11
Sper sa se rezolve cat mai repede problema cu hosting-ul , deoarece servere au inceput sa scada foarte tare in GT !!! :|

Bafta cu rezolvatul treburilor !!!

DMG# V!b3r #COX#

DMG# V!b3r #COX#

Acces radiat

• Banned
  • 420 posts
  • 71 topics
  • Joined 16-August 11
A meu e ON ! Imi pare rau pt restu daca inca nu le merge !! Si la mine au fost probleme oricum !!

puff @ CS16

puff @ CS16

Fost Moderator Global

• Retired
  • 642 posts
  • 62 topics
  • Joined 25-May 11
Tot ce este toolz este picat, dar *** si romania s-au reparat imediat :-j eu deja astept de aproximatix 36 ore .... *** cu romania 2 3 ore au asteptat atat (si eu am dropuri platite si le pierd asa aiurea )

@ ca1ne spune-ai ca nu are cum pentru atata timp sa scada serverele in game trackers mie mia scazut 400 de pozitii eram pe 525 acuma pe 900 si ceva

Edited by puff @ CS16, 30 September 2011 - 03:55 PM.

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
Deci, astazi dimineata a fost picat tot ce inseamna toolz.ro
Problema cu dedicatul pe care sunt serverele inchise de ieri e alta, la acel dedicat trebuie reinstalat sistemul de operare + toate celelalte configurari.
Nu cauta tu scuza Romania si ***, ca sunt servere principale. Celelalte dedicate care au fost afectate de intrerupere, normal ca sunt on acum, mai ramane doar cel pe care este si serverul tau, pe care trebuie reinstalat sistemul de operare, ceea ce Eduart nu poate face, ci doar cei din data center.

Edited by Verdeee, 30 September 2011 - 04:07 PM.

.Anon1m.

.Anon1m.

Power Member

• Membru
  • 81 posts
  • 22 topics
  • Joined 09-June 11
Bun,am inteles!Nu acuz pe nimeni de nimic, DAR asteptam sa se rezolve cat mai repede!De asemenea si ceva in plus pt banii pierduti! :) Nu vreau sa sune aiurea sa va simtiti prost dar aste este adevarul,bani pierduti! :)

Miorlau

Miorlau

Fost Super Moderator

• Retired
  • 3341 posts
  • 270 topics
  • Joined 07-October 10
Si cati bani ai perdut in 12 H ? Sunt curios

.Anon1m.

.Anon1m.

Power Member

• Membru
  • 81 posts
  • 22 topics
  • Joined 09-June 11
Nu este vorba de mine,este vorba de serverele down.
Nu ma intelege gresit,imi cer scuze daca te-am deranjat cu ceva.
Nu ca ar fi multi bani pierduti dar sunt totusi.Deja am in ista vreo 3-4 oameni de pe seals care ma tot intreaba cand se deschide.Deci asa se duc si playerii!
Daca v-am deranjat cu ceva imi cer scuze inca o data!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users