astea nu sunt cateva ore ... este o zi intreaga .... si nimic............

[CS16] Servere down
Started By
DMG @ p0lar.
, Sep 29 2011 10:42 AM
Posted 29 September 2011 - 10:11 PM

Posted 29 September 2011 - 10:24 PM

Am discutat cu Daniel si maine dimineata vor fi gata serverele. Din pacate a fost nevoit sa reinstaleze tot si s-a pierdut absolut tot. In noaptea asta voi ramane sa refac serverele. Cine are backup sa il trimita la adresa: [email protected] . Cine nu are backup ii voi pune un server default apoi vor fi personalizate toate dupa placul fiecarui detinator.
Posted 29 September 2011 - 10:44 PM

bai dar voi sunteti chiar magari? adica aveti tupeul sa ii ziceti ca pierdeti voi nu stiu ce statistici, dar cand serverul va sta full ziua pe munca altora, va place! chiar asa, se vede ca traim in tara asta mizera, de aia am si ajuns in halul asta. imi cer scuze celorlalti pt post dar chiar ma simt aiurea sa vad ca va bateti ceva de omul asta care munceste non-stop la servere !
ce vreti, sa va pupe picioarele pentru 80 lei? daca va dadea teapa si stateau serverele 1 saptamana picate, ce faceati, il dadeati in judecata, va duceati dupa el sa-i rupeti picioarele? fi-ti seriosi, cu mentalitatea asta o sa ajungem chiar mai rau decat suntem
ce vreti, sa va pupe picioarele pentru 80 lei? daca va dadea teapa si stateau serverele 1 saptamana picate, ce faceati, il dadeati in judecata, va duceati dupa el sa-i rupeti picioarele? fi-ti seriosi, cu mentalitatea asta o sa ajungem chiar mai rau decat suntem
Posted 29 September 2011 - 11:16 PM

pt un moderator global cam urat limbajul
PS: toti il intelegem pe eduart .caine si staf-ull acestei comunitati !!!

PS: toti il intelegem pe eduart .caine si staf-ull acestei comunitati !!!
Edited by seven|sin, 29 September 2011 - 11:20 PM.
Posted 29 September 2011 - 11:48 PM

Chiar astea imi lipseau acuma, atacurile intre detinatori de servere. Fiecare sa isi pastreze calmul ca se vor rezolva probleme.
Posted 30 September 2011 - 12:16 AM

Chiar astea imi lipseau acuma, atacurile intre detinatori de servere. Fiecare sa isi pastreze calmul ca se vor rezolva probleme.
Scuze de off topic: Trebuie sa-i intelegem pe eduar ,caine si staf-ull acestei comunitati ca muncesc pentru aceasta comunitatea si trebuie sa fim alaturi de ei moral cum putem ,trebuie sa-i sprijinim in ceea ce fac.Pt ca ei fac o munca titanica cu toate de la comunitate pana la ultimul server

Ps: Am incedere in ei ca fac treaba buna !!!
Posted 30 September 2011 - 08:21 AM

Dupa o noapte de asteptari inca nu s-a rezolvat nimic, in cadrul zilei de astazi se v-a rezolva.

Posted 30 September 2011 - 10:30 AM

Posted 30 September 2011 - 10:50 AM

Da avem, dar nu toata lumea intelege acest lucru, la orice hosting (firma, persoana fizica) apar aceste lucruri fie mai tarziu, fie mai repede, la noi e prima data intr-un an si ceva de zile .. Asa ca va rog sa intelegeti si se face tot posibilul sa se remedieze si toata lumea sa fie multumita, dar aveti va rog rabdare.
Posted 30 September 2011 - 10:59 AM

Posted 30 September 2011 - 12:04 PM

Tot ce este toolz, este picat, nu reusesc sa dau de nimeni, nimeni nu raspunde la telefon. Ma gandesc ca este o mica panica la ei de chiar nu se raspunde la nici un telefon.
PS, cum a spus ca1ne, pana acuma nu au existat astfel de probleme, este prima data cand ne confruntam cu asa ceva. De un an si ceva de zile de cand beneficiem de serviciile toolz chiar nu au existat asemenea probleme. O sa se rezolve si o sa ne continuam din nou treaba cum stim noi mai bine.
PS, cum a spus ca1ne, pana acuma nu au existat astfel de probleme, este prima data cand ne confruntam cu asa ceva. De un an si ceva de zile de cand beneficiem de serviciile toolz chiar nu au existat asemenea probleme. O sa se rezolve si o sa ne continuam din nou treaba cum stim noi mai bine.
Posted 30 September 2011 - 12:31 PM

Lasa ca o sa trecem cu toti peste asta , nu conteaza daca este astazi maine sau poimaine . Totul e sa se afle cauza si sa se rezolve
.

Posted 30 September 2011 - 12:59 PM

problema ie a celor dela toolz ca nu le merge nimc ce apartine de iei nici siteul nu le merge
nu mai certati aiurea pe cei nevinovati
nu mai certati aiurea pe cei nevinovati
Edited by geoss84, 30 September 2011 - 01:48 PM.
Posted 30 September 2011 - 01:59 PM

Sper sa se rezolve cat mai repede problema cu hosting-ul , deoarece servere au inceput sa scada foarte tare in GT !!! 
Bafta cu rezolvatul treburilor !!!

Bafta cu rezolvatul treburilor !!!
Posted 30 September 2011 - 03:42 PM

A meu e ON ! Imi pare rau pt restu daca inca nu le merge !! Si la mine au fost probleme oricum !!
Posted 30 September 2011 - 03:51 PM

Tot ce este toolz este picat, dar *** si romania s-au reparat imediat
eu deja astept de aproximatix 36 ore .... *** cu romania 2 3 ore au asteptat atat (si eu am dropuri platite si le pierd asa aiurea )
@ ca1ne spune-ai ca nu are cum pentru atata timp sa scada serverele in game trackers mie mia scazut 400 de pozitii eram pe 525 acuma pe 900 si ceva

@ ca1ne spune-ai ca nu are cum pentru atata timp sa scada serverele in game trackers mie mia scazut 400 de pozitii eram pe 525 acuma pe 900 si ceva
Edited by puff @ CS16, 30 September 2011 - 03:55 PM.
Posted 30 September 2011 - 04:04 PM

Deci, astazi dimineata a fost picat tot ce inseamna toolz.ro
Problema cu dedicatul pe care sunt serverele inchise de ieri e alta, la acel dedicat trebuie reinstalat sistemul de operare + toate celelalte configurari.
Nu cauta tu scuza Romania si ***, ca sunt servere principale. Celelalte dedicate care au fost afectate de intrerupere, normal ca sunt on acum, mai ramane doar cel pe care este si serverul tau, pe care trebuie reinstalat sistemul de operare, ceea ce Eduart nu poate face, ci doar cei din data center.
Problema cu dedicatul pe care sunt serverele inchise de ieri e alta, la acel dedicat trebuie reinstalat sistemul de operare + toate celelalte configurari.
Nu cauta tu scuza Romania si ***, ca sunt servere principale. Celelalte dedicate care au fost afectate de intrerupere, normal ca sunt on acum, mai ramane doar cel pe care este si serverul tau, pe care trebuie reinstalat sistemul de operare, ceea ce Eduart nu poate face, ci doar cei din data center.
Edited by Verdeee, 30 September 2011 - 04:07 PM.
Posted 30 September 2011 - 04:42 PM

Bun,am inteles!Nu acuz pe nimeni de nimic, DAR asteptam sa se rezolve cat mai repede!De asemenea si ceva in plus pt banii pierduti!
Nu vreau sa sune aiurea sa va simtiti prost dar aste este adevarul,bani pierduti!

Posted 30 September 2011 - 04:43 PM

Posted 30 September 2011 - 04:47 PM

Nu este vorba de mine,este vorba de serverele down.
Nu ma intelege gresit,imi cer scuze daca te-am deranjat cu ceva.
Nu ca ar fi multi bani pierduti dar sunt totusi.Deja am in ista vreo 3-4 oameni de pe seals care ma tot intreaba cand se deschide.Deci asa se duc si playerii!
Daca v-am deranjat cu ceva imi cer scuze inca o data!
Nu ma intelege gresit,imi cer scuze daca te-am deranjat cu ceva.
Nu ca ar fi multi bani pierduti dar sunt totusi.Deja am in ista vreo 3-4 oameni de pe seals care ma tot intreaba cand se deschide.Deci asa se duc si playerii!
Daca v-am deranjat cu ceva imi cer scuze inca o data!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users