Jump to content

Photo

[CS16] Servere down

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
105 replies to this topic

ca1ne

ca1ne

Fost Super Moderator

• Retired
  • 3747 posts
  • 331 topics
  • Joined 07-November 89
  • Country: Country Flag
Incet, incet se rezolva toate, padure fara uscaturi nu exista ... Multumim celor care ne sprijina (atat printr-o vorba buna, cat si prin orice ajutor) si multumim si celor care ne fac mai mult rau, asta nu face decat sa ne intareasca.

ThE*bAdMaNNN^!

ThE*bAdMaNNN^!

New Member

• Membru
  • 13 posts
  • 6 topics
  • Joined 24-September 11
Fratilor as vrea sa stiu si eu cand va apucati de personalizarea serverelor......??? In caz ca vedeti acest mesaj as vrea sa ma contactati la id danny_elutz sau staff.bucuresti ..... Mersi de intelegere !!!!

ca1ne

ca1ne

Fost Super Moderator

• Retired
  • 3747 posts
  • 331 topics
  • Joined 07-November 89
  • Country: Country Flag
Personalizarea serverelor la ce te referi ?

ThE*bAdMaNNN^!

ThE*bAdMaNNN^!

New Member

• Membru
  • 13 posts
  • 6 topics
  • Joined 24-September 11
pai vrei sa spui ca inainte sa fie totul de la 0 , nu voi ati pus pluginurile si tot ce a fost nevoie ???

EduArT

Noi am pus, dar unii au ales sa isi adauge singuri diverse pluginuri deoarece sunt asa multe cerinte ca ticketurile cu adaugare pluginuri se rezolva in o zi doua. Spre exemplu eu verific fiecare sma, le compilez eu, nu le pun gata compilate. Sunt foarte multe plugin-uri care au "chestii ascunse". Am avut un plugin pe romania, la ora 5:30 dimineata se inchidea serverul.

Eu am spus pe forum si la fiecare detinator sa apeleze la mine, va pun eu pluginurile, doar ca sa mearga treaba foarte bine. Sa zica detinatorii daca nu este asa.

EduArT

Problemele au fost rezolvate. tc.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users