De ce sunt cateva servere down , inclusiv al meu ?
Astept raspuns !

[CS16] Servere down
Started By
DMG @ p0lar.
, Sep 29 2011 10:42 AM
Postat 29 September 2011 - 12:16 PM

Update, este o problema pe dedicat care a fost si in trecut, de data asta se vor face investigatii amanuntite pentru a se afla cauza. Din acest motiv a durat si o sa dureaze putin mai mult. Pe langa toate astea am cerut suportul direct din datacenter bucuresti pentru a se putea rezolva cat mai repede. Ne cerem scuze, chiar nu ne dorim sa fie nici un server offline asa mult, o sa ne revansam intr-un fel sau altul.
Postat 29 September 2011 - 07:29 PM

Nici nu stiu ce sa va zic sau ce va explic, nu este 100% sigur dar este foarte posibil ca sa fie reinstalat intregul dedicat si sa nu se poata recupera nimic de pe el, inclusiv backup-urile, dintre toti cei care au serverele offline aveti un backup la addons ? Cine are va rog sa imi trimiteti un email cu el (arhivat) la [email protected] si o sa va contactez cand problema este rezolvata.
Deci nu este 100% sigur, dar va rog sa trimiteti ca sa nu mai pierdem timp si o sa ma revansez pentru lucrurile intamplate. 12 ore offline nu ii convine nimanui. Injurati-ma tot ce este necesar, dar o sa rezolvam si toata lumea o sa fie impacata. Inca o data imi cer scuze.
Pentru cei care nu au un backup, in caz ca nu se poate recupera nimic o sa pun un addons cs16.
PS, serverele care sunt online nu vor fi afectate!
Deci nu este 100% sigur, dar va rog sa trimiteti ca sa nu mai pierdem timp si o sa ma revansez pentru lucrurile intamplate. 12 ore offline nu ii convine nimanui. Injurati-ma tot ce este necesar, dar o sa rezolvam si toata lumea o sa fie impacata. Inca o data imi cer scuze.
Pentru cei care nu au un backup, in caz ca nu se poate recupera nimic o sa pun un addons cs16.
PS, serverele care sunt online nu vor fi afectate!
Postat 29 September 2011 - 07:37 PM

E a 2 a oara cand mi se da concursul top15 peste cap la care serverul NorD ofera premii ... ce sa mai zic si eu acum addonsul nu e problema gasesc eu cale de rezolvare dar sa dus concursul peste cap din nou eu de unde stiu acuma la cine trebuie sa dau premiile (tricourile)

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi