Oraş : Hunedoara
Judeţ : Hunedoara
Ce îţi place la oraşul tău : in primul rand este orasul natal,aici mi-am facut primii prietenii,multe baruri,cafenele,cluburii,fete mai ales.

[CS16] Prezintă-ti oraşul !
Postat 22 March 2014 - 12:02 AM

Oraş : Arad
Judeţ : Arad
Ce îţi place la oraşul tău : E un oras linistit nu prea mult zgomot in zona mea imi place pentru monumentele pe care le detine ..... fetele care trec pe strada mai goala si ca e in partea de tara in care nu lovesc furtunile,cutremurele,zapezile,inundatile
Postat 01 April 2014 - 05:12 PM

Orasl : Ploiesti
Judet : Prahova
Ce iti place la orasul tau : Un oras frumos , este orasul in care m-am nascut , copilarit , cutreierat in lung si-n lat , avem echipa de fotbal foarte buna ( F.C. Petrolul Ploiesti ) cu suporteri minunati , dedicati echipei , stadion superb , avem cluburi , cafenele , pizzerii restaurante peste restaurante , mall-uri...avem "di tate" , este un oras care merita vizitat !
Aceasta postare a fost editata de ALEX ;x @ Wildz: 01 April 2014 - 05:13 PM
- Luv ya;x likes this
Postat 01 June 2014 - 10:40 PM

Oraş :Craiova
Judeţ : DOLJ
Ce îţi place la oraşul tău :Pe langa faptu` ca esti unul dintre cele mai mai orase din Romania , Craiova , (este taramul tuturor posibilitatilor) , este plin de viata , oameni stiu sa se distreze (doar suntem olteni ) avem mall , parcuri , de toate si pe langa toate astea avem si cele mai frumoasa fete
Postat 12 June 2014 - 09:08 AM

Oraş : Sibiu
Judeţ : Sibiu
Ce îţi place la oraşul tău : Aici m-am nascut. Aici mi-am facut prieteni . Aici traiesc . Este un oras minunat , cu diverse locuri unde poti trai clipe de vis ! Nu l-as parasii niciodata !
Cine nu a fost in Sibiu , va sugerez ca faceti o vizita ! Nu veti pierde nimic si cu siguranta veti dorii sa reveniti !
Locuri de vizitat : Muzeul Satului , Statiunea Paltinis , Centrul , Parcuri .
Referitor fetelor sunt splendide !
P.s 5 minute pe Centru = Moarte sigura !
Cu respect ,
M@fIa
Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 12 June 2014 - 09:10 AM
Avertisment*Scris integral bold
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi