[CS16] Prezintă-ti oraşul !
Posted 27 January 2014 - 11:41 PM

Oraş :
Judeţ :
Ce îţi place la oraşul tău :
Încep eu :
Oraş : Mediaş
Judeţ : Sibiu
Ce îţi place la oraşul tău : Este oraşul meu natal, aici mi-am făcut primii prieteni, iar aici, sper, să locuiesc şi peste câţiva ani.
P.S : Răspunsuri cât mai elaborate, nu faceţi abuz.
- nExow likes this
Posted 27 January 2014 - 11:52 PM

Oraş : Iasi
Judeţ : Iasi
Ce îţi place la oraşul tău : aici am fost " born and raised" cum s-ar zice . Gasesti ce vrei aici , PUB-uri cat cuprinde , mall-uri , universitati de renume , Zone de agrement , paintball . etc . Veniti cu incredere !
Posted 28 January 2014 - 09:12 AM

Oraş : Tg Jiu
Judeţ : Gorj
Ce îţi place la oraşul tău : E un oras micut, insa le are pe toate ( pub-uri, mall, agrement + turism destul de dezvoltat - Poarta Sarutului, Coloana Infinitului, Masa Tacerii, creatii ale lui Brancusi )
Posted 28 January 2014 - 03:18 PM

Posted 28 January 2014 - 04:20 PM

Oraş : Alba-Iulia
Judeţ : Alba
Ce îţi place la oraşul tău : Mie mi se pare cel mai frumos oras acum cu noile renovari din cetatea veche acum putem spune ca e noua...
Precum este si numita Capitala regionala ...
Poate primesc warn sau nu dar eu voi pune si cateva imagini : Asta este poarta I cetati
Aceasta este poarta III a cetati
Catedrala din Alba - Iulia
Podul ce traversaza legatura intre poarta IV si V
- Cine ? and SwanX like this
Posted 28 January 2014 - 04:43 PM

Oraş : Brasov
Judeţ : Brasov
Ce îţi place la oraşul tău : Fiecare oras este frumos intr-un anumit fel, am vizitat mai multe orase din tara si de prin afara, insa tot brasov-ul mi se pare cel mai frumos. Inainte nu te dadea pe spate, acum insa, cum a fost aranjat si s-a depus destul de multa munca, se vad rezultatele..
- Eu si Nimeni Altu likes this
Posted 28 January 2014 - 08:07 PM

Oraş : Bucuresti
Judeţ : Bucuresti
Ce îţi place la oraşul tău : Sunt multe de placut depinde cum privesti, gasesti cele mai multe mall uri din Romania, cele mai mari parcuri, cele mai multe club uri, cele mai multe pub uri s.a.m.d.
Posted 29 January 2014 - 03:38 PM

Oraş :Viseu de Sus
Judeţ : Maramures
Ce îţi place la oraşul tău :E un oras micut,linistit,cu oameni de treaba.
Posted 29 January 2014 - 04:12 PM

Oraş : Husi
Judeţ : Vaslui
Ce îţi place la oraşul tău : Linistit,oameni ok si pozitia geografica este de genul uiui "castron" inconjurat de dealuri si vii=mult vin:))
Posted 29 January 2014 - 10:04 PM

Posted 31 January 2014 - 01:20 PM

Posted 01 February 2014 - 02:17 AM

Oraş : Galati
Judeţ : Galati
Ce îţi place la oraşul tău : multe cluburi , cafenele , mall-uri bune, oameni de treaba.
Posted 02 February 2014 - 06:54 PM

Oraş : Cluj-Napoca
Judeţ : Cluj
Ce îţi place la oraşul tău : Totul.In primul rand,aici se afla una dintre cele mai iubite echipe din tara, U Cluj
,in al doilea rand multe cluburi,cafenele care mai de care,oameni de treaba,linistiti,in generel un oras linistit,parcurile,mall-uri,ce sa mai,aproape totul e bine si nu in ultimu rand pentru bozgori Cluj-Napoca nu e kolozsvar, MURITI !
Edited by GioRnO, 02 February 2014 - 06:55 PM.
- FlorINNNNNN and //powah like this
Posted 02 February 2014 - 08:24 PM

Oraş : Târgu Mureș
Judeţ : Mureș
Ce îţi place la oraşul tău : Pai aici am crescut , nu e un oras linistit / plictisitor ai ce sa faci in fiecare zi .
Posted 03 February 2014 - 08:23 PM

Posted 08 February 2014 - 03:59 PM

Oraş : Cugir
Judeţ : Alba
Ce îţi place la oraşul tău : Aici mi-am facut primii prieteni, si intr-un fel este plin de viata.
Posted 11 February 2014 - 01:33 PM

Posted 18 February 2014 - 05:20 PM

Oraş : Bucuresti
Judeţ : Bucuresti
Ce îţi place la oraşul tău : E mare, sunt multe mall-uri, multe magazine, multe parcuri..
Posted 18 February 2014 - 09:46 PM

Oraş : Ploiesti
Judeţ :Prahova
Ce îţi place la oraşul tău : Sefii mari sunt aici aici a crescut un smeq(eu)
- linko likes this
Posted 23 February 2014 - 05:52 AM

Oraş : Zalau
Judeţ : Salaj
Ce îţi place la oraşul tău : E orasul meu natal, aici mi s-au intamplat multe , dar mereu am pe cel mai bun prieten langa mine. Ce sa mai zic ... cam nimic orasul meu e simplu si atat Si cam mic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users