Am cautat niste chestii despre "sv_unlag 1". Am gasit ca trebuie lasata pe 1, si nu mai trebuie sa o dea nimeni, ca odata pusa pe 1, ea e activa si-si face treaba. Daca dai de mai multe ori comanda face mai mult lag, nu unlag.

Discutii libere
Posted 02 September 2014 - 09:28 AM

Posted 02 September 2014 - 09:46 AM

Le-am scos de pe d2x2 si inf2x2
Ar trebui scoase de pe toate hartile mici . Ex: fy_snow ,buzzkill ... Macar mapele mici sa fie fara awp
Edited by Vallentin, 02 September 2014 - 09:47 AM.
- marcuskoze likes this
Posted 02 September 2014 - 10:02 AM

Posted 04 September 2014 - 08:28 PM

Am sa ma ocup de asta
ADdvancer se pare ca cineva a aplicat pentru clan si nimeni nu-l baga in seama. Crezi ca poti face ceva sau nu te intereseaza ? Pana la urma se presupune ca esti un Fondator responsabil.
Posted 04 September 2014 - 09:32 PM

Stai asa Gabi Complicity nu mai face parte din staff de la conferinta, e admin pe **** (sa nu facem reclama) acum ce comenzi am folosit pe cine pe slot?
Edited by ADdvencer, 04 September 2014 - 10:01 PM.
Posted 04 September 2014 - 10:04 PM

Stai asa Gabi Complicity nu mai face parte din staff de la conferinta, e admin pe **** (sa nu facem reclama) acum ce comenzi am folosit pe cine pe slot?
Cel mai rau imi pare ca nu exista un remediu pentru boala ta.
Nu sunt admin pe "sticla de suc"
Si se pare ca esti redus din punct de vedere mintal. Din acest motiv ai sa ramai un simplu admin , pe care nu se bazeaza nimeni si sa fii un catelus pana reusesti sa iei un grad mai mare.
Si pot posta in aceasta sectiune de cate ori vreau . Daca consideri ca nu am dreptul te rog sa ma sanctionezi pe forum.
Peace.
Posted 04 September 2014 - 10:07 PM

Prietene,ce i cu caracterul asta flegmatic pe tine?
Crezi ca esti superior cuiva de aici?
Cred ca red te intrece la multe aspecte
Asa ca,vorbeste politicos sa nu ti sterg comentariile.
Si btw,mai invata si tu cate ceva pe la scoala,si evita cacafoniile,pup
Posted 04 September 2014 - 10:13 PM

Prietene,ce i cu caracterul asta flegmatic pe tine?
Crezi ca esti superior cuiva de aici?
Cred ca red te intrece la multe aspecte
Asa ca,vorbeste politicos sa nu ti sterg comentariile.
Si btw,mai invata si tu cate ceva pe la scoala,si evita cacafoniile,pup
Te rog frumos... Ma scutesti de aceste comentarii ?
Te crezi vreun mare avocat ?
Serios replica cu scoala ? Ai si tu 5 clase si-mi spui mie de scoala ?
Bine ca esti tu mai educat ca mine. Atata timp cat am fost neindreptatit pe server am dreptul sa-mi spun oful pe forum.
Posted 04 September 2014 - 10:17 PM

Si pot posta in aceasta sectiune de cate ori vreau
Cum asa?
Atata timp cat am fost neindreptatit pe server am dreptul sa-mi spun oful pe forum.
Si oful tau a fost spus, din cate am inteles nu mai ai admin de la conferinta, bun deci nu mai faci parte din acest staff, si prin urmare aici Topicul Discutii libere din Staff Only este pentru staff. t/c pe aceasta problema
Posted 04 September 2014 - 10:18 PM

Te rog frumos... Ma scutesti de aceste comentarii ? Te crezi vreun mare avocat ? Serios replica cu scoala ? Ai si tu 5 clase si-mi spui mie de scoala ? Bine ca esti tu mai educat ca mine. Atata timp cat am fost neindreptatit pe server am dreptul sa-mi spun oful pe forum.
Ce te agiti atat? Suferi rau vad! aiurea si referire la ce ai zis mai sus... eu sunt admin pe wildz pt. ca imi place serverul si joc pe el de cand s-a fondat asa ca... joc puternic de glezne
CompliciTy., on 04 Sept 2014 - 11:04 PM, said: Si pot posta in aceasta sectiune de cate ori vreau Cum asa?
Nu vezi cai mazgalit de verde se crede important lasa-l. Si scz de reclama bro
V1_red , nu voi mai continua aceasta cearta inutila, am sa te las sa te bucuri de sentimentul acesta .
Baga joc de glezne, bravo, baiat bun! si sa stii si tu ca e v_1 Red, sa nu mai zici de alti ca au 5 clase cand nu vezi ce citesti!
Edited by v_1 Red, 04 September 2014 - 10:34 PM.
Posted 04 September 2014 - 10:27 PM

Cum asa?
Nu vezi cai mazgalit de verde se crede important lasa-l
V1_red , nu voi mai continua aceasta cearta inutila, am sa te las sa te bucuri de sentimentul acesta .
Posted 04 September 2014 - 10:44 PM

Nu vreau sa ajung sa iti fac " rau " si sa pierzi ceva + sa te alegi cu cateva puncte de warn.
Pana acum, sa-ti spun pe romaneste, l-ai pupat in fund pe Alex, si cand si-a deschis ochii si ti-a dat ceea ce meritai, nu a mai fost bun. Acest staff n-are nevoie de genul tau .
Se vor ocupa cu totii despre acel clan, doar pentru a-ti demonstra ca nu e mare pierdere ca a plecat cineva care si-a dat interesul cat de cat pentru acel clan.
Te rog sa-ti masori cuvintele si sa ai bafta multa acolo unde esti.
Fiecare faceti asa, cand nu obtineti ceea ce doriti, va luati jucariile si plecati .
# O seara frumoasa .
Ps : Inca un post/PM dat altora, si voi cere banarea ta pe sectiunea Wildz + altele.
- da_silva, Vallentin, SHOUYI and 4 others like this
Posted 04 September 2014 - 10:56 PM

Esti un Moderator al acestui forum, ar trebui sa fi un exemplu, sa aplanezi conflictele, nu sa le provoci si sa le dai apa la moara.
Nu faci parte din acest staff si chiar daca erorile de pe forum iti permit accesul aici, nu mai ai niciun drept de a posta aici.
Vad ca ai inceput si cu atacuri la adresa fondatorului acestui server, care oricand iti poate cere blocarea pe intreaga sectiune wildz, are dreptul de a-si rezerva persoanele care acceseaza sectiunea mai sus mentionata, fiind bun platitor.
Vad ca de cand cu obtinerea acestui grad, atitudinea ta este superioara tuturor, iar prin vorbele tale nu emani decat o superioritate imbinata cu o aroganta exagerata. Ar fi cazul s-o lasi mai moale. Vorbesti de acea sectiune cu clanurile, adu-ti aminte de cine e infiintata si cine era "bossu`" vezi domne` acolo ..odata cu plecarea ta, automat s-a inchis, urmand ca pe viitor sa fie si eventual scoasa. Ai facut treaba buna si acolo, a-ti jucat vre-un meci?
Activitatea unui admin, orice grad ar detine el pe server, cat si comenzile aplicate pe tine, un simplu jucator, ca asta esti acum, mai ales in conditiile in care fondatorul ( sefu al` mare, "cum iti place tie sa fii" - ca o paranteza mica intre paranteze, gen ce ai intre picioare ) , nu-l santioneaza/mustreaza cat de minor , denota faptul ca prezinti in acest moment o importanta minuscula spre deloc pentru toti implicati, deci da-te cu capul de monitor, ca tot nu va fi sanctionat nimeni.
Mi-a zis mie Denisa de mult de tine, "ai grija cu el, e doar dupa grade", dar eu prost te-am luat de bun, si am incercat si sa te duc cat mai sus in ierarhie .. toti gresim.
Te sfatuiesc sa eviti aceasta sectiune si sa-ti vezi de locurile tale de moderare in principiu, ca sa nu ramai si acolo fara grade`` .
E o vorba, "oricat zahar ai pune peste ca*at, tot nu iese-o prajitura" . Gndeste-o, analizeaz-o, reanalizeaz-o, lasa-te de toate.
Buna seara tuturor, va saluta SUITS.
- Vallentin, Minnie, SHOUYI and 6 others like this
Posted 05 September 2014 - 08:15 PM

SUITS.
Ban Information Name: Banda Boom #
IP: 193.254.230.233
Reason: wall
Unban Time: Permanent Ban
http://www38.zippysh...52343/file.html
gg wp nr ban 84 Like This sig.png
http://forum.cs16.ro...list-1bs/page-5
Mai exact azi pe la 2 a(i) fost banat SUITS codatule ce faci?!?!
Edited by v_1 Red, 05 September 2014 - 08:20 PM.
- Blinky likes this
Posted 06 September 2014 - 08:38 PM

Posted 06 September 2014 - 08:45 PM

Posted 07 September 2014 - 09:21 PM

Ban Information Name: Banda Boom #
IP: 193.254.230.233
Reason: wall
Unban Time: Permanent Ban
http://www38.zippysh...52343/file.html
gg wp nr ban 84 Like This sig.png
http://forum.cs16.ro...list-1bs/page-5
Mai exact azi pe la 2 a(i) fost banat
SUITS codatule ce faci?!?!
Vezi sa nu te chis in freza )
Nu joc eu cu alte nick-uri, cand am vip on pe SUITS .
Cererea e facuta ca sa stie tot omu`, ca unban puteam sa-mi dau singur, doar am acces ftp. Blinky iti da like, sa-l chis si p`ala in freza )
- ToReTTo @ WilDz likes this
Posted 07 September 2014 - 09:28 PM

joc eu cu alte nick-uri,
Daca mai chisi unu in freza te vom confunda cu o stropitoare p-aici, oricum toti stim ca joci murdar, da' te lasam in pace , miss u bro !
- SUITS and ToReTTo @ WilDz like this
Posted 08 September 2014 - 05:42 PM

Blinky iti da like, sa-l chis si p`ala in freza
)
Multumesc.... multumesc frumos
- v_1 Red likes this
Posted 08 September 2014 - 05:52 PM

Am o intrebare . Comanda amx_voteban , este de perioada permanenta ? Daca nu , se poate face ceva in aceasta privinta ?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users