da ce admini sunt pe server acuma...te doare capu cu ei...unde iati gasit?

Discutii libere
Postat 08 August 2014 - 08:26 PM

da ce admini sunt pe server acuma...te doare capu cu ei...unde iati gasit?
Fi mai ingaduitor si vei vedea ca majoritatea sunt baieti buni, gata sa sara in ajutor la nevoie.
Acum, nu toata lumea cunoaste faptul ca tu ai fost owner aici, ca ai bagat bani multi in acest server si te trateaza ca pe un oarecare nou venit. Ar fi cazul pe viitor sa te si prezinti innainte de a deschide o discutie cu vre-un admin, si poate ii zici si ce ai de gand pe viitor sa faci legat de acest server. Nu-i trata cu superioritate, innainte ca gradul sa ti-o permita, ca multi vor reactiona impulsiv si nu as vrea sa din rahaturi de genul sa renunti si tu. Te pupa SUITS.
And, btw salut la toata lumea, v-am dat bump la Recrutari. Cheers`
- Suiram90, ToReTTo @ WilDz and marcuskoze like this
Postat 09 August 2014 - 01:55 AM

nu ma deranjeaza cum vb ei...cum admineaza te doare capul....cu forumul nu au nici o treaba...dar cand revin treburile astea nu vor ramane asa....tre sa fie comunism ca pe vremea lu' Denisa ....serverul trebuie pus la punct ca sa mearga totul bine...tu stii despre ce vorbesc
- SUITS likes this
Postat 09 August 2014 - 10:39 AM

Nu trebuie sa vorbesti la general de admini , uni printre care si eu ma simt mai rau cand vad ca un player nou , chit ca esti fost owner vorbeste asa despre mine si restul adminilor mai noi.
Eu iti zic sa fi mai ponderat in afirmatii , ca poate uni fin noi vor si dovezi la spusele tale.
Daca ti-ai reprimit gradul iti urez succes cu el, si ca owner trebuie sa primesti si respectul cuvenit.
Vallentin , va salut.
- gabitza_man, SUITS, ToReTTo @ WilDz and 2 others like this
Postat 09 August 2014 - 01:25 PM

- Vallentin, gabitza_man, SUITS and 1 other like this
Postat 18 August 2014 - 10:01 PM

Minnie <3 si silva.... dar ce conteaza este doar Minnie )) Si acum si ei sunt fondatori? sau doar temporar?
Doar " termopan " .
Bine v-am gasit . Sper sa facem treaba buna in lipsa lui Alex ( AdDvencer ) .
@Shouyi :
!
Aceasta postare a fost editata de Minnie: 18 August 2014 - 10:04 PM
- Vallentin, SHOUYI, SUITS and 2 others like this
Postat 18 August 2014 - 10:33 PM

- Vallentin likes this
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi