Mihai,cred ca aici te referi la mine,şi imi asum greseala pe care am facut-o.
Adevarul e ca,nu m-am uitat de 2 ori la acel demo,si de la cum tragea acolo in zid,exact pe player..sa fim seriosi.
In fine,am gresit,dar nu uita ca eu habar nu aveam cine e acel individ,daca a mai fost pe server inainte sau nu.
Andrei,imi cer scuze daca ti-am cauzat probleme aiurea.
Uite un om cu caracter. Altu, la 5 minute dupa posturi lasa o cerere de retragere.
Felicitari Mihai, dai dovada de intelepciune si rationament, si nu-ti pica o masea daca recunosti greseala.
Aviz celor ce ziceau ca "am ceva cu ei" , pe Mihai il stiu / cunosc / respect de mai multa vreme si tot nu "ma abtin".
Dati-i omului unban, asta daca n-ati facut-o. Cius!
Later edit :
V-am dat bump la Recrutari azi, cum de altfel o fac zilnic. Am rugamintea / cerinta la voi, sa mai "cautati" prin userii de pe forum, posibile accese aici sau jucatori. O puteti face printr-un simplu pm, frumos formulat, fara exagerari si "iti dau marea cu sarea" , pe scurt o simpla invitatie, dar nu o reclama. Chiar da roade, iar printre "rebuturi" care pica, ca pica si d-astea dar n-ai de unde sa-i stii pana nu-i cunosti, dai si de oameni buni .. sa ii insir pe cei care au fost recrutati asa, si care acum detin accese mari aici? hmm .. CompliciTy, mako, specii, mathey, retired, marcus, alex, dro, dani, valentin, etc etc. 60-70 % din staff. So? 
A da, si dragule de ADdvencer, mai deschide tu un topic nou la Recrutari, ai tot dreptul, poti copia modelul de la mine, si schimbi datele, dar nu-l inchizi pe cel actual, care in acest moment e cel mai vizitat / activ / populat . Hai, treci la treaba, ti pupi 
By the way, puteti "agata" oameni buni pentru a completa un staff si de pe server direct, sunt multi care joaca des, zilnic, dar care nu au dat niciodata pe forum ( aka marcus, ce om, ce caracter, ce gandire
) , tot ce trebuie sa faceti e sa-i ajutati si indrumati.
Spor tuturor. Care vor sa inceapa aceste "recrutari personale" , lasati pm sa va dau eu exact modelul ce trebuie trimis, cu link-uri cu tot.
Noapte buna copiii mosului 
Aceasta postare a fost editata de SUITS: 29 July 2014 - 12:46 AM