Salt la continut

Fotografie

Discutii libere

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
1624 replies to this topic

utzu

Daca aveti net bun, va da banned pt. ca ei cred ca le furati jucatorii, cand aveti net-ul bun prindeti rpd drop, si de aceea ei va dau banned! Cum a zis si Shouyi, incercati alte camere, Europe sau South America, in general cele cu jucatori mai multi online!

@V_1 problema aia cu addban apare in momentul cand jucatorul apare in ftp in banlist.ini ca banat, pt. cateva secunde el apare pe server, dar el este banat. Poti sa ii dai amx_nickname, apoi kick si sa ii dai cu addban!

@Ionut, chestia aia care apare, ai facut drop de mai multe ori, adica s-au conectat de mai multe ori pe ip-ul tau (porturile tale de la redirecte) cu cat mai multe cu atat mai bine, dar e bine sa fie jucatori diferiti nu sa ai 30 dropuri pe acelasi player

• v_1 Red likes this

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 Postari:
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13
  • Country: Country Flag

Daca aveti net bun, va da banned pt. ca ei cred ca le furati jucatorii, cand aveti net-ul bun prindeti rpd drop, si de aceea ei va dau banned! Cum a zis si Shouyi, incercati alte camere, Europe sau South America, in general cele cu jucatori mai multi online!

@V_1 problema aia cu addban apare in momentul cand jucatorul apare in ftp in banlist.ini ca banat, pt. cateva secunde el apare pe server, dar el este banat. Poti sa ii dai amx_nickname, apoi kick si sa ii dai cu addban!

@Ionut, chestia aia care apare, ai facut drop de mai multe ori, adica s-au conectat de mai multe ori pe ip-ul tau (porturile tale de la redirecte) cu cat mai multe cu atat mai bine, dar e bine sa fie jucatori diferiti nu sa ai 30 dropuri pe acelasi player

Multumesc de implicare si explicatie

marcuskoze

marcuskoze

Addicted Member

• Membru
  • 207 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 15-June 14

Am jucat de cateva ore pe server si pe la miezul noptii mi-a inghetat interfata, retry fara succes, disparut wildz de la Favorites... se intampla ceva cu serverul? S-a mai intamplat cuiva pana acum?

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

Da, se pare ca EduArT inca nu s-a uitat la tiketul meu de saptamana trecuta in care i-am confirmat o parte din banii pt host, am sa il sun maine dimineata, nici in ftp nu am putut sa intru...

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Voi chiar a-ti considerat pe acel demo de 31 de secunde, ca el e. s-a folosit de wall? Serios? 

Care au fost fazele care v-au dus la acest rezultat?

Cand sta tunel si asteapta, de ce nu trage cum apar jucatorii, de ce cand coboara tunel nu-l stie p-ala .. si asa mai departe. V-ati grabit, a-ti gresit. La fel trageam de voi si cu Horst Goebel ala, la fel si cu romparkin .. De fapt adevarul e ca trebuia sa aleg macar unul din ei, sa-l banez, ca toti sariseti in capul meu ca au cod .. cand niciunul nu avea nimic. romparkin a avut nenorocul sa fie ales .. 

Frate, va rog frumos .. nu mai banati jucatori vechi, culmea si fosti admini, cu grade mari .. sau oameni care sunt vechi in comunitate. Voi credeti ca mai veneau cu cereri de unban, sau cac*turi pe forum, cand ei au conturi de 2-3 ani aici? In primul rand, daca ar face asta, si-ar da peste nas singuri si si-ar pierde toata increderea aici pe viitor.

DA, NICI ROMPARKIN NICI HORST NICI YUSUKE ( EL.E ) NU AU NICIUN FEL DE COD ... daca nu puteti intelege asta, lasati-va. Sunt doar jucatori buni si vechi, nu "fragezi", steam on,  si cu varste innaintate .. nu-s copii care-o ard aiurea. La fel si cu s6 si s8 aia .. NU AVEAU NIMIC NICI AIA. 3 + 2 = 5 jucatori care joaca aici, cu multa vreme ca multi de aici sa auziti de acest server, sau de vechea conducere sau de actuala. Au luni peste luni adunate, si culmea erau oameni fideli, jucau zilnic ore bune, si niciodata niciunul nu a deranjat / insultat pe nimeni.

Voi chiar vreti sa v-o aduc pe Denisa ( fosta fondatoare, CARE A URCAT ACEST SERVER IN 2 LUNI IN RANK-UL SERVERELOR DIN ROMANIA, DE LA 6800+ UNDEVA SUB 135-140 , IN TOP ? NICI EA NU ARE EXPERIENTA ? ) V-o aduc daca doriti sa va zica odata, poate de la ea intelegeti ..

Ma astept sa ii dea cineva unban lui yusuke .. va rog eu.

• Yato-Senpai and Vallentin like this

Monroe

Monroe

Fost Moderator

• Retired
  • 1316 Postari:
  • 175 topics
  • Joined 10-September 13

Voi chiar a-ti considerat pe acel demo de 31 de secunde, ca el e. s-a folosit de wall? Serios? 

Care au fost fazele care v-au dus la acest rezultat?

Cand sta tunel si asteapta, de ce nu trage cum apar jucatorii, de ce cand coboara tunel nu-l stie p-ala .. si asa mai departe. V-ati grabit, a-ti gresit. La fel trageam de voi si cu Horst Goebel ala, la fel si cu romparkin .. De fapt adevarul e ca trebuia sa aleg macar unul din ei, sa-l banez, ca toti sariseti in capul meu ca au cod .. cand niciunul nu avea nimic. romparkin a avut nenorocul sa fie ales .. 

Frate, va rog frumos .. nu mai banati jucatori vechi, culmea si fosti admini, cu grade mari .. sau oameni care sunt vechi in comunitate. Voi credeti ca mai veneau cu cereri de unban, sau cac*turi pe forum, cand ei au conturi de 2-3 ani aici? In primul rand, daca ar face asta, si-ar da peste nas singuri si si-ar pierde toata increderea aici pe viitor.

DA, NICI ROMPARKIN NICI HORST NICI YUSUKE ( EL.E ) NU AU NICIUN FEL DE COD ... daca nu puteti intelege asta, lasati-va. Sunt doar jucatori buni si vechi, nu "fragezi", steam on,  si cu varste innaintate .. nu-s copii care-o ard aiurea. La fel si cu s6 si s8 aia .. NU AVEAU NIMIC NICI AIA. 3 + 2 = 5 jucatori care joaca aici, cu multa vreme ca multi de aici sa auziti de acest server, sau de vechea conducere sau de actuala. Au luni peste luni adunate, si culmea erau oameni fideli, jucau zilnic ore bune, si niciodata niciunul nu a deranjat / insultat pe nimeni.

Voi chiar vreti sa v-o aduc pe Denisa ( fosta fondatoare, CARE A URCAT ACEST SERVER IN 2 LUNI IN RANK-UL SERVERELOR DIN ROMANIA, DE LA 6800+ UNDEVA SUB 135-140 , IN TOP ? NICI EA NU ARE EXPERIENTA ? ) V-o aduc daca doriti sa va zica odata, poate de la ea intelegeti ..

Ma astept sa ii dea cineva unban lui yusuke .. va rog eu.

Yusuke [El e.] nu are admin la noi ?

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

s-a retras yusuke [ el e ]

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

s-a retras yusuke [ el e ]

Bun, s-a retras, dar asta nu inseamna ca trebuie sa stea si cu ban-ul sau ca nu mai poate juca aici cand timpul ii permite.

• v_1 Red likes this

Hassan92

Hassan92

Platinum Member

• Membru
  • 1035 Postari:
  • 30 topics
  • Joined 18-May 14

Am facut cerere de retragere daca asta s-a intentionat prin aceasta discutie purtata aici, desi nu inteleg de ce atata tam-tam, ca poate au fost alti care au gresit mai mult si s-a trecut cu vederea, in fine astept ca cererea sa fie acceptata.

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

Da a fost cineva care avea deea cereri unban cu geu, cine? e AnDrEyReSpAwN dupa ce a plecat el ati mai vazut atatea cereri unban?, de data asta am sa trec si la tine cu vederera, insa nu am sa mai repet aceasi greseala care am facut-o cu el.

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Am facut cerere de retragere daca asta s-a intentionat prin aceasta discutie purtata aici, desi nu inteleg de ce atata tam-tam, ca poate au fost alti care au gresit mai mult si s-a trecut cu vederea, in fine astept ca cererea sa fie acceptata.

Tu ce treaba ai in povestea asta?

Nu am facut referire la nimeni, nu am dat cu pumnu-n nimeni. Mi-am exprimat parerea, nemultumirea si totodata v-am zis un adevar, adevar pe care eu desi il stiam, m-am facut ca nu-l stiu. Totodata frumos era ca la acea cerere, venita din partea unuia care a accesat aici si implicit a ajutat acest server in acea perioada, sa se "discute" mai mult, sa-si dea si restul adminilor de aici o parere, iar la final seful sa ia decizia. 

Normal, cam la orice cerere trebuie sa se intample asa .. in fine.

• Vallentin and v_1 Red like this

IonutMihai

IonutMihai

Addicted Member

• Membru
  • 291 Postari:
  • 10 topics
  • Joined 14-February 14

Mihai,cred ca aici te referi la mine,şi imi asum greseala pe care am facut-o.
Adevarul e ca,nu m-am uitat de 2 ori la acel demo,si de la cum tragea acolo in zid,exact pe player..sa fim seriosi.
In fine,am gresit,dar nu uita ca eu habar nu aveam cine e acel individ,daca a mai fost pe server inainte sau nu.
Andrei,imi cer scuze daca ti-am cauzat probleme aiurea.

• SUITS and v_1 Red like this

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 Postari:
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Am banat acest jucator din greseala va rog datii unban  numele codatului era derek si eu am dat la deiu.

7) #945 Deiu - 109.101.68.115 (STEAM_0:0:1141445482

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

Am banat acest jucator din greseala va rog datii unban

cand te-ai uitat ultima oara in amx_who? :))

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 Postari:
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

cand te-ai uitat ultima oara in amx_who? :))

acum 2 minute m-am uitat, crezi ca nu am incercat?!

Vj6Vudd.png

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

UnBanned

[CS16Bans] ADdvencer :  unbanned Deiu [STEAM_0:0:1141445482] [Ban Reason: aim.wall]

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Mihai,cred ca aici te referi la mine,şi imi asum greseala pe care am facut-o.
Adevarul e ca,nu m-am uitat de 2 ori la acel demo,si de la cum tragea acolo in zid,exact pe player..sa fim seriosi.
In fine,am gresit,dar nu uita ca eu habar nu aveam cine e acel individ,daca a mai fost pe server inainte sau nu.
Andrei,imi cer scuze daca ti-am cauzat probleme aiurea.

Uite un om cu caracter. Altu, la 5 minute dupa posturi lasa o cerere de retragere.

Felicitari Mihai, dai dovada de intelepciune si rationament, si nu-ti pica o masea daca recunosti greseala.

Aviz celor ce ziceau ca "am ceva cu ei" , pe Mihai il stiu / cunosc / respect  de mai multa vreme si tot nu "ma abtin". 

Dati-i omului unban, asta daca n-ati facut-o. Cius!

Later edit :

V-am dat bump la Recrutari azi, cum de altfel o fac zilnic. Am rugamintea / cerinta la voi, sa mai "cautati" prin userii de pe forum, posibile accese aici sau jucatori. O puteti face printr-un simplu pm, frumos formulat, fara exagerari si "iti dau marea cu sarea" , pe scurt o simpla invitatie, dar nu o reclama. Chiar da roade, iar printre "rebuturi" care pica, ca pica si d-astea dar n-ai de unde sa-i stii pana nu-i cunosti, dai si de oameni buni .. sa ii insir pe cei care au fost recrutati asa, si care acum detin accese mari aici? hmm .. CompliciTy, mako, specii, mathey, retired, marcus, alex, dro, dani, valentin, etc etc. 60-70 % din staff. So? :>

A da, si dragule de ADdvencer, mai deschide tu un topic nou la Recrutari, ai tot dreptul, poti copia modelul de la mine, si schimbi datele, dar nu-l inchizi pe cel actual, care in acest moment e cel mai vizitat / activ / populat . Hai, treci la treaba, ti pupi :*

By the way, puteti "agata" oameni buni pentru a completa un staff si de pe server direct, sunt multi care joaca des, zilnic, dar care nu au dat niciodata pe forum ( aka marcus, ce om, ce caracter, ce gandire :X ) , tot ce trebuie sa faceti e sa-i ajutati si indrumati.

Spor tuturor. Care vor sa inceapa aceste "recrutari personale" , lasati pm sa va dau eu exact modelul ce trebuie trimis, cu link-uri cu tot.

Noapte buna copiii mosului :*

Aceasta postare a fost editata de SUITS: 29 July 2014 - 12:46 AM

• Monroe and marcuskoze like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

@ Compli, o sa iti fac fac model diseara si ti-l voi trimite.

@ Adus, intru si eu sa ma joc odata pe luna, si tu-mi dai lame :( am iesit de suparare :))

Le: scuzati 2x post, nici n-am observat ca n-a mai postat nimeni de la postul meu de sus. :*

Aceasta postare a fost editata de SUITS: 29 July 2014 - 04:10 PM

MaTHeY

MaTHeY

Advanced Member

• Membru
  • 140 Postari:
  • 9 topics
  • Joined 11-June 14

Se intampla la toti? Nu mi se mai conecteza pe sv!

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 Postari:
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Se intampla la toti? Nu mi se mai conecteza pe sv!

Da e cazut serverul de mai bine de jumatate de ora se pare

• gabitza_man likes this

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi