Jump to content

Photo

Discutii libere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1624 replies to this topic

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13
  • Country: Country Flag

Inteleg, prietenie, d'astea. Nu ma bag, eram doar curios.

Nu e nici o prietenie. N-am treaba cu el, ma doare fix in pix de el, dar atata timp cat am considerat ca n-are nimic, are liber la joaca. 

Si da e si si in bann-list la Mathey cum e de altfel cred ca la toata lumea. Daca iti arat arhiva de bann-list`uri, la 70 % il gasesti si acolo. Are stilul lui prost de joaca si pe multi ii pacaleste in a lua decizia gresita.

Sper ca stii ce ai de facut adv.

Tu deja esti o piz#a, care urla la tacsu` sa ia bomboanele surorilor sale si sa le dea ei. Potoleste-te, vezi-ti de tine, ca si tu gresesti. Tie nu ti-a facut nimeni nimic cand ai facut greseli de genul, mai ales ca tot tu erai ala cu clanta mare. Hai, cumintel. :*

Edited by SUITS, 07 July 2014 - 05:42 PM.

• andreyrespawn, v_1 Red and GGH - like this

Monroe

Monroe

Fost Moderator

• Retired
  • 1316 posts
  • 175 topics
  • Joined 10-September 13

Nu e nici o prietenie. N-am treaba cu el, ma doare fix in pix de el, dar atata timp cat am considerat ca n-are nimic, are liber la joaca. 

Si da e si si in bann-list la Mathey cum e de altfel cred ca la toata lumea. Daca iti arat arhiva de bann-list`uri, la 70 % il gasesti si acolo. Are stilul lui prost de joaca si pe multi ii pacaleste in a lua decizia gresita.

Tu deja esti o piz#a, care urla la tacsu` sa ia bomboanele surorilor sale si sa le dea ei. Potoleste-te, vezi-ti de tine, ca si tu gresesti. Tie nu ti-a facut nimeni nimic cand ai facut greseli de genul, mai ales ca tot tu erai ala cu clanta mare. Hai, cumintel. :*

E hai , vezi ca ne suparam. 1 Nu stii ce am vrut sa spun prin acea afirmatie si 2 Stai linistit pentru faza asta nu mai avem aceeasi relatie .

Data viitoare incearca sa gandesti din 2 variante nu numai cum vrei tu . :@

Era o gluma la adresa lui , ca si cum nu are habar ce sa faca , m-am luat de la afirmatia lui ca sa ii spuna aia 2 ce sa le faca .

Dar e greu la deal ce sa zic

Edited by CompliciTy., 07 July 2014 - 06:35 PM.

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Salut, ADdvencer te rog sa imi scoti gradul de pe ts3. Multumesc, bafta!

• andreyrespawn likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Salut, ADdvencer te rog sa imi scoti gradul de pe ts3. Multumesc, bafta!

Lasa vrajeala si treci innapoi in staff, ca au nevoie de oameni ca tine.

Este ultimul lucru care-l fac ca Owner aici, asta daca-mi lasi cat mai repede pass. Hai, make me happy "5vs5" :))) :*

highdro

highdro

Power Member

• Membru
  • 68 posts
  • 8 topics
  • Joined 17-June 14

amx_spec dro

apoi intru in joc, nu mai merge respawn trebuie retry. Problema cu pluginul?

Hassan92

Hassan92

Platinum Member

• Membru
  • 1035 posts
  • 30 topics
  • Joined 18-May 14

Si eu am patit asta., iar de multe ori primeam spawn fara tinta. Care e problema ?

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

Dupa ce intri in joc amx_teammenu si te cauti, apesi 8 sa schimbi echipele ( CT / T / spec ) si 9 schimbi paginile. In cazul in care nu te spawneaza.

highdro

highdro

Power Member

• Membru
  • 68 posts
  • 8 topics
  • Joined 17-June 14

Aha, o sa incerc sa vad daca merge. Thanks

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Lasa vrajeala si treci innapoi in staff, ca au nevoie de oameni ca tine.

Este ultimul lucru care-l fac ca Owner aici, asta daca-mi lasi cat mai repede pass. Hai, make me happy "5vs5" :))) :*

Sincer, regret ca am plecat, de ce? pentru ca ador serverul, jucatorii, jocul si sa imi fac treaba ca admin, dar wildz-ul nu mai este ce a fost, se trece mult prea mult cu vederea, inteleg a 2 sansa, prima greseala, s.a.m.d... da' de "n" orei acelasi rahaturi si ele se tot repeta, fara a se lua masurile cuvenite, ex: -2, -99, suspend, remove, nimic doar "mai ai inca o sansa dupa" "z" greseli. din lista aia vreo 3-4 admini au facut demo corect si banuri la fel. Si inca ceva de cand se accepta pe wildz admini cu accese pe mai multe servere din comunitate? http://forum.cs16.ro...vity&mid=166166 si Smegx care s-a retras de pe DR ieri. Ce s-a intamplat cu (citez din regulament) " - Activitatea adminilor va fi verificata constant , cei care sunt prinsi ca abuzeaza vor primi remove fara vreo avertizare." Mai bine ill stergi pentru ca putini ill mai iau in considerare. Wildz-ul a devenit o gradinita pentru copii si partea rea este ca voi alegeti adminii (Campania) nu ei pe voi !(cererea pe wildz unde adminii isi pot da parerea daca l-au mai vazut ce comportament are s.a.m.d). Si treaba 5v5... am jucat si 1v1 pe la 3-6 dimineata. Cand se v-a face curatenie si se va "taia in carne vie" la cea mai mica abatere voi reveni, daca mi se va mai acorda dreptul. pana atunci pe tusa.

• Asus. and SUITS like this

ToReTTo @ WilDz

ToReTTo @ WilDz

Addicted Member

• Membru
  • 217 posts
  • 10 topics
  • Joined 27-April 14

Facusem cererea aia pe DR cand vroiam sa ma retrag, prima data, din staff-ul WILDZ. Ii dadusem pm fondatorului sa imi repsinga cererea, el a zis ''da, sigur'' :| Si m-am trezit cu admin pe dr. Dupa 1 zi am facut cererea de retragere. 

• v_1 Red likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Se pare ca sectiunea asta este degeaba de la o vreme. Puneti mana si discutati aici, mai "imprieteniti-va" , daca vreti sa mearga treaba bine. Cereti sfaturi, expuneti idei, dar faceti-o "on-topic" , legat doar de bunul mers al serverului / forumului.

V-am dat bump topic la Recrutari, o fac zilnic. 

Am dat o parere la "Propuneri si sugestii" , si am de gand sa mai va aduc catea harti sa le alegeti.

Salut la toti, mi-e dor de voi :)) :*

• gabitza_man, GGH -, Hassan92 and 2 others like this

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Se pare ca sectiunea asta este degeaba de la o vreme. Puneti mana si discutati aici, mai "imprieteniti-va" , daca vreti sa mearga treaba bine. Cereti sfaturi, expuneti idei, dar faceti-o "on-topic" , legat doar de bunul mers al serverului / forumului.

V-am dat bump topic la Recrutari, o fac zilnic. 

Am dat o parere la "Propuneri si sugestii" , si am de gand sa mai va aduc catea harti sa le alegeti.

Salut la toti, mi-e dor de voi :))

Bossi  mapele astea cand le bagati? au fost acceptate dar.... se pare ca s-a uitat avand in vedere ca au trecut 3 saptamani

Edit: Postul este in josul paginii(ultimul), continuarea pe pagina urmatoare primu' post.

Edited by v_1 Red, 12 July 2014 - 03:53 PM.

• gabitza_man likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Hai na la tata! :)))

:> :> :>

Si cica nu are timp omuletu nostru :))

Edited by ADdvencer, 13 July 2014 - 12:35 AM.

• Your Daddy, Monroe, v_1 Red and 4 others like this

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Hai na la tata! :)))

:> :> :>

Aec... le avea omuletu ! big laic

L.E. dau maine You have reached your quota of positive votes for the day dmz :@

Edited by v_1 Red, 13 July 2014 - 12:12 AM.

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

De ce a plecat Asus?

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

De ce a plecat Asus?

In vacanta ?

Cand a plecat Asus ?

O alta intrebare, de ce s-a intors v_1 Red si ce-a fost cu cererea aia, cu "sa nu vada suits ca-mi da ban pe forum" ? Ce ai scris acolo, si de ce ai cerut edit, cand toti citise? Eu nu aveam dreptul sau cum? Trebuia specificat in mod clar, "cititi toti repede, dar apoi da-ti edit sa nu vada SUITS ?!

Le :

Hai sa va mai arat eu ceva, ce poate ADdvencer n-a observat. 

L 07/01/2014 - 20:37:44: [Krond Functions] BLOCKCMD: v_1 Red (78.96.129.61) incearca sa afecteze buna functionare a serverului utilizand un bug de plugin, am blocat comanda
L 07/02/2014 - 20:47:25: [Krond Functions] SPECBUG: Johannes - K (130.204.13.140) a incercat sa dea crash serverului printr-un bug, i-am dat kick conform configuratiei.
L 07/02/2014 - 23:02:44: [Krond Functions] CFGFLOOD: pRo*GabY<3 (92.85.83.166) a incercat sa floodeze serverul prin cfgflood, i-am dat kick conform setarilor.
L 07/03/2014 - 17:04:27: [Krond Functions] BLOCKCMD: Dani. (92.80.150.63) incearca sa afecteze buna functionare a serverului utilizand un bug de plugin, am blocat comanda
L 07/04/2014 - 16:56:14: [Krond Functions] BLOCKCMD: Cristi (78.96.83.62) incearca sa afecteze buna functionare a serverului utilizand un bug de plugin, am blocat comanda
L 07/05/2014 - 20:53:15: [Krond Functions] CFGFLOOD: Yusuke (145.236.46.11) a incercat sa floodeze serverul prin cfgflood, i-am dat kick conform setarilor.
L 07/07/2014 - 19:27:03: [Krond Functions] SPECBUG: CompliciTy. (79.112.116.210) a incercat sa dea crash serverului printr-un bug, i-am dat kick conform configuratiei.
L 07/08/2014 - 12:59:27: [Krond Functions] BLOCKCMD: - | mati (89.78.209.104) incearca sa afecteze buna functionare a serverului utilizand un bug de plugin, am blocat comanda
L 07/08/2014 - 14:12:41: [Krond Functions] BLOCKCMD: Fehu (85.14.31.162) incearca sa afecteze buna functionare a serverului utilizand un bug de plugin, am blocat comanda

LE Adv : e de la lag ( sper )

Edited by ADdvencer, 16 July 2014 - 12:44 AM.

• gabitza_man, GGH - and ->Andrei. like this

aimattack;

aimattack;

Banned

• Banned
  • 74 posts
  • 13 topics
  • Joined 15-June 14

Off-Topic : M-am intooors :))) :X

On topic : 

rului printr-un bug, i-am dat kick conform configuratiei. L 07/02/2014 - 23:02:44: [Krond Functions] CFGFLOOD: pRo*GabY<3 (92.85.83.166) a incercat sa floodeze serverul prin cfgflood, i-am dat kick conform setarilor.

CFGFLOOD , n-am avut nimic in CFG , cred ca aveam lagg 

Edited by GeT_WildZ @ WsS, 17 July 2014 - 09:45 PM.

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Off-Topic : M-am intooors :))) :X

On topic : 

CFGFLOOD , n-am avut nimic in CFG , cred ca aveam lagg 

Ia legatura cu ADdvencer, ca accesul sa iti fie innapoiat. Eu am stiut de "plecarea" ta si ti-am acceptat-o, iar accesul a fost suspendat pana in momentul intoarcerii.

• GGH - likes this

IonutMihai

IonutMihai

Addicted Member

• Membru
  • 291 posts
  • 10 topics
  • Joined 14-February 14

Sal Mihaita
Esti bine,sanatos?

• SUITS likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Sal Mihaita
Esti bine,sanatos?

Salut prieten vechi. Sunt bine, sanatos tun, nesanatos in marea parte a timpului :)

Ma bucur ca te-ai intors, dupa atata vreme, sper sa ramai cat mai mult. Dupa cum observi s-au schimbat multe de atunci, extrem de multe. Important e ca ti-ai gasit "casa" nedaramata, si camera poate fi inca locuita.

Welcome back !

• GGH - and IonutMihai like this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users