Jump to content

Photo

Discutii libere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1624 replies to this topic

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12
  • Country: Country Flag

Tocmai am observat ca s-a restartat topul. A fost intr-un mod voit sau aceeasi problema ?

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

E setat pe 2500 , se reseteaza dupa o anumita perioada deoarece ingreuneaza intrarea pe server .

• gabitza_man, SUITS and Suiram90 like this

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Poate intra careva sa dea mp_timelimit 0  ?

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Intru eu acum.

• Suiram90 likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Sanatate si numai bine :)

y6w5ree.jpg

Edited by ts!, 24 April 2014 - 02:18 PM.

• Denisa ;x and Suiram90 like this

utzu

Sanatate si numai bine :)

y6w5ree.jpg

Edit ts! : Uita =))

Edited by ts!, 24 April 2014 - 02:18 PM.

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Lasa tu grupul , tine pentru tine :))

In printul initial nu erau admini pe server , de asta :P Acum ai intrat tu cu celalalt Alex

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Wow sunt monitorizat 24/24 :))

utzu

Acum am inteles. Am ceva treaba prin casa, iar daca intru ce fac? stau afk spec sa am reclamatii? Mai bine nu intru deloc si intru diseara cand am timp. Stiu ca uneori sunt momente cand nu sunt admini, dar na fiecare mai avem si treaba :P

Important e ca la sf. sapt sa am cele 14 ore si sa am grija sa fiu la curent cu tot ce misca :*

Edit: eu am vazut ca Alex era pe Star si nu pe WildZ cand la noi nu erau admini, daca la aia bati apropo, e treaba lui nu a mea!

Edited by utzu, 24 April 2014 - 03:44 PM.

• Suiram90 likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Wow sunt monitorizat 24/24 :))

Acum am inteles. Am ceva treaba prin casa, iar daca intru ce fac? stau afk spec sa am reclamatii? Mai bine nu intru deloc si intru diseara cand am timp. Stiu ca uneori sunt momente cand nu sunt admini, dar na fiecare mai avem si treaba :P

Important e ca la sf. sapt sa am cele 14 ore si sa am grija sa fiu la curent cu tot ce misca :*

Pacat ca doar atat vedeti :)

• Suiram90 likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Edit: eu am vazut ca Alex era pe Star si nu pe WildZ cand la noi nu erau admini, daca la aia bati apropo, e treaba lui nu a mea!

Haa , eu cand am iesit atunci dupa server era ghiezure...si nu am intrat pe acel server doar ca asa am vrut eu si sa las server-ul fara nici un admin...am intrat ca aveam ceva de vorbit cu cineva care sta la mine in oras..si am stat maxim 10-15 minute..ma rog.

@ Si sa lasam astea la o parte ca am avut zile cand eram cu orele singur pe server si-mi facem treaba utzu , nu e treaba ta dar ai spus-o si eu imi asum vina ca am intrat pe acel server.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

@ Utzu nici eu , nici ts! nu ne-am referit la tine .

@ Alex : am intrat eu pe server pentru ca era full si niciun admin on.

@ Daca crezi ca te monitorizam non-stop , te inseli . :) . A intrat ts! pe XH sa vada cine e on si surpriza nu era niciun admin si l-am intrebat cum nu , ca tu esti in cs , te joci , insa nu pe server-ul nostru :).

Mai degraba ti-ai asuma vina pentru aberatiile care le scoti .

• ts! likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Imi asum orice.

utzu

Haa , eu cand am iesit atunci dupa server era ghiezure...si nu am intrat pe acel server doar ca asa am vrut eu si sa las server-ul fara nici un admin...am intrat ca aveam ceva de vorbit cu cineva care sta la mine in oras..si am stat maxim 10-15 minute..ma rog.

@ Si sa lasam astea la o parte ca am avut zile cand eram cu orele singur pe server si-mi facem treaba utzu , nu e treaba ta dar ai spus-o si eu imi asum vina ca am intrat pe acel server.

Cum am zis si in acel post, nu te poate acuza nimeni ca stai pe alt server ;) mai ales pe tine care dintre adminii de acum in afara de gabitza esti cel mai activ, daca ai interpretat ce am spus eu gresit e altceva! Aia am zis ca, atat cat iti faci treaba aici nu cred ca are cineva voie sa te acuze mai ales EU! Ca te-a surprins pe alt server cand la noi nu erau admini, te-au intepat putin in acest sens dar in rest eu nu sunt in masura sa zic ceva si mai ales ceva despre tine! :* 

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

aveam ceva de vorbit cu cineva care sta la mine in oras..

Harneala =)) o cauta intr`una pe Luv`ya , e indragostit omu` :)))) cica prieten :))) muhahaha sunt rau stiu  >:)

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Harneala o cauta intr`una pe Luv`ya , e indragostit omu` )) cica prieten ) muhahaha sunt rau stiu 

ai vorbit si tu..8-|

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

A`ti intrat frate intr`o stare nevrotism continu, daca face omu` o gluma o luati ca pe un atac direct. Unde e "vechea" garnizoana frate ?!

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Din partea noastra jucati pe ce server vreti , cand si cat vreti. Nu va obligam sa jucati pe wildz. Singurul lucru care m-a deranjat si motivul pentru care am postat acel print a fost pentru ca nu era niciun admin on iar serverul era full si probabil plin de codati la scorurile care erau.

Nu avem pretentia sa stati pe server mai mult decat puteti (sau vreti) , insa am avut oarecum pretentia ca atunci cand puteti si nu este niciun admin on sa stati macar 5 minute pe server si nu sa va vad jucand pe altul.

Oricum nu mai conteaza.

utzu , nu ne-am referit la tine sau altcineva. Alex are ghinionul ca il am la prieteni pe steam , asa ca...nevermind.

Stiti , pana nu demult am crezut ca unele persoane nu sunt interesate de grad insa ne-am inselat.

V-am spus , valabil pentru toti si fara suparare , noi nu tinem pe nimeni cu forta aici. Daca credeti ca nu mai vreti sa faceti parte din acest staff sau sa jucati la noi sau orice alte motive , va intelegem si va respectam decizia .. insa nu ne puneti in situatii de genul.

• utzu and Denisa ;x like this

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

gabi , vrem sa vedem demo-ul la

[24/04/2014 - 19:38:30] [gabitza_man] [Command: "amx_addban kRs   "STEAM_0:0:889487996" 0 aim"]
[24/04/2014 - 19:37:57] [gabitza_man] [Command: "amx_banip krs 0 aim"]

M-am uitat in banlist-ul tau insa nu il gasesc niciunde

• utzu and Denisa ;x like this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Momentan nu avem nici un concurs in desfasurare , asa ca astept propunerile voastre in topicul corespunzator.

Asta daca mai vreti sa organizam ceva.

• ts! likes this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users