cine mai are la 2 noaptea 20 playeri pe server:))...si au fost si 24 de playeri da nam mai facut print
cine mai are la 2 noaptea 20 playeri pe server:))...si au fost si 24 de playeri da nam mai facut print
Nais , se vede ca ai acces la timelimit
S-a terminat telenovela? Acum cand mi s-a facut pofta de popcorn si cola?Naspa
L.E : Apropo , va merge cs 1.6 pe steam?
L.E 2 : Este o problema de la Valve , se va rezolva de la sine. Din ce am inteles se fac noi update-uri.
Edited by ts!, 17 April 2014 - 09:45 AM.
Una peste alta , s-a postat si rezolvarea pe forum - > AICI
Eu am incercat si acum merge cs-ul fara nici o problema , legat de acel individ care i-a copiat numele lui ts! , are 24 de ore sa isi schimbe numele daca nu va primi ban permanent , multumim conducerii ca au fost intelegatori.
Voua va merge sa dezactivati numerele 6 , 7 si 9 ? Sau este o problema de la mine ?!
P.s. : Am rezolvat gata !
Edited by ALEX ;x @ Wildz, 17 April 2014 - 12:42 PM.
sa putut si mai bine azi-noapte 13vs13 ....sincer nush ce server mai are atatia playeri noaptea
Imi pare rau Denisa, dar n`am apucat sa dau post. Am intrat sa ii dau unban si cand am revenit pe forum bang !
Sper ca nu`i problema
Sincer din cati admini au fost pe server cand am intrat eu , speram ca macar unu sa imi raspunda la o amarata de intrebare si anume cine ia dat unban la ala.
Timpul de raspuns la o cerere este 24 de ore , daca eu astept dupa ei , poate si ei sa astepte dupa decizia mea.
Daca tot vrei sa grabesti lucrurile , te astept cu o parere aici -> http://forum.cs16.ro...-unban-chinezu/
@ Ia-o ca pe un test , sunt curioasa de parerea ta.
L:E: Never mind , am raspuns la cerere.
Edited by Denisa ;x, 17 April 2014 - 04:52 PM.
Eram afk in acel moment , altfel ti-as fi raspuns Denisa , serios , ai vazut ca eram si la spectators ! Sper sa ma intelegi
Sincer din cati admini au fost pe server cand am intrat eu , speram ca macar unu sa imi raspunda la o amarata de intrebare si anume cine ia dat unban la ala.
Timpul de raspuns la o cerere este 24 de ore , daca eu astept dupa ei , poate si ei sa astepte dupa decizia mea.
Daca tot vrei sa grabesti lucrurile , te astept cu o parere aici -> http://forum.cs16.ro...-unban-chinezu/
@ Ia-o ca pe un test , sunt curioasa de parerea ta.
L:E: Never mind , am raspuns la cerere.
De cand am vazut postul, am intrat sa analizez acel demo, idem cand sa dau reply la topic, n`am permisiunea.
Referitor la demo, v-ati grabit. Nu e niciun wall si niciun aim la buton in acel demo.
Am vazut posturi, cum ca dadea prin perete, unde da prin perete ? trage numai pe la coluri, aproape de ele . Asa a facut si un kill, la zbanghiala.
Pe tot demo`ul ala 2 faze sunt neconcludente parerilor noastre, dar NU le poti numi suspecte de wall ( de aim sa nu mai zic, iese clar din discutie ).
Prima faza e cand moare el, sta grota si trage aiurea in perete ( poate i se blocase, poate umbla la setari )
A doua, e acel kill de care vorbeste toata lumea, care dupa parerea mea e doar noroc. In rest, demo`ul nu are nimic suspect sau neconcludent. Orice faza este explicabila, la fel si cea din casa, unde il omoara p`ala .. s-a dus asa pentru ca i`a dat damage cu he`ul, deci cineva era acolo clar.
Ai vrut parerea mea, o zic aici, desi nu mai conteaza acum. Jucatorul nu folosea niciun fel de cod.
Ps: Am vizionat demo`ul cu 3 moduri de viteza, de 7 ori.
Edited by SUITS, 17 April 2014 - 05:16 PM.
Am dat edit , o sa ma mai uit inca odata atat eu , cat si ts!
L:E: Rog sa lasati cererea deschisa pana cand o sa i-au o hotarare cu ts! , pana atunci va puteti da cu parerea asupra demo`ului.
Edited by Denisa ;x, 17 April 2014 - 05:25 PM.
Pentru mine este wall , este imposibil sa fie o "coincidenta" felul cum urmareste cu tinta jucatorii sau cum stie exact in ce parte sa stea cu tinta.
Sunt multe de zis si explicat si sincer nu vad rostul , fiecare e cu parerea lui. Unii gresesc , altii nu , bla bla bla.
Eu am spus si voi sustine mereu ca in acel demo jucatorul a folosit wall (nu si aim cum zicea nu stiu cine , nu avea aim ).
Cand am postat decizia m-am consultat cu ts! pentru ca stiu ca nu a existat vreodata sa greseasca in privinta unui demo-u ( cel putin de cand ne cunoastem ) + inca 2 prieteni care le au cu codurile , parerea mea este wall , la fel ca tine SUITS am vazut demo-ul de mai multe ori.
O sa mai rog 2 admini sa isi dea cu parerea si pe urma o sa i-au decizia finala.
Tin sa precizez ca acel admin mi-a cerut admin cu o ora inainte , in momentul in care a luat ban .. a zis ca de preferat ar fii sa ii dau adminul dupa o ora.
Va rog sa nu imi veniti cu " posteaza demo-ul la Demo Report " pentru ca indiferent de ce vor zice aia de acolo , mi egal cu 0 ... am vazut care este metoda lor de a verifica un demo si o sa zic nu mersi de fiecare data.
Edited by Denisa ;x, 17 April 2014 - 06:34 PM.
Vad ca a aterizat si odc, sa`l primiti calduros, e un baiat de nota 20, a mai fost co-owner aici
A fost owner fanule
Ne auzim mai indata!
Ieri am avut niste treaba si am avut activitate mai putina, sper sa nu va suparati
Haha gabitza uite ti-am zis ca e geana Denisa: http://forum.cs16.ro...utin/?p=1794394
Te toarna la femeie )
Edited by utzu, 18 April 2014 - 11:51 AM.
=)))
Daca poate intra cineva pe server , as dori sa o faca , deoarece eu o sa ies si nu este niiciun alt admin prezent pe server..
Edit : Am mai stat umpic pe server , am schimbat mapa si am pus timp 0 , pt ca vad ca nu a intrat nici un admin pana acum ! Sper sa nu fi gresit..
Edit2 : Vad ca a picat si sv pe mapa west big , dar si-a revenit imediat , este dust2 acum cu timp 0 , va rog sa intre cineva! Eu am iesit
O zi buna.
Edited by ALEX ;x @ Wildz, 18 April 2014 - 12:34 PM.
0 members, 4 guests, 0 anonymous users