Eram eu cand ai iesit

Discutii libere
Postat 18 April 2014 - 08:35 PM

https://www.facebook...2711937?fref=ts
Mai distribuiti si voi pe facebook-ul vostru , pagina de facebook a server-ului nostru , si am spus ca puteti posta si voi pe ea diferite poze cu best score , lame , faze amuzante , nick-uri amuzante , chestii..stiu eu ce se mai gaseste amuzant pe server ( doar pe server ) !
- utzu likes this
Postat 18 April 2014 - 11:40 PM

Stim, stim !
Felicitari ts! si Denisa, ca a`ti reusit o performanta incredibila ! Bineinteles felicitari si staff`ului pentru admirabilul interes si efort depus !
In acest ritm, in maxim 4-5 saptamani suntem pe 1, aoleeeuuuuu LAAASINN
!
Aceasta postare a fost editata de SUITS: 18 April 2014 - 11:41 PM
Postat 19 April 2014 - 02:30 PM

Va dorim sarbatori fericite si linistite alaturi de cei dragi. Sa fiti cuminti si sa dea domnu sa nu fiti la fel de activi ca am pus blesteme la biserica.
O nopate linistita , pasteti fericiti (iarba -mj)
Nu pasc dar iarba-mi place )
Sarbatori fericite iti urez si tie, nu e nevoie de blesteme cat exista -1 ) ala e blestemul lor!
- A. MeHigh ; likes this
Postat 19 April 2014 - 08:30 PM

Va urez tuturor un Paste fericit, multa bucurie, sanatate, si multa bautura 3 zile de acum innainte. Sa aveti grija de voi, care pe unde va duceti, cu alcoolu` , cu sofatul , cu vremea , cu femeile , ca dupa toata trambalaua asta sa fiti cu totii bine si sanatosi. Toate cele bune, sa ne auzim cu bine !
@Denisa, ts! .. am o activitate de tot rahatul in ultimele 2 zile, promit ca ma voi revansa fata de voi si server, dupa ce se termina totul. Toata lumea trage de mine zilele astea din toate directiile, nici eu nu stiu unde sa ma mai impart ( nu fac referire la server , real life ) .. Toate cele bune ! Va pupa SUITS aka Dwayne aka Janes aka AKA REBORN s.a.m.d cu ce nick`uri am mai jucat eu pe aici !
Aceasta postare a fost editata de SUITS: 20 April 2014 - 02:18 AM
- utzu, gabitza_man, A. MeHigh ; and 1 other like this
5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi