Glumiti cu cine va permite in felul ala.
Urmatoarea data urmeaza exterminate. O zi faina.
Glumiti cu cine va permite in felul ala.
Urmatoarea data urmeaza exterminate. O zi faina.
Cu părere de rău,ţin să vă spun că nu pot intra azi pe server,am lucrare mâine la matematică şi mă pun să învăţ ceva
Tin sa va anunt ca in ultimul timp nu prea am jucat cs, stand mai mult spectator urmarind codatii, simtindu-se de altfel si in banlistul meu.
Acelasi lucru voi face si in continuare deoarece nu prea mai am chef sa joc cs. Sper ca nu este nici o problema si sa spuneti ca stau spec ca sa fac ore, nu sunt genul.
O zi buna !
Tin sa va anunt ca in ultimul timp nu prea am jucat cs, stand mai mult spectator urmarind codatii, simtindu-se de altfel si in banlistul meu.
Acelasi lucru voi face si in continuare deoarece nu prea mai am chef sa joc cs. Sper ca nu este nici o problema si sa spuneti ca stau spec ca sa fac ore, nu sunt genul.
O zi buna !
Nu trebuie sa anunti asa ceva, in conditiile in care ajuti mersul serverului cat esti online. Atata timp cat esti on si mentii ordinea si bunul joc, vei fi rasplatit !
Eu unul am avut zile cand am stat si 4-5 ore doar spectator, se intampla .
am intrat eu!
Eu am dat kick la bot: add
Era full serverul!
Edit: De asemenea userul: miaU- a primit de la mine Restrict Mute pe TS3 deoarece intra si isi bate joc, chiar daca i-am spus sa se potoleasca cu microfonul intra si fluiera ; pune televizorul ; miorlaie si altele!
Dovada: http://www47.zippysh...70651/file.html
Edited by utzu, 02 April 2014 - 04:38 PM.
Haideti ca vin si eu sa dau o mana de ajutro pe server , am lipsit pana la aceasta ora deoarece am fost chemat azi la munca la un curs si nu am avut posibilitatea sa intru nici macar pe forum , dar de acum sunt on !
-- Server shutting down --
whyyyy ?
LE : a tinut doar 10-15 secunde .
Totusi e bataie de joc, dintr`un joc constant de 32 de insi ( de o ora eram 32 ) acum suntem 12-14 ..
Edited by SUITS, 02 April 2014 - 06:35 PM.
-- Server shutting down --
whyyyy ?
LE : a tinut doar 10-15 secunde .
Totusi e bataie de joc, dintr`un joc constant de 32 de insi ( de o ora eram 32 ) acum suntem 12-14 ..
Si uite asa pierdem jucatori....
Nuj cum se face ca doar la noi pica!
Fara sa dai detalii calumea e ca si cum ne ceri sa ghicim in stele. Cel mai probabil primesti flood,instaleaza protectie anti raiz0,fake player flood(cred ca asta e) si jo v2 exploit. Nu ai de ce sa postezi aici astfel de probleme,daca nici EduArt nu te-a putut ajuta.
Oricum,instaleaza acele protectii anti exploit. Daca nu te descurci pm si te ajut cu placere. Topic Closed.
Raspunsu de la owners only
Asa raspuns... pff , vorba ta , mai bine ziceau ca nu stiu ce se intampla sau care este problema , dar eu ma mir ca nu o stiu..
advencer fi mai atent la banuri, daca nu esti sigur ca are, frumos pui demo si ne dam toti cu parerea ,este simplu, joop ala nare nimica
advencer fi mai atent la banuri, daca nu esti sigur ca are, frumos pui demo si ne dam toti cu parerea ,este simplu, joop ala nare nimica
Detaliaza.
@utzu , acel fakebot iasa automat in momentul in care sunt 32 playeri pe server (adica , cand sunt 31 si se conecteaza cineva).
De maine sper sa-mi intru si eu in ''mana'', cum se face si externarea. O sa fiu si in seara asta, cate umpic pe aici-acolo. Parola de pe Ts de la admin's nu-mi merge , crapa ficatu in mine
@ Buna seara!
L.E : Voi mentiona cateva chestii, sper sa nu fie cu suparare pentru nimeni ->
1. Suiram, sper ca nu te-a deranjat aseara faptul ca am dat voteban desi erai pe server, faza e ca...de multe ori cei care pot da ban sunt spec, fie afk fie se uita pe cineva si lasa chat-ul deoparte, implicit ca si admin ( indiferent de grad ), folosesc orice metoda prin care pot bana. Alex stie foarte bine, dupa ce am dat voteban l-am rugat sa baneze si el pentru ca avea comanda directa.
2. Banurile care le dau, le postez odata la 1-2 zile, de obicei le tin intr-un notepat cu nume/ip + dovada, asa ca de multe ori ( ts/denisa ), in prezenta va aparea ''banuri : 0'', dar in banlist vor fi. Asta ca sa nu fie nici o discutie legata de acest aspect.
3. Frumoasa idee TS pentru acel plugin ( intr-un fel mi-ai indeplinit mie propunerea ), dar vreau sa intelegi si tu, si Denisa ca nu am mentionat faptul ca ''nu se vede, nu e atent'', ca un repros. Doar ca uneori se mai intampla si incidente de genul, si decat sa apara discutii..ehm.
Multumesc, scuzati daca s-a simtit cineva ofensat de cele mentionate mai sus.
Utzule, te pup tati
@ In caz de cerere, voi posta la nevoie. Ma refer ca eu intrand seara, chiar daca banez, le tin acolo si le postez a 2-a zi dupa ce vin de la liceu. Nu le las sa prinda panza.
Edited by SunTzu, 02 April 2014 - 09:20 PM.
Am si uitat ca ai spus si tu ceva de genul. Ceea ce am spus eu nu avea nicio legatura cu ce ai spus tu.
Am primit destule scuze cu "nu am vazut cand s-a anuntat" , "nu am vazut cand m-ai strigat" si etc , la asta ma refeream eu.
Iar despre banuri , incearca sa le postezi zilnic , nu o data la 2 zile. Poti intra seara pe forum si sa le postezi pe toate din acea zi , asta ca sa nu stam dupa demo-uri in cazul unei cereri de unban.
Daca si ceilalti admini de pe sv se uita la demo si zic ca nu avea nimic, puteti sa ii dati unban, dar daca nu avea nimic dece nu a venit "frumos" cu o cerere unban?
Edited by ADdvencer, 02 April 2014 - 10:27 PM.
0 members, 4 guests, 0 anonymous users