Treaba voastra !
Eu am lasat pm si am primit up .
Am hotarat cu Denisa ca astazi sa dam la toata lumea UP un grad. Ne contactati prin PM pentru accese.
Model PM :
Nick :
Grad vechi :
Ore jucate :
Data de astazi :
Alte precizari :
Am hotarat cu Denisa ca astazi sa dam la toata lumea UP un grad. Ne contactati prin PM pentru accese.
Model PM :
Nick :
Grad vechi :
Ore jucate :
Data de astazi :
Alte precizari :
Personal , vreau sa va zic ca ati luat teapa. Insa vreau sa va zic ca teapa nu era ca nu ati fi luat up , ci din contra.
Eram sigura ca daca vom face un post de genu , niciunul nu veti indrazni sa dati pm pentru ca ati fi crezut ca este pacaleala.
Ei bine , va-ti pacalit singuri.
BTW: oferta a expirat , e destul sa fiu "buna" odata pe an.
# Pfoai...
# Oricum, sa trecem peste asta....
# Astazi (sau ce a mai ramas din astazi) nu prea pot sa intru pe server (motive personale + scoala).
Voi intra diseara. Bafta!
Ma bucur ca inca se mai tine traditia cu ziua pacalelii ( 1 aprilie ) si pe aici pe la noi ( forumul nostru/comunitate) !
:> ei bine , era clar ca veti "musca" momeala
# Pfoai...
# Oricum, sa trecem peste asta....
# Astazi (sau ce a mai ramas din astazi) nu prea pot sa intru pe server (motive personale + scoala).
Voi intra diseara. Bafta!
Stai linistit Kevin .
Personal , vreau sa va zic ca ati luat teapa. Insa vreau sa va zic ca teapa nu era ca nu ati fi luat up , ci din contra. Eram sigura ca daca vom face un post de genu , niciunul nu veti indrazni sa dati pm pentru ca ati fi crezut ca este pacaleala. Ei bine , va-ti pacalit singuri. BTW: oferta a expirat , e destul sa fiu "buna" odata pe an.
Tin sa cred ca daca trimiteam toti pm ai fi spus ca-i 1 aprilie si viceversa
Eu cred ca daca am fi facut asta am fi luat -1 , nu up , sau inca un rand de warn-uri ! ....
Tin sa cred ca daca trimiteam toti pm ai fi spus ca-i 1 aprilie si viceversa![]()
Noi nu ne jucam cu sentimentele voastre
Edit by Denisa: ))) ahahahhahah , desigur
Edited by Denisa ;x, 01 April 2014 - 05:25 PM.
Eu ma opresc aici )
Asta nu`i ts! pe care`l stiu eu. Propozitii fara punct, nspe` mii de puncte intre cuvinte ( .......blabla...... ), reply`uri de 3 cuvinte , atacuri la adresa Denisei
)
@Denisa, @ts!, pana nu rezolv problema cu porturile nu voi putea tine redirecte...
@utzu a spus ca o sa mai caute variante, pentru a ma ajuta... Pana atunci, daca se pricepe si altcineva in acest "domeniu", rog sa ma contacteze.
Edited by Oxygen;;, 01 April 2014 - 06:32 PM.
Pana atunci, daca se pricepe si altcineva in acest "domeniu", rog sa ma contacteze.
VARU' te rezolva !
@ ADvencer , Suiram cam deviati de la subiect , masurati-va cuvinte , o fii 1 Aprilie , dar totusi ne controlam putin !
0 members, 0 guests, 0 anonymous users