Baaa ce figura estii )
, oricum nu m-as mira sa fii ales , sunt multi care merita sa fie !

Discutii libere
Postat 31 March 2014 - 09:27 PM

Postat 31 March 2014 - 09:36 PM

Surpriseeee sunteti 6, o sa ramaneti 2 ) Ai tu grija acolo, ca e lupta stransa .
Se pare ca au ales dupa grade pe forum / vechime , in conditiile in care 4/6 sunt owneri, utzu care`i la Resources si tu care esti pe langa )))
Acum, serios felicitari . Mi`a zis mie verdokoder sa ma potolesc pe la Demo Report, ca fac gafe si iau minusuri, n`am inteles, am postat acolo zilnic, m`am uitat la toate demo`urile si rau am facut ..
Postat 01 April 2014 - 08:44 AM

Felicitari Asus , Utzu .. cat si ceilalti care au participat din staff`ul Wildz ... eu stiu ca ma pot baza pe voi.
Multumesc frumos. Am stat si am citit de 11 ori chestia de la warn, si tot nu m-am prins. Daca intra ts! pe steam roaga-l sa imi dea un mesaj!
Nu am acest obicei sa dau harti care au fost la vot, si eu imi aduc aminte ca intrasesi si tu Denisa cand am dat vote si ultimele 2 harti erau: inferno2se; inferno2010 sau cv gen. Si am dat train si kabul si kabul nu era in acel moment. Dar daca am gresit, imi asum greseala!
Postat 01 April 2014 - 10:20 AM

Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 01 April 2014 - 10:22 AM
- utzu likes this
Postat 01 April 2014 - 10:55 AM

Daca mai ai nelamuriri dupa ce vezi astea,ma anunti. Sunt la facultate si de pe telefon merge prea greu.
- Denisa ;x likes this
Postat 01 April 2014 - 12:54 PM

Da eu am vazut poza, dar mie nu imi arata asa. Nu eram tampit sa dau kabul cand erau de 2 ori....
Posibil sa fie din cauza la GUi-ul meu, mie imi arata ultimele inferno2se si inferno2010. In fine, am gresit nu e problema!
multumesc pt. raspunds!
Nu stiu ce si cum s-a intamplat , eu am aratat doar ce imi aparea mie si ce harti s-au dat la vot cu extras din ftp.
Stiu ca nu ai face asta in mod intentionat insa nu pot sa nu te sanctionez fiindca asta ar insemna ca toti care fac asta , intentionat sau nu , sa nu fie sanctionati.
- utzu and Denisa ;x like this
Postat 01 April 2014 - 02:11 PM

Am hotarat cu Denisa ca astazi sa dam la toata lumea UP un grad. Ne contactati prin PM pentru accese.
Model PM :
Nick :
Grad vechi :
Ore jucate :
Data de astazi :
Alte precizari :
Aceasta postare a fost editata de ts!: 01 April 2014 - 02:13 PM
- Denisa ;x likes this
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi