[exclamation]Ne pare rau dar momentan resursa ceruta este invalida >> [/exclamation]

Discutii libere
Postat 18 February 2014 - 03:17 PM

Am vazut , ma rog.
Se vor modifica cat de curand , stati relax.
Ce fel de necazuri?
Am mai avut pe un forum modificari de gen si apareau erori la topice, deschidere, inchidere, forbiden content erori etc... + ca arata aiurea daca e facut curcubeu. Nu ne ajuta cu nimic daca e colorat!
Postat 18 February 2014 - 03:43 PM

Nu o sa fie curcubeu , ramane doar o culoare. Era "curcubeu" fiindca testam culorile si vroiam sa vad care se potriveste mai bine.
In momentul cand o sa apara vreo eroare din aceasta cauza cu siguranta vom renunta la idee.
Atat eu cat si Denisa am considerat ca este o modificare de bun gust care nu schimba decat aspectul forumului pe aceasta sectiune , iar din punctul nostru de vedere este un aspect mai placut.
- Denisa ;x likes this
Postat 18 February 2014 - 06:27 PM

Imi pare rau ca nu va putem MULTUMI MEREU SI PE TOTI.
Sunt de acord cu voi,dar unele culori strica,mai ales mov.
Ca sa fie clar , gusturile nu se discuta , nu am de gand sa fac acum un poll pe aceasta tema doar pentru ca lu x sau lu y nu le convine culoarea.
Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 18 February 2014 - 06:28 PM
Postat 19 February 2014 - 07:12 PM

Da sincer nici eu , este o pierdere grea , era un admin bun , dar nu avem ce face si trebuie sa mergem mai departe , ne vom descurca noi , trebuie sa ducem server-ul cat mai sus si sa ne implicam cat mai mult in toate activitatile necesare atat pentru forum cat si server ! Si vreau si eu o lamurire ce trebuie facut cu pagina de facebook , ca poate va pot ajuta eu !
Postat 19 February 2014 - 07:16 PM

pacat ca sa retras claudiu ,nu ma asteptam din partea lui sa faca asta
Credema .. sunt mai dezamagita decat tine , insa sa fiu sincera ma asteptam la asta.
Da sincer nici eu , este o pierdere grea , era un admin bun , dar nu avem ce face si trebuie sa mergem mai departe , ne vom descurca noi , trebuie sa ducem server-ul cat mai sus si sa ne implicam cat mai mult in toate activitatile necesare atat pentru forum cat si server ! Si vreau si eu o lamurire ce trebuie facut cu pagina de facebook , ca poate va pot ajuta eu
!
Denisa stii ca la fel de bine si eu stiam, si stii ca decizia a luat-o de la grad! Eram constient de asta, sper sa nu urmeze si altii. Cine are coloana vertebrala nu se supara din atat si ramane alaturi! Cum ai zis si tu urma pe viitor inca un loc si avea o sansa, dar daca de la atat ne suparam e urat. Pacat de el era baietas, admin bun si un tip de caracter care din pacate pe mine m-a dezamagit enorm! Pana acum nu era problema cu naveta acum deodata e... hai sa fim seriosi, daca suntem copii nu se ajunge la nimic!
Eu sunt multumit de alegerile facute si stiu ca cei doi vor da randament! Stima si sa ducem WildZ cat mai sus in ciuda impedimentelor!
- Denisa ;x and gabitza_man like this
Postat 19 February 2014 - 07:16 PM

Pai initial as face eu pagina de facebook , INSA eu nu am cum sa o promovez .. in sensul ca prietenii care ii am eu pe facebook SUNT DOAR cei care sunt in grupa mea de facultate si credeti`ma ca niciunul nu joaca cs , asa ca eu am slabe sanse sa promovez pagina.
Eventual o creez eu cu tot ce ar trebui sa contina aceasta pagina si voi sa ma ajutati sa o promovam.
Ce nu pot intelege eu .. este de ce nu "se omoara" lumea pentru admin , este unul dintre cele mai populate servere din comunitate .. insa la capitolul admini stam foarte prost .. in sensul ca suntem putin , dar cei drept acei admini sunt capabili.
Legat de Claudiu ... stiu ca este un admin bun , deaia am fost atat de dezamagita .. insa asta este.
Postat 19 February 2014 - 07:21 PM

Pai initial as face eu pagina de facebook , INSA eu nu am cum sa o promovez .. in sensul ca prietenii care ii am eu pe facebook SUNT DOAR cei care sunt in grupa mea de facultate si credeti`ma ca niciunul nu joaca cs , asa ca eu am slabe sanse sa promovez pagina. Eventual o creez eu cu tot ce ar trebui sa contina aceasta pagina si voi sa ma ajutati sa o promovam. Ce nu pot intelege eu .. este de ce nu "se omoara" lumea pentru admin , este unul dintre cele mai populate servere din comunitate .. insa la capitolul admini stam foarte prost .. in sensul ca suntem putin , dar cei drept acei admini sunt capabili. Legat de Claudiu ... stiu ca este un admin bun , deaia am fost atat de dezamagita .. insa asta este.
De promovat pagina te pot ajuta eu Denisa , ca eu mai stau pe facebook si am prieteni care mai joaca cs ! Si cred ca pot gasi si niste admini care sa fie de incredere , voi apela la cativa prieteni de ai mei !
- Denisa ;x likes this
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi