Jump to content

Photo

Discutii libere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1624 replies to this topic

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
  • Country: Country Flag

Eu am vrut sa fac un topic la staff only cu un model de cerere pentru gradul de moderator pe forum , DAR ideea este ca eu , personal nu as putea sa aleg pentru ca cei care au ramas , sunt cei mai activi. Si nu mi s-ar parea corect sa ii dau lui x grad , pentru ca si y e la fel de activ sau cel putin la fel de activ ca x.

Cand se vor da maririile , cei care detin gradul god , automat le voi da la toti co-owner , la fel e si cu gradul de moderator pe forum , ori la toti , ori la niciunu. :)

Ah si legat de ce ai zis tu utzu , nu cred ca avem nevoie de persoane in staff care stau dupa grad , eu cel putin o sa incerc sa fiu impartiala si la fel de corecta pentru fiecare admin din staff , insa daca x sau y nu poate sa inteleaga ca nu a luat marire in momentul respectiv si ca va lua pe viitor si da fuga la sectia de retrageri ... atunci sincer prefer sa am staff-ul format din 4-5 membrii.

Atat eu , cat si ts! am activat pe anumite servere si ts! m-a invatat ca adminii vin si pleaca , cei care raman conteaza.

Momenta este greu , suntem putini , insa au fost 20+ admini , din care mai bine de 3 sfert erau degeaba sau nu intrau deloc , erau doar de forma in ftp.Odata ce avem playeri pe server , vor veni si admini buni , care se vor stabili aici pe server , trebuie doar sa avem rabdare .

Edited by Denisa ;x, 08 February 2014 - 12:21 PM.

• SUITS and cLauDiu 1808 like this

utzu

Eu am vrut sa fac un topic la staff only cu un model de cerere pentru gradul de moderator pe forum , DAR ideea este ca eu , personal nu as putea sa aleg pentru ca cei care au ramas , sunt cei mai activi. Si nu mi s-ar parea corect sa ii dau lui x grad , pentru ca si y e la fel de activ sau cel putin la fel de activ ca x.

Cand se vor da maririile , cei care detin gradul god , automat le voi da la toti co-owner , la fel e si cu gradul de moderator pe forum , ori la toti , ori la niciunu. :)

Ah si legat de ce ai zis tu utzu , nu cred ca avem nevoie de persoane in staff care stau dupa grad , eu cel putin o sa incerc sa fiu impartiala si la fel de corecta pentru fiecare admin din staff , insa daca x sau y nu poate sa inteleaga ca nu a luat marire in momentul respectiv si ca va lua pe viitor si da fuga la sectia de retrageri ... atunci sincer prefer sa am staff-ul format din 4-5 membrii.

Atat eu , cat si ts! am activat pe anumite servere si ts! m-a invatat ca adminii vin si pleaca , cei care raman conteaza.

Momenta este greu , suntem putini , insa au fost 20+ admini , din care mai bine de 3 sfert erau degeaba sau nu intrau deloc , erau doar de forma in ftp.Odata ce avem playeri pe server , vor veni si admini buni , care se vor stabili aici pe server , trebuie doar sa avem rabdare .

La aia ma refer, ca nu trebuie sa stai pentru un grad, gradul se observa dupa munca, daca cei in masura cred ca meriti primesti daca nu nu, pentru lucru asta nu trebuie sa te retragi sau sa vorbesti ca tu esti mai activ etc. Si eu urasc up-urile date aiurea pe unele srv gen: prietenii, tovarasii si alde astea, dar aici am vazut ca sunteti foarte corecti si nu s-a pus problema de asa ceva. E bine sa avem admini care au activitate dar dupa cum bine stii si tu 3 admini buni sau 5 buni uneori nu fac fata, de aia zic ca oricum ar fi bine in viitor sa se mai alature cativa si speram sa fie cu caracter si sa ne ajute sa tinem srv sus, pt. ca fiecare are uneori probleme si nu putem sta 24/24 cei care avem admin de aceea ar mai fi buni cativa dar "bunl" nu doar sa ocupe grad cum suntem amandoi de acord ca au fost multi....

Speram ca, cu trecerea timpului sa ne dezvoltam ca staff sa fim unul putin mai maricel si sa nu fie neintelegeri si sa lucram in echipa pt. ca fiecare singur nu poate urca un srv in spate!

• Denisa ;x and cLauDiu 1808 like this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Eu stiu ce zici , insa adminii buni mereu sunt greu de gasit :) , acum server-ul merge bine atat ca numar de playeri , cat si activitatea pe care o are fiecare admin pe server / forum.

Problema va fii cand va incepe scoala [ si din pacate incepe luni ] , nu mi ca voi nu veti mai fii activi , ci mi sa nu scada prea tare numarul de playeri.

Edited by Denisa ;x, 08 February 2014 - 08:38 PM.

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Pentru orice problema exista intotdeauna si o solutie . Eu unul o sa deschid azi/maine un grup pe fb, unde o sa caut doar jucatori de cs, pe care eventual sa`i aduc la noi pe server/forum .. poate vor fi si persoane capabile sa foloseasca un acces . O sa primiti fiecare invitatii.

Fac asta, gandindu`ma ca intr`un camin studentesc de 3000 de insi gasesc eu 50 de jucatori buni :) .. asa ar fi normal .

Edited by SUITS, 08 February 2014 - 09:42 PM.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Buna initiativa , m-as ocupa personal de acel grup , insa eu sunt anti :))

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Doar MIE imi apare asa ->

1zejdkl.jpg

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Mie unul nu`mi apare .

Denisa, noi avem Campanie de Recrutare ?

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Bun , avem si de`ala , doar ca nu e prea " cautat " .... momentan
http://forum.cs16.ro...nie-nelimitata/

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Eu am spus ca o sa fie nasol cand se vor da mariri/accese pe server pt ca din punctul meu de vedere sunt 4-5 oameni care merita. Si sa fim 7 accese pe forum spre exemplu ar insemna sa ne batem pe topicuri si/sau decizii , iar asta o sa duca inevitabil la certuri.

Oricum,daca va consoleaza cu ceva,sunteti printre cei mai activi si "cu capul pe umeri" persoane pe care le-am intalnit pe serverele de cs. Intr-un singur loc (nu pe aceasta comunitate) am mai avut asa ceva si m-am simtit exceptional. Lucruri mici conteaza,nu cele mari(nu conteaza ca ii spui unei fete ca o iubesti,conteaza cum o privesti sau cum o ti de manuta sau etc , iubire se va intelege de la sine..restul sunt doar vorbe pe care oricine le poate face). Iar eu unul ,as fi ramas acolo chiar si fara acces.

Important este sa stiti cat de mult apreciem ajutorul vostru si cat inseamna asta pt noi si pt server , facand abstractie de grade..cand o sa ne consideram fiecare prieteni ,atunci putem spune ca am ajuns undeva, gradele sunt de forma.

• utzu, Denisa ;x, SHOUYI and 3 others like this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

bine spus ts

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Adevarat frate , toate vorbele de la mine le stii , dar na , ce sa zic te descurci binisor ( glumesc ) ! Eu spun cu mana pe inima ca nu stau pe server pentru grad , sincer , eu stau pentru iubesc serverul asta , si pot spune ca sunteti niste oameni de treaba cu toti , mai ales gabitza care pot spune ca n-am mai intalnit un admin ca el , un admin special , si restul sunteti la fel , nu gradele conteaza , ci conteaza sa ne facem treaba cat mai bine posibil si noi sa fim prieteni , sa ne ajutam reciproc ! Atat , va pup pe toti :*

Edited by Al3xx4ndru, 10 February 2014 - 11:30 AM.

• Denisa ;x and cLauDiu 1808 like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Desi vorbim mereu de accese, mereu de grade bla bla, observati ca suntem doar 7 insi nu ? Avem 2 owneri ai dracu de buni, exact cum trebuie sa fie in orice institutie daca stiti la ce ma refer ( bad guy / good guy ) :)) Totdeauna asa se face treaba . Apoi suntem noi 4-5 admini, care desi suntem putini, fara sa ne facem program sau sa ne vorbim, intram pe server toata ziua si totul merge perfect . 

Sincer va zic, sunt 70% servere aici in comunitate care ne invidiaza . Sunt altele cu 40-50 de accese si e tot un rahat la ei, certuri, reclamatii, etc etc . Noi vad ca nici nu prea avem nevoie de topic de reclamatii :)) 

Hai va pupa janes ! Imi face placere sa "lucrez" cu voi . :*

• Denisa ;x and gabitza_man like this

utzu

Desi vorbim mereu de accese, mereu de grade bla bla, observati ca suntem doar 7 insi nu ? Avem 2 owneri ai dracu de buni, exact cum trebuie sa fie in orice institutie daca stiti la ce ma refer ( bad guy / good guy ) :)) Totdeauna asa se face treaba . Apoi suntem noi 4-5 admini, care desi suntem putini, fara sa ne facem program sau sa ne vorbim, intram pe server toata ziua si totul merge perfect . 

Sincer va zic, sunt 70% servere aici in comunitate care ne invidiaza . Sunt altele cu 40-50 de accese si e tot un rahat la ei, certuri, reclamatii, etc etc . Noi vad ca nici nu prea avem nevoie de topic de reclamatii :))

Hai va pupa janes ! Imi face placere sa "lucrez" cu voi . :*

Asta e si scopul parerea mea, Putini da buni, daca suntem si uniti deja e formidabil!

Momentan e bine cum suntem pe viitor poate vom evolua inspre bine, fiecare din noi sa aiba unele responsabilitati etc :D dar asta vom vorbi la o conferinta. Parerea mea e ca de la locul din care au luat cei 2 srv si unde am ajuns acum suntem de invidiat! Multa stima ts si Denisa pt. implicare si corectitudine!

• Denisa ;x likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Multumim pentru incurajare :D

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Draga Denisa si ts! (nobody) ,

Cu ocazia acestei zilei de Sfantul Valentin sau cum s-au obisnuit romanii sa spuna Valentines Day , as vrea sa va urez un calduros La multi ani , sa va iubiti si sa va aveti unul pe altul la bine si la greu , sunteti doi oameni minunati , chiar daca nu ne cunoastem personal , mi-am putut face o impresie destul de buna despre voi , sunteti cei mai buni owneri pe care am avut sansa sa-i cunosc pe un server ! Va urez inca o data un "Valentines Day" fericit ! 

Cu drag , ALexaNdru ! >:D<

Edited by Al3xx4ndru, 14 February 2014 - 03:46 PM.

• Denisa ;x, ts! and SHOUYI like this

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Multumim frumos , amandoi. Denisa doarme din pacate acum si abia ma abtin sa nu-i pictez fata cu carioci :D

Sa aveti si voi un Sf Valentin (unde e cazul) sau o zi cat mai frumoasa ! In Timisoara din pacate imediat vine ploaia

Edited by Denisa ;x, 14 February 2014 - 08:16 PM.
Mi-ai gresit numele

• Denisa ;x, SHOUYI and A. MeHigh ; like this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

multumim frumos

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Iubiti`va mult ownerasilor :D

Da, Sf. Valentin .. Tin sa va anunt ca am castigat un concurs pe kiss.fm cu sarbatoarea asta, care se tinea in aceasta seara la Sibiu :( ... Din pacate nu am putut sa ne prezentam ( eu si ggh ) , azi terminand si noi mirifica sesiune.. si ne era dor de casa :))) .. bine si lipsa banilor necesari deplasarii + alte cheltuieli ( care vin ca rechinu` la sange ) :))

Iubiti`va mult ! Sa va tina ! Va pupa SUITS si GGH  >:D<

Edited by SUITS, 14 February 2014 - 08:05 PM.

• Denisa ;x and ts! like this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

de_mjolby6 deleted - a dat eroare azi,

Ramane doar mjolby3

• A. MeHigh ; likes this