Jump to content

Photo

Propuneri & Sugestii

- - - - -

• Please log in to reply
376 replies to this topic

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12
  • Country: Country Flag

# Propunere/Sugestie: Propunere
# Descriere: As dori sa schimbam un pic interfata forumului WildZ. In ce consta aceasta schimbare? Aceasta schimbare consta in implementarea simbolului WildZ inaintea fiecarui subforum

Exemplu: Admins Zone | General | Design >>> [WildZ] Admins Zone | [WildZ] General | [WildZ] Design

# Detalii: 

- cod culoare: #ff3333

Astept pareri.

Am incercat sa dam putina culoare forumului nu de mult , insa fara acel tag. Insa ideea nu a prea fost laudata si apreciata de toata lumea , asa ca am decis sa renuntam la ea si sa pastram forumul simplu. Pe mine unul nu ma deranjeaza. Daca o sa fie de acord si Denisa o sa incercam din nou.

• Denisa ;x and gabitza_man like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Mai toate serverele au asa . De acord si eu, dar sa fie o culoare nu foarte stridenta .

Ephestus

Ephestus

Advanced Member

• Membru
  • 121 posts
  • 15 topics
  • Joined 24-March 14

Propunere/Sugestie: Propunere
# Descriere: Sunt mai multe, continuarea la Exemplu

Exemplu: 1. Top 3 rank ( resetarea rank-ului ar deveni obligatorie odata la 2 saptamani / 1 luna ). Premiile raman la decizia administratiei serverului

2 . Top 3 online ( in perioada de ''x'' pana in perioada ''y'' cel mai mult timp petrecut online pe server [EXCEPTAND TIMPUL AFK].Cu toate ca aceasta propunere poate jubila la rezultate, ar motiva playerii [ cred eu ].

3. Top 3 lama / hs / he ( fie impotriva adminilor, fie /intregul server ). De asemenea, premiile le decide administratia.

4. Culorile chat-urilor ( admin / u@ ) -> Pe Chatul adminilor de preferat o culoare nici prea stridenta, nici prea invizibila [ un verde ar fi ok ]

-> Pentru u@ propun un rosu strident, incat oricine sa poata vedea ca ''x'' anunta.

Propunerea 3 e in urma discutiilor de pe server ( orice player mai vorbeste, mai discuta, daca te joci ca si admin sau nu esti atent, poti rata momentul. Si decat sa caut in consola, la un rosu, ar sari in ochi fara probleme

# Detalii: Multumesc pentru timpul acordat ( citirea micii descrieri )

Edited by SunTzu, 25 March 2014 - 07:15 PM.

• gabitza_man and IonutMihai like this

Snitchy

Snitchy

New Member

• Membru
  • 5 posts
  • 4 topics
  • Joined 24-March 14

Propunere / Sugestie : Modificare respawn places
Descriere : Sa se modifice locul de reinviere din "baza" in "random"
Detalii :  Faptul ca esti reinviat in baza ta constituie un dezavantaj imens. Ofera posibilitatea inamiciilor sa se furiseze in baza si sa ne vaneze de acolo . Ori sa se modifice locul reinvierii, ori sa se acorde 3-5 secunde de imortalitate dupa ce reinvii 

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Tin sa mentionez ca si pe "random" te poate reinvia intr-un loc de 5 ori sa zicem si sa te omoare la rand adversarii , s-a hotarat la inceput cand au preluat server-ul ts! si Denisa ca respawn-ul sa fie in baza, in urma unui vot ! Plus ca server-ul ruleaza foarte bine pe acest mod se respawn ( in baza ) , asa ca nu vom face nici o modificare  !

Multumim pentru sugestie !

Edited by ALEX ;x @ Wildz, 26 March 2014 - 10:43 PM.

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Propunere : adaugarea pluginului addbot (nu stiu exact cum se cheama)
Descriere : Acest plugin iti permite sa adaugi maxim 3 boti pe server.
Detalii : La ce te ajuta ? Simplu: Seara , dupa ce se da timelimit 0 se pot adauga si 3 boti, prin comanda "amx_addfake 3" , astfel fiind "3 playeri" constant pe server noaptea. Asadar serverul nu va mai fi gol noaptea iar media de playeri de pe GameTracker va creste cu vreo 2 playeri. Sa nu uitam faptul ca GameTracker permite sa ai 3 boti pe server. De asemenea, aceasta comanda sa le fie incredintata co-ownerilor si ownerilor, pentru nu a aparea probleme.

Astept pareri cat mai sincere !

O noapte faina !

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Propunere / Sugestie : Modificare respawn places
Descriere : Sa se modifice locul de reinviere din "baza" in "random"
Detalii :  Faptul ca esti reinviat in baza ta constituie un dezavantaj imens. Ofera posibilitatea inamiciilor sa se furiseze in baza si sa ne vaneze de acolo . Ori sa se modifice locul reinvierii, ori sa se acorde 3-5 secunde de imortalitate dupa ce reinvii 

ih6jyzy.png

Respawnul va ramane in baza , multumim pentru implicare.

Top 3 rank ( resetarea rank-ului ar deveni obligatorie odata la 2 saptamani / 1 luna ). Premiile raman la decizia administratiei serverului

ih6jyzy.png

Concursul top15 , primele 3 locuri premiate a mai fost pus in aplicare la noi pe server .. insa nu a iesit exact cum vroiam / ma asteptam.

Se va mai organiza , insa pe viitor .. acum caut altceva.

Top 3 online ( in perioada de ''x'' pana in perioada ''y'' cel mai mult timp petrecut online pe server [EXCEPTAND TIMPUL AFK].Cu toate ca aceasta propunere poate jubila la rezultate, ar motiva playerii [ cred eu ].

ih6jyzy.png

Este o propunere buna ,  nsa ideea este ca nu am cum sa verific cei care stau AFK / SPEC. Este suficient sa faca cateva fraguri si sa stea 4 ore spec , nu toti jucatorii sunt buni ca sa zici ca fac 400 fraguri in 2 ore . ( e doar un exemplu ).

Momentan concursul acesta nu va fi pus in aplicare.

Top 3 lama / hs / he ( fie impotriva adminilor, fie /intregul server ). De asemenea, premiile le decide administratia.

IfDaUYs.png

Weekend-ul acesta ma voi ocupa de acest concurs.

Culorile chat-urilor ( admin / u@ ) -> Pe Chatul adminilor de preferat o culoare nici prea stridenta, nici prea invizibila [ un verde ar fi ok ] -> Pentru u@ propun un rosu strident, incat oricine sa poata vedea ca ''x'' anunta. Propunerea 3 e in urma discutiilor de pe server ( orice player mai vorbeste, mai discuta, daca te joci ca si admin sau nu esti atent, poti rata momentul. Si decat sa caut in consola, la un rosu, ar sari in ochi fara probleme

ih6jyzy.png

Nu vreau sa fac serverul curcubeu , itnr-o oarecare masura este folositor , insa l-am avut pe alt server si acel plugin impiedica anumite pluginuri sa functioneze corespunzator . Daca te intereseaza , iti pot da mai multe detalii prin pm ca sa intelegi la ce ma refer.

Din pacate , atentia care trebuie sa o acordati chatului face parte din datoriile voastre ca si admin. Nu va da nimeni in cap daca se mai intampla sa nu vedeti , insa sa nu fie un obicei.

# Propunere/Sugestie: Propunere
# Descriere: As dori sa schimbam un pic interfata forumului WildZ. In ce consta aceasta schimbare? Aceasta schimbare consta in implementarea simbolului WildZ inaintea fiecarui subforum

Exemplu: Admins Zone | General | Design >>> [WildZ] Admins Zone | [WildZ] General | [WildZ] Design

# Detalii: 

- cod culoare: #ff3333

Astept pareri.

IfDaUYs.png

Cererea a fost pusa deja in aplicare pe forum , INSA am fost de acord sa pun acel tag + schimbarea culorii DOAR la categoriile principale. O sa va dati seama despre ce este vorba.

Multumim de propuneri & sugestii .. va asteptam si cu altele.

• ts!, majestic K. and SUITS like this

utzu

Un concurs funny ar fi sa fit top lame al saptamanii, indiferent daca e admin sau simplu player cine are cele mai multe lame pe adminii mari ex: ts si Denisa sa primeasca o zi VIP!

O alta propunere ar fi ca in timpul saptamanii la anumite ore sa fie un "frag time" iar cine castiga 2-3 pe saptamana sa primeasca cateva zile VIP! Asta daca sunteti voi de acord!

• IonutMihai likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Un concurs funny ar fi sa fit top lame al saptamanii, indiferent daca e admin sau simplu player cine are cele mai multe lame pe adminii mari ex: ts si Denisa sa primeasca o zi VIP!

O sa pun in aplicare si aceste 2 concursuri , insa nu acum ... pentru ca voi face concursul cu HE.

Dupa ce se termina acest concursul , il vom face pe cel cu lame.

• utzu likes this

IonutMihai

IonutMihai

Addicted Member

• Membru
  • 291 posts
  • 10 topics
  • Joined 14-February 14

Ar fi genial daca ar fi in fiecare zi pe server o harta pe care sa se joace doar cu un tip de arma.

O jumatate de ora..si primii 2 care au cele mai multe fraguri sa fie rasplatiti cu o zi vip :D

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Ar fi genial daca ar fi in fiecare zi pe server o harta pe care sa se joace doar cu un tip de arma.

O jumatate de ora..si primii 2 care au cele mai multe fraguri sa fie rasplatiti cu o zi vip :D

Este buna ideea, dar din cate imi amintesc, Denisa a spus ca nu doreste sa fie concursuri de o zi. Sunt de acord cu propunerea, dar cei cu VIP sa nu participe !

Propunere : adaugarea pluginului addbot (nu stiu exact cum se cheama) Descriere : Acest plugin iti permite sa adaugi maxim 3 boti pe server. Detalii : La ce te ajuta ? Simplu: Seara , dupa ce se da timelimit 0 se pot adauga si 3 boti, prin comanda "amx_addfake 3" , astfel fiind "3 playeri" constant pe server noaptea. Asadar serverul nu va mai fi gol noaptea iar media de playeri de pe GameTracker va creste cu vreo 2 playeri. Sa nu uitam faptul ca GameTracker permite sa ai 3 boti pe server. De asemenea, aceasta comanda sa le fie incredintata co-ownerilor si ownerilor, pentru nu a aparea probleme. Astept pareri cat mai sincere !

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Intelegeti , ca sa punem DOAR o arma trebuie sa modificam plugin`ul de respawn si nu am sa stau zilnic sa tot scot si sa tot bag arme la loc sau sa pun pluginuri suplimentare. Pe langa asta , nu o sa putem fi in toata ziua , la aceasi ora , disponibili , pentru a face acest tip ce concurs.

• utzu and Denisa ;x like this

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Propunere / Sugestie : Adaugare plugin - kill assist
Descriere : Cand un jucator este omorat , arata (ca si in cs:go) daca acesta a mai fost atins si de un alt jucator. Se poate pune ca pentru un asist sa primesti 1 kill respectiv o suma de bani in plus. Ar fi un beneficiu ca sa se compenseze ceea ce au cei cu VIP (in materie de bani) + cred ca ar fi interesant pt jucatori (ar aduce mai multi oameni pe server)
Detalii :  LINK DOWNLOAD AND SCREENS

Propunere / Sugestie : Adaugare plugin - amx_report

Descriere : Se foloseste comanda /report "nume" in loc la u@ , iar in chat o sa  apara colorat 2 mesaje. In felul asta n-o sa mai aud "nu am vazut cand l-a anuntat" fiindca o sa se distinga clar fata de restul chat-ului

Detalii : LINK DOWNLOAD AND SCREENS

• Denisa ;x, gabitza_man, IonutMihai and 1 other like this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Edit by ts!

Foarte buna ideea !!!!!!!!

IfDaUYs.png

:-" :*

Edit by Denisa :

=)))

Tot nu ramane :))

Edited by Denisa ;x, 02 April 2014 - 04:07 PM.
te iubesc / si eu te iubesc

• ts! and gabitza_man like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Propunere / Sugestie : Adaugare plugin - kill assist
Descriere : Cand un jucator este omorat , arata (ca si in cs:go) daca acesta a mai fost atins si de un alt jucator. Se poate pune ca pentru un asist sa primesti 1 kill respectiv o suma de bani in plus. Ar fi un beneficiu ca sa se compenseze ceea ce au cei cu VIP (in materie de bani) + cred ca ar fi interesant pt jucatori (ar aduce mai multi oameni pe server)
Detalii :  LINK DOWNLOAD AND SCREENS

Cred ca acest plugin i`ar incanta pe multi . Big PRO !

Propunere / Sugestie : Adaugare plugin - amx_report

Descriere : Se foloseste comanda /report "nume" in loc la u@ , iar in chat o sa  apara colorat 2 mesaje. In felul asta n-o sa mai aud "nu am vazut cand l-a anuntat" fiindca o sa se distinga clar fata de restul chat-ului

Detalii : LINK DOWNLOAD AND SCREENS

De acord, dar sa nu se scoata u@ care este initial acum. Sunt sigur ca vor fi multi care nu`si dau seama ca s`a schimbat, ori nu vor da atentie. Astfel evitam eventualele certuri / reclamatii ca x nu verifica codatii s.a.m.d .

PS: Daca tot vrei sa pui asa, hai sa incercam si pentru chatul adminilor, macar o culoare mai stearsa ( un alb, un gri mai inchis, etc ) sau macar scrisul sa fie cu bold permanent .

Concluzie : PRO pentru adaugarea celor 2 pluginuri propuse. Sunt intradevar benefice atat adminilor cat si jucatorilor .

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Propunere / Sugestie : Adaugare plugin - kill assist Descriere : Cand un jucator este omorat , arata (ca si in cs:go) daca acesta a mai fost atins si de un alt jucator. Se poate pune ca pentru un asist sa primesti 1 kill respectiv o suma de bani in plus. Ar fi un beneficiu ca sa se compenseze ceea ce au cei cu VIP (in materie de bani) + cred ca ar fi interesant pt jucatori (ar aduce mai multi oameni pe server) Detalii : LINK DOWNLOAD AND SCREENS

Mi se pare aiurea. Gandeste-te ca daca arunci un he intr-o baza poti sa iei si dmg si de la vreo 10 playeri, iar scorul tau nu ar mai fi real. Sper ca am inteles bine, nu am mai auzit de acest plugin.

Propunere / Sugestie : Adaugare plugin - amx_report Descriere : Se foloseste comanda /report "nume" in loc la u@ , iar in chat o sa apara colorat 2 mesaje. In felul asta n-o sa mai aud "nu am vazut cand l-a anuntat" fiindca o sa se distinga clar fata de restul chat-ului Detalii : LINK DOWNLOAD AND SCREENS

Pluginul este bun, dar foarte putini stiu de el, de asemenea sunt si foarte putini care stiu de u+@. Pentru a-l face cunoscut trebuie sa pui des mesaje cu el, facandu-se spam si oarecum lag.

Imi pare rau, dar sunt contra la amandoua propuneri.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Intelegeti va rog , mai ales tu butu meu , nu vreau sa schimb cu nimic server-ul.

Si repet :

ih6jyzy.png

• ts! likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Damage-ul poate fi setat in asa fel incat daca ii iei 1 hp  sa nu fie trecut la assist. Se poate seta la orice valoare (spre exemplu , se poate pune de la 60-70 hp in sus sa fie considerat assist , mai jos de atat .. nu).

Acel /report nu are legatura cu U@. U@ este comanda folosita pentru chat-ul adminilor.

Scris colorat pt chat-ul adminilor , nu.

Oricum , cum a spus Denisa , cererea a fost respinsa ... so , that's that.

• Denisa ;x likes this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

dar sunetele alea nu se mai pot pune ?

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

dar sunetele alea nu se mai pot pune ?

Le-am scos cand a inceput sa pice serverul. Avand in vedere ca nu pica de la ele , se pot pune la loc. Ramane la latitudinea Denisei daca le pune sau nu.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users