Jump to content

Photo

Propuneri & Sugestii

- - - - -

• Please log in to reply
376 replies to this topic

Andrei D.

Andrei D.

Power Member

• Membru
  • 106 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-February 14
  • Country: Country Flag

Mda, asta ar fi problema " Permiul " . Asta mai trebuie discutata !

majestic K.

majestic K.

Fost Designer

• Retired
  • 1758 posts
  • 106 topics
  • Joined 03-March 13

# Ar fi frumos daca s-ar organiza concursuri de design/video.

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

# Ar fi frumos daca s-ar organiza concursuri de design/video.

Si ar participa 2 oameni? Daca ar fi 10 admini care sa lucreze in vreun program de editare video sau a imaginii ar fi fost ceva , insa nu este cazul. Am putea "organiza" , o "competitie" 4 fun , un fel de fight in grup iar voturile sa vina de la admini. Nu stiu insa daca ne este permis asa ceva pe sectiunea noastra.

Cat despre cealalta propunere , aveti topicul de la staff only pentru astfel de discutii. Aici este strict pentru propuneri si aprobarea/dezaprobarea lor  ,deci incetam cu oftopicul.

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Propunere / Sugestie : [exemplu -> Adaugare plugin / Adaugare harta / Schimbare plugin / Organizare concurs etc. ]  - Propunere tag admini
Descriere : Pai treaba este simpla , propun ca admini server-ului Wildz.cs16.ro sa poarte in fata/spatele numelui lor tag-ul "WILDZ"
Detalii :Exemplu - " ALex @ WILDZ " cam asa sa fie tag-ul , am pus numele meu doar ca exemplu

P.S. : Exceptie de la aceasta propunere pot face decat ownerii :D , daca propunerea va fi acceptata , as dori sa punem tag-ul dupa ce se va reseta top-ul , pentru ca banuiesc ca unii nu vor sa-si piarda rank-ul din top15 :D !

Astept pareri

Edited by ALEX ;x @ Wildz, 17 March 2014 - 06:53 PM.

• IonutMihai likes this

IonutMihai

IonutMihai

Addicted Member

• Membru
  • 291 posts
  • 10 topics
  • Joined 14-February 14

Ai un0NiOseS.pngde la mine

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Propunere / Sugestie : [exemplu -> Adaugare plugin / Adaugare harta / Schimbare plugin / Organizare concurs etc. ]  - Propunere tag admini
Descriere : Pai treaba este simpla , propun ca admini server-ului Wildz.cs16.ro sa poarte in fata/spatele numelui lor tag-ul "WILDZ"
Detalii :Exemplu - " ALex @ WILDZ " cam asa sa fie tag-ul , am pus numele meu doar ca exemplu

P.S. : Exceptie de la aceasta propunere pot face decat ownerii :D , daca propunerea va fi acceptata , as dori sa punem tag-ul dupa ce se va reseta top-ul , pentru ca banuiesc ca unii nu vor sa-si piarda rank-ul din top15 :D !

Astept pareri

ih6jyzy.png

Nu vreau sa oblig pe nimeni , poarta cine vrea.

• A. MeHigh ; likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Ca sa fiu mai clar decat a fost Denisa. Nu sunteti obligati si nu o sa obligam vreun admin sa poarte pe server / forum , un "tag" cu WILDZ. Daca vrea cineva sa poarte , nu este nicio problema si chiar ne bucuram , insa nu o sa obligam pe nimeni sa o faca. Fiecare joaca cu nick-ul care ii place si nu cred ca ne aduce vreun beneficiu pe server acest lucru .

Multumim pentru propunere si asteptam si altele.

• A. MeHigh ; likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

# Propunere / Sugestie : Sugestie .

# Descriere : Sugerez implementarea unei noi reguli in "Regulament Admini" , care tine strict de nick`urile pe care le folosesc unii jucatori de pe server. Automat nerespectarea acesteia se va sanctiona intr`o oarecare masura. Aici fac referire la cei ce fac reclama, cei ce au un nick vulgar, prea scurt ( sub 2 caractere ), cs-boost aia, s.a.m.d. Toti adminii sa aibe obligatia sa le schimbe nick`urile in : "WildZ-Cautam-Admini1/2/3 etc. Eu unul asa am procedat in ultima vreme si cred ca ar fi cea mai buna solutie + ca poate asa aducem si accese noi aici. Toti ce joaca acest joc dau "tag" in prostie si poate cu ocazia asta, cand vad 2-3-4 nick`uri de genul celor de mai sus, poate intra si pe forum.

# Detalii : Au fost prezentate mai sus .

• A. MeHigh ; likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Sincer .. sunt unii care nu se obosesc sa schimbe nick-urile care contin reclame , dapoi sa mai faca asa ceva ..

Daca tu ca si admin care ai zis clar ca ai x experienta in adminat si ai citit regulamentul si nu poti / vrei / nu ai chef sa schimbi un nick din x motive ..

Cred ca asta tine de bunul simt , in sensul ca daca tii lene sa schimbi un nick ca nu poti sa stai 10 secunde afk cand esti la joc ... ce mai pot zice?

Evident ... am vazut si admini care fac acest lucru , de exemplu pe utzu de fiecare data il vad ca schimba in wildz.cs16.ro ... si nu cred ca i-a zis nimeni sa le schimbe numele la cei cu setti (de exemplu) o face pentru ca vrea.

• A. MeHigh ; likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Propunere / Sugestie : [exemplu -> Adaugare plugin / Adaugare harta / Schimbare plugin / Organizare concurs etc. ]  - Adaugare harta
Descriere : Am cautat niste harti sa vedem ce s-ar mai potrivi pentru a adauga in lista de harti a server-ului si am venit cu o propunere a unei anumite mape pentru adaugare !
Detalii :  de_mirage ar fi harta , cu toate ca am gasit mai multe , dar sunt mape in care exista multe zone de urcat pe ea , asa ca am renuntat la a le propune ! Poza aveti mai jos , oricum cred ca o stie cam toata lumea :) !

oiuqef.jpg

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Am adaugat harta de_mirage_32  , de_mirage nu exista decat de 24 slot-uri. Nu am testat harta si nu am avut pe niciun server varianta de 32 slot-uri , deci nu stiu daca va pica serverul sau nu. O vom incerca cand o sa fie un owner pe server.

• Denisa ;x, gabitza_man, SUITS and 1 other like this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Propunere / Sugestie : [exemplu -> Adaugare plugin / Adaugare harta / Schimbare plugin / Organizare concurs etc. ] - Propunere concurs : Nume concurs ->FRag Knife sau Knife Hour !
Descriere : Concurs lame , stabilim o zi , o anumita ora ( ex 18:00-19:00 ) si o anumita harta (ex: de_dust2, sau adaugam mapa 35_hp ) , iar cel care ajung la un numar de knife-uri , ma gandeam ceva pe la 40 sau mai multe de knife-uri date , primeste vip 1/2 zile !
Detalii : Asta insemnand ca pe acea mapa sa fie decat knife activ , ziua ar fi de preferabil acum cand server-ul este mai mereu plin !

@Pot participa toti playerii/adminii , exceptie fac cei care au deja vip !

Astept pareri !

Edited by ALEX ;x @ Wildz, 24 March 2014 - 12:17 PM.

dpons @ WILDZ

dpons @ WILDZ

Power Member

• Membru
  • 78 posts
  • 10 topics
  • Joined 07-November 13

Alex eu nu cred ca este o propunere buna deoarece, acum cat serverul este plin ar fi bine sa fie respawn cu tot cu arme, chiar si acea ora de care ziceai ca va fi stabilita sa se joace doar in lame ar putea aduce un - in popularea serverului deoarece multi o sa iasa daca nu pot folosi arme 

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Playerii vor fi anuntati inainte de a incepe concursul , eu zic ca daca vor fi anuntati ca vor avea vip 2 zile ( sa zicem ) , poate chiar de aceea vor ramane pe server , se vor ambitiona sa joace pentru a castiga vip , si plus ca se va tine knife doar pana cand se ajunge la un numar stabilit de knife-uri ! Apreciez parerea ta , mersi !

PLus ca zilele acestea server-ul va fi mai mereu plin ! :P Orele sunt doar un exemplu , nu sunt stabilite deja !

Edited by ALEX ;x @ Wildz, 24 March 2014 - 12:08 PM.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Propunere / Sugestie : [exemplu -> Adaugare plugin / Adaugare harta / Schimbare plugin / Organizare concurs etc. ] - Propunere concurs : Nume concurs ->FRag Knife sau Knife Hour !
Descriere : Concurs lame , stabilim o zi , o anumita ora ( ex 18:00-19:00 ) si o anumita harta (ex: de_dust2, sau adaugam mapa 35_hp ) , iar cel care ajung la un numar de knife-uri , ma gandeam ceva pe la 40 sau mai multe de knife-uri date , primeste vip 1/2 zile !
Detalii : Asta insemnand ca pe acea mapa sa fie decat knife activ , ziua ar fi de preferabil acum cand server-ul este mai mereu plin !

@Pot participa toti playerii/adminii , exceptie fac cei care au deja vip !

Astept pareri !

ih6jyzy.png

Nu vreau concursuri de o zi , tocmai de aceea am anulat concursu cu hlxstats ca sa pot face un concurs cu premiu de o saptamana , 2 , o luna.

Astept alte propuneri din partea voastra , propuneri originale si complexe.

Multumesc`

utzu

ih6jyzy.png

Nu vreau concursuri de o zi , tocmai de aceea am anulat concursu cu hlxstats ca sa pot face un concurs cu premiu de o saptamana , 2 , o luna.

Astept alte propuneri din partea voastra , propuneri originale si complexe.

Multumesc`

Se poate face un concurs top15 iar primii 5 sa primeasca premii VIP

De ex:

Locul 1: 1 sapt

Locul 2: 5 zile

Locul 3: 3 zile

Locul 4: 1 zi

Locul 5: 1 zi

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

aha buna ideea ta utzu

• utzu likes this

dpons @ WILDZ

dpons @ WILDZ

Power Member

• Membru
  • 78 posts
  • 10 topics
  • Joined 07-November 13

Propunere / Sugestie : [exemplu -> Adaugare plugin / Adaugare harta / Schimbare plugin / Organizare concurs etc. ] - Organizare concurs

Descriere : Am tot stat si m-am gandit ce concurs s-ar potrivi pe serverele de respawn si am ajuns la o concluzie. Sa se organizeze in WEEKEND concurs gen FRAGTIME. In ce consta acest concurs? Propun ca intr-o anumita ora (de ex: 14:00-15:00) cel care ajunge la un numar anume de fraguri (ex: 150 fraguri) de 2 ori consecutiv in 2 zile diferite (aici ma refer ca, concursul sa se desfasore pe o perioada de 2 zile, de 2 ori pe zi la o anumita ora) sa fie "rasplatit" pentru acest lucru. 
Detalii : Acest concurs poate fi structurat altfel, depinde de parerea ownerilor

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Dpons ->>

Nu vreau concursuri de o zi , tocmai de aceea am anulat concursu cu hlxstats ca sa pot face un concurs cu premiu de o saptamana , 2 , o luna. Astept alte propuneri din partea voastra , propuneri originale si complexe.

majestic K.

majestic K.

Fost Designer

• Retired
  • 1758 posts
  • 106 topics
  • Joined 03-March 13

# Propunere/Sugestie: Propunere
# Descriere: As dori sa schimbam un pic interfata forumului WildZ. In ce consta aceasta schimbare? Aceasta schimbare consta in implementarea simbolului WildZ inaintea fiecarui subforum

Exemplu: Admins Zone | General | Design >>> [WildZ] Admins Zone | [WildZ] General | [WildZ] Design

# Detalii: 

- cod culoare: #ff3333

Astept pareri.

Edited by Kevin A., 24 March 2014 - 11:10 PM.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users