Propunere / Sugestie : Modificare respawn places
Descriere : Sa se modifice locul de reinviere din "baza" in "random"
Detalii : Faptul ca esti reinviat in baza ta constituie un dezavantaj imens. Ofera posibilitatea inamiciilor sa se furiseze in baza si sa ne vaneze de acolo . Ori sa se modifice locul reinvierii, ori sa se acorde 3-5 secunde de imortalitate dupa ce reinvii

Respawnul va ramane in baza , multumim pentru implicare.
Top 3 rank ( resetarea rank-ului ar deveni obligatorie odata la 2 saptamani / 1 luna ). Premiile raman la decizia administratiei serverului

Concursul top15 , primele 3 locuri premiate a mai fost pus in aplicare la noi pe server .. insa nu a iesit exact cum vroiam / ma asteptam.
Se va mai organiza , insa pe viitor .. acum caut altceva.
Top 3 online ( in perioada de ''x'' pana in perioada ''y'' cel mai mult timp petrecut online pe server [EXCEPTAND TIMPUL AFK].Cu toate ca aceasta propunere poate jubila la rezultate, ar motiva playerii [ cred eu ].

Este o propunere buna , nsa ideea este ca nu am cum sa verific cei care stau AFK / SPEC. Este suficient sa faca cateva fraguri si sa stea 4 ore spec , nu toti jucatorii sunt buni ca sa zici ca fac 400 fraguri in 2 ore . ( e doar un exemplu ).
Momentan concursul acesta nu va fi pus in aplicare.
Top 3 lama / hs / he ( fie impotriva adminilor, fie /intregul server ). De asemenea, premiile le decide administratia.

Weekend-ul acesta ma voi ocupa de acest concurs.
Culorile chat-urilor ( admin / u@ ) -> Pe Chatul adminilor de preferat o culoare nici prea stridenta, nici prea invizibila [ un verde ar fi ok ] -> Pentru u@ propun un rosu strident, incat oricine sa poata vedea ca ''x'' anunta. Propunerea 3 e in urma discutiilor de pe server ( orice player mai vorbeste, mai discuta, daca te joci ca si admin sau nu esti atent, poti rata momentul. Si decat sa caut in consola, la un rosu, ar sari in ochi fara probleme

Nu vreau sa fac serverul curcubeu , itnr-o oarecare masura este folositor , insa l-am avut pe alt server si acel plugin impiedica anumite pluginuri sa functioneze corespunzator . Daca te intereseaza , iti pot da mai multe detalii prin pm ca sa intelegi la ce ma refer.
Din pacate , atentia care trebuie sa o acordati chatului face parte din datoriile voastre ca si admin. Nu va da nimeni in cap daca se mai intampla sa nu vedeti , insa sa nu fie un obicei.
# Propunere/Sugestie: Propunere
# Descriere: As dori sa schimbam un pic interfata forumului WildZ. In ce consta aceasta schimbare? Aceasta schimbare consta in implementarea simbolului WildZ inaintea fiecarui subforum
Exemplu: Admins Zone | General | Design >>> [WildZ] Admins Zone | [WildZ] General | [WildZ] Design
# Detalii:
- cod culoare: #ff3333
Astept pareri.

Cererea a fost pusa deja in aplicare pe forum , INSA am fost de acord sa pun acel tag + schimbarea culorii DOAR la categoriile principale. O sa va dati seama despre ce este vorba.
Multumim de propuneri & sugestii .. va asteptam si cu altele.