Salt la continut

Fotografie

Propuneri & Sugestii

- - - - -

• Please log in to reply
376 replies to this topic

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
  • Country: Country Flag

Cred ca ti-a dat Ionut raspunsul , se stie ca toata lumea o sa va voteze pe voi si cred ca stiti asta deja.

Up nu mai primiti , VIP nu voi da pentru asa ceva. Din pacate activitatea nu se rezuma DOAR la ore , i-am explicat si la utzu astazi , insa multi nu intelegeti.

Se va organiza pe viitor cand vor fi mai multi admini activi , insa momentan NU.

ih6jyzy.png

• utzu and gabitza_man like this

XsRnX

XsRnX

Member

• Membru
  • 48 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 26-February 14

Propun sa se faca un topic in care cei care nu stiu sa faca semnaturi \ avatare sa ceara celor care stiu , sa le faca un avatar / semnatura la comanda .  

Astept pareri pro \ contra 

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

avatar + semnatura se poate face aici http://forum.cs16.ro...rum/130-cereri/  nu este nevoie de un topik pt asta

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Propun sa se faca un topic in care cei care nu stiu sa faca semnaturi \ avatare sa ceara celor care stiu , sa le faca un avatar / semnatura la comanda .  

Astept pareri pro \ contra 

ih6jyzy.png

Cererile se fac DOAR SI NUMAI pe pagina principala (link-ul lasat de gabi , la sectiunea de Design -> Cereri). Orice alt  topic destinat cererilor va fi inchis de moderatorii globali si posibil vom primi si warn.

De asemenea , tot la sectiunea Design , este subforumul Suveniruri. Poti cere si acolo un suvenir care iti place :).

• utzu and Denisa ;x like this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Propunere / Sugestie : [exemplu -> Adaugare plugin / Adaugare harta / Schimbare plugin / Organizare concurs etc. ] : Creare pagina de Facebook a server-ului !
Descriere : Deci as vrea ca server-ul nostru Wildz.cs16.ro sa aiba propria pagina de Facebook , iar acolo putem posta poza cu scoruri , concursuri , etc. oricum ideea principala este de a face reclama server-ului ( da si stiu ca s-a mai discutat de asa ceva si nu sa ajuns nicaieri , dar ma voi ocupa personal de crearea si intretinerea acestei pagini de Facebook )
Detalii : [ aici o sa lasa-ti link-uri de download , screen shot-uri , etc. ] Se stie cum arata o pagina de Facebook :))

Astept parerea voastra in legatura cu aceasta propunere ! :D ( momentan astept parerea voastra iar in urma a ce se va decide , vom vorbi mai multe )

Multumesc frumos !

Aceasta postare a fost editata de Al3xx4ndru: 06 March 2014 - 12:38 PM

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

SUITS a spus ca se ocupa de asta , noi am tot asteptat.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

SUITS a spus ca se ocupa de asta , noi am tot asteptat.

Ca bine zici.

O sa ma ocup eu de aceasta pagina in week-endul acesta.

• utzu likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Asta am scos`o din calcul, dupa ce m`am mai uitat si la altele, care`s facute tot pe facebook. Unde o promovam noi? Cui?

Am considerat ca pot fi altele mai bune de facut decat o pagina de fb, cum ar fi cautarea directa a jucatorilor. Daca nu am zis nimic, asta nu inseamna ca nu am facut. Voi nu cred ca stiti, dar seara/dimineata minim 5 jucatori sunt pusi de mine sa joace pe server ( FCB, Ted, etc ) , fiind baieti din camin. Am raspandit serverul in camin in limita posibilitatilor.

Sa nu mai zic ca doar ce i`am instalat si lu` ggh redirectele, ca sa le tina si ea cat poate. La fel am de gand sa fac si cu restul laptopurilor din camera, cat si cu altii care vor fi dispusi sa ajute. 

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Pentru cineva care nu de mult a fost de acord cu aceasta pagina , acum parca (sau este doar impresia mea) , te-ai intors la 360 de grade.

Legat de ce ai zis , nu cred ca este un admin care neaga implicarea ta pe acest server , in special noi ownerii , daca nu te implicai / nu erai activ , nu ajungeai co-owner.In schimb , este mai usor sa aruncam cu vorbe aiurea.

Cred ca puteai sa o zici intr-o alta maniera , nu sa ne bagi de vina ca nu iti recunoastem eforturile tale in privinta acestui server , de asemenea puteai sa zici si ca nu te mai ocupi de acea pagina.

Sunt de acord cu orice metoda de populare a server-ului / forumului , indiferent daca da roade sau nu . Atata timp cat nu incercam , este degeaba.

O sa ma ocup personal de aceasta pagina , asta ca sa fiu sigura ca se va ajunge la crearea ei si la intretinerea acesteia.

Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 06 March 2014 - 01:08 PM

• utzu and gabitza_man like this

XsRnX

XsRnX

Member

• Membru
  • 48 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 26-February 14

Foarte frumos o pagina de facebook a serverului . Daca aveti nevoie de ajutor dati un pm va voi ajuta cu ce pot . 

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Propunere / Sugestie : [exemplu -> Adaugare plugin / Adaugare harta / Schimbare plugin / Organizare concurs etc. ] : Deschidere Topic Divertisment !
Descriere : Sa deschidem un topic care se va numi " [ Wildz ] Divertisment "  in care fiecare dintre noi putem posta anumite bancuri ( cu limbaj in limita bunului simt ) , videoclipuri amuzante etc. ! :D
Detalii : Detaliile...dupa ce se va crea acest topic :D !

P.S. : Zic ca avem nevoie si de umpic de amuzament pe acest server , in acest topic ( Mentionez iar , in limita bunului simt ) zic sa mai uitam de seriozitatea pe care trebuie sa o avem pe server si pe forum , si sa ne dam frau liber la DOZA DE HAS :)) !

Astept pareri :P

Aceasta postare a fost editata de Al3xx4ndru: 06 March 2014 - 10:43 PM

XsRnX

XsRnX

Member

• Membru
  • 48 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 26-February 14

PRO mai radem si noi putin , ce atata seriozitate :)) ( glumesc )

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Exista pe pagina principala a Comunitatii.

Totusi, daca vreti voi sa ne "distram" si aici, din partea mea ai frau liber. Presupun ca de acolo te`ai inspirat si tot de acolo o sa iei si modelele de topicuri. Nu?

• A. MeHigh ; likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Presupun ca da , dar as vrea sa fac eu ceva original pt server-ul nostru :D !

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Propunere / Sugestie : [exemplu -> Adaugare plugin / Adaugare harta / Schimbare plugin / Organizare concurs etc. ] : Deschidere Topic Divertisment !
Descriere : Sa deschidem un topic care se va numi " [ Wildz ] Divertisment "  in care fiecare dintre noi putem posta anumite bancuri ( cu limbaj in limita bunului simt ) , videoclipuri amuzante etc. ! :D
Detalii : Detaliile...dupa ce se va crea acest topic :D !

P.S. : Zic ca avem nevoie si de umpic de amuzament pe acest server , in acest topic ( Mentionez iar , in limita bunului simt ) zic sa mai uitam de seriozitatea pe care trebuie sa o avem pe server si pe forum , si sa ne dam frau liber la DOZA DE HAS :)) !

Astept pareri :P

ih6jyzy.png

Nu avem voie cu topicuri / sectiuni de genul.

Aceasta postare a fost editata de Denisa ;x: 07 March 2014 - 09:04 AM

• A. MeHigh ; likes this

utzu

Nu stiu exact cum se cheama, este un plugin care la servers iti apare cat timp mai este din harta. E o chestie buna si nu cred ca incurca pe nimeni!

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Dupa numele serverului te referi? In lista de servere?

ImperiaL

ImperiaL

Platinum Member

• Membru
  • 1141 Postari:
  • 193 topics
  • Joined 18-August 13

Propunere / Sugestie : Propunere
Descriere : Sa scoateti X2 JUMP si la Vip sa fie x2.
Detalii : toti copii se urca pe mapa si asa e mai bine , sv asta seamana cu h3ro frate , ce naiba ..

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 Postari:
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Stiu ca e frustrant , insa e server de respawn .
S-a scos respawnul aleatoriu , daca se scoate multijump-ul ... atunci seamana din ce in ce mai mult cu un server clasic , ca sa nu mai zic ca se va pierde multi playeri din cauza acestui motiv.

Iar pentru acei copii care se urca pe harta , avem un plugin care interzice acest lucru , INSA nu am avut cum INCA sa blocam toate acele zone , insa pentru cei care insista ii puteti avertiza de cateva ori , pe urma treceti la slay.

• ts! likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 Postari:
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Vreau sa stiu pe ce harti se mai urca pe textura? Nu confundati textura cu harta. Cum a spus Denisa , multijump-ul nu o sa fie scos.

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi