Jump to content

Photo

Propuneri & Sugestii

- - - - -

• Please log in to reply
376 replies to this topic

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12
  • Country: Country Flag

Era o chestie , nu are nici o legatura daca intra playeri si vad , ca este si pentru playeri si pentru admini , trebuie doar sa faca cerere cine doreste la aproximativ 20 de ore ..

Indiferent daca e admin sau player . Chiar si admini , daca doresc sa faca cerere , daca nu au orele necesare se resping , indiferent daca sunt co-owneri sau au 18 ore ;)

Nu am inteles ce vrei sa spui , incearca sa formulezi in asa fel incat sa ne putem da seama care este propunerea ta pana la urma.

• gabitza_man likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Da , nici eu n-am inteles prea bine , este ceva legat de cererile playerilor penru admin sau ce ? :-?

AlexArt

AlexArt

Member

• Membru
  • 26 posts
  • 7 topics
  • Joined 23-February 14

Deci ,tagul este un cuvant(e) care se pun in fata la nick-ul nostru , pe preferinte .

Oricine poate avea acest tag indiferent daca este player sau admin . Dar ca sa il aibe trebuie sa faca o cerere . In mod normal se face daca ai 20 de ore , dar acum daca il aprobati puteti pune si 10 . Este pentru funny , nu provoaca lag si mai nou mai multe servere incep sa isi puna din ce in ce mai des taguri .

Eu am venit cu propunerea de a pune si la noi pe server tagul . Acum daca doriti ok . Eu am pus o imagine mai inapoi cum arata .

O chestie interesanta ar fi ca am putea face concursuri intre noi admini , am putea face concursuri pe server , cine este cel mai bun la fraguri . Iar cine castiga in acea mapa , ii alege un tag adversarului gen "i love you Dana" si trebuie sa il poarte o saptamana ... Acum eu am zis ca pe o propunere .

Voi alegeti :)

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Deci ,tagul este un cuvant(e) care se pun in fata la nick-ul nostru , pe preferinte .

Oricine poate avea acest tag indiferent daca este player sau admin . Dar ca sa il aibe trebuie sa faca o cerere . In mod normal se face daca ai 20 de ore , dar acum daca il aprobati puteti pune si 10 . Este pentru funny , nu provoaca lag si mai nou mai multe servere incep sa isi puna din ce in ce mai des taguri .

Eu am venit cu propunerea de a pune si la noi pe server tagul . Acum daca doriti ok . Eu am pus o imagine mai inapoi cum arata .

O chestie interesanta ar fi ca am putea face concursuri intre noi admini , am putea face concursuri pe server , cine este cel mai bun la fraguri . Iar cine castiga in acea mapa , ii alege un tag adversarului gen "i love you Dana" si trebuie sa il poarte o saptamana ... Acum eu am zis ca pe o propunere .

Acum te-ai exprimat cat de cat coerent.Eu am confundat tag-ul cu alt plugin :-?

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Asta ar insemna ca accesele noastre sa fie date pe ip.

E ca la clanuri, ceva gen :

Terrorists

1.[wildz] Denisa

2.[wildz] ts!

3.[wildz] SUITS 

Nu e placut deloc .. cel putin pentru mine . Sunt contra din pacate, te asteptam si cu alte propuneri . HF !

AlexArt

AlexArt

Member

• Membru
  • 26 posts
  • 7 topics
  • Joined 23-February 14

Nu ai inteles nimic . Tagurile le alegi tu

Uite un gen de model

¤ Numele cu care joci :  . : : Z E U S : : .
¤ Vârsta : 19
¤ Tag dorit : Alex Art

¤ Linkul cu orele jucate (minim 15 ore) : -

Intelegi ? cum am si eu la poza de mai sus AlexArt in fata la ZEUS

Si nu este nici un ip , la taguri in config se pune numele = tag

Nu e greu deloc

Edited by AlexArt, 27 February 2014 - 05:29 PM.

utzu

Eu am inteles :P am avut o chestie de asta pe un server, se fac deosebiri adica inainte de nume iti poti pune de ex gradele : [owner] ts [god] utzu [SEF] gabitza_man etc :)

E o idee pt. propunere la cei vip sa beneficieze de ea :P

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Deci , inainte de toate. Oricine , indiferent daca e player sau admin , poate sa aiba acest tag? Si pot fi spre exemplu 100 tag-uri diferite , pentru 200 playeri diferiti?

L.E : Si aceste tag-uri influenteaza top-ul , adminul sau orice altceva?

Edited by ts!, 27 February 2014 - 07:21 PM.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Tot odata te-as ruga sa imi trimiti acel plugin / tag sau ce dumnezeu este , in caz ca nu vrei sa il faci public .. imi poti da pm mie sau lui ts!

AlexArt

AlexArt

Member

• Membru
  • 26 posts
  • 7 topics
  • Joined 23-February 14

Nu influenteaza cu nimic ;)

Pentru a va da tagul lasati un PM cu Id-ul vostru de mess ca aici avem de discutat si va trebui sa ma ajutati ca sa vi-l dau ;)

Este mai complicat ... vorbim in particular

Edited by AlexArt, 27 February 2014 - 09:55 PM.

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Propunere / Sugestie : [exemplu -> Adaugare plugin / Adaugare harta / Schimbare plugin / Organizare concurs etc. ] - Organizare concurs ADMINI
Descriere : Deci ma gandisem la un concurs SI pentru admini , concursul sa se numeasca "Cel mai activ admin al saptamanii" , iar adminul rspectiv va fi premiat !

@ Concursul va fi saptamanal , iar adminul care va fi desemnat ca fiid cel mai activ in acea saptamana va beneficia de up timp tot de o saptamana , iar gradul maxim acordat va fi GOD ! Se va acorda UP in functie de gradul pe care il aveti pe server :)

Detalii : [ aici o sa lasa-ti link-uri de download , screen shot-uri , etc. ] ----

P.S. Concursul va fi numai si numai pentru admini !

Lasati si voi o idee de premiu sau daca sunteti de acord cu a mea , trebuie doar sa spuneti !

# Acest concurs nu va afecta gradul ( dar asta nu inseamna ca nu ve-ti mai fi activi ca si pana acum ) sau altceva si puteti fi activi in limita timpului disponibil !

Propunere / Sugestie : [exemplu -> Adaugare plugin / Adaugare harta / Schimbare plugin / Organizare concurs etc. ] Adaugare harta !

Descriere : este o mapa care  acum 2-3 ani cand mai jucam eu cs :)) , avea succes pe serverele de respawn , plus ca este o mapa zic eu draguta ,( are si numele meu in varianta feminina :)) )

2m5gsbm.jpg

zusbpu.jpg

http://www.2shared.c..._alexandra.html

O sa mai revin si cu alte harti care zi eu ca vor avea succes si pe care vom avea serverul plin :D !

Edited by Al3xx4ndru, 04 March 2014 - 01:41 PM.

• IonutMihai likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Pentru propunerea cu harta de_alexandra ->

ih6jyzy.png

Te poti urca pe toate blocurile si cladirile si muntii si palmierii , ajungand in locuri in care nu te vezi (pe textura). Sincer nu am de gand sa stau sa descopar toate locurile posibile de unde te poti urca pe harta , tinand cont ca exista 2x jump.

Am mai avut-o pe servere cu 2x jump si a iesit scandal.

• utzu and gabitza_man like this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

da asa este se ascund astia prin toate locurile posibile

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Vad ca nimeni nu este interesat concursul propus de mine , nu cred ca e greu sa spuneti o parere acolo fie ea pro/contra! :)

Edited by Al3xx4ndru, 04 March 2014 - 03:18 PM.

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

L-ai postat acum 3 ore , asteapta si tu sa intre lumea sa il vada :).

Daca vrei parerea mea , iti mai zic o data.

Nu cred ca un concurs de activitate saptamanala este in beneficiul nostru , cu premiul UP. In calitate de admin ti-ai asumat anumite responsabilitati si obligatii (vorbesc la modul general). Adminii activi , primesc oricum UP.

Daca vrei sa se tina o evidenta a adminilor si sa exista un "adminul lunii" , "adminul saptamanii" , sunt de acord , insa acesta sa fie ales de catre ceilalti admini luandu-se in considerare anumite obiective (activitate , banlist , ajutor adus , etc).

Repet , activitatea este o obligatie pe care toata lumea si-a asumat-o in momentul in care a facut cererea , iar activitatea se "premiaza" deja. Pe langa asta , daca se va ajunge la voturi , vor exista voturi pe prietenii si intotdeauna vor fi aceasi 2-3 oameni prezenti in voturi.

• Denisa ;x and SUITS like this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14
Daca vrei sa se tina o evidenta a adminilor si sa exista un "adminul lunii" , "adminul saptamanii" , sunt de acord , insa acesta sa fie ales de catre ceilalti admini luandu-se in considerare anumite obiective (activitate , banlist , ajutor adus , etc).

Da pai ma gandeam ca atunci cand va fi sfarsitul saptamanii/lunii de concurs , sa votam , fara a ne vota pe noi insine , si sa vedem cine va castiga !

Oricum este doar o propunere ( o idee care mi-a venit si care eu am considerat-o buna ) , nu ma astept sa fie NEAPARAT acceptata , dar vom lasa la aprecierea celorlalti !

Edited by Al3xx4ndru, 04 March 2014 - 03:53 PM.

XsRnX

XsRnX

Member

• Membru
  • 48 posts
  • 5 topics
  • Joined 26-February 14

In legatura cu concursul , ar fi frumos deoarece daca sti ca este si un premiu care sigur se va da ar fi mare concurenta care sa stea mai mult on :)) PRO 

• A. MeHigh ; likes this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

parerea mea este ca ar fi mai bine la 2 saptamani nu la una sa dam up la un admin care este activ ,bine si in functie de banlist si prezenta

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Incerc sa-mi dau seama daca trebuie sa premium un admin ca sa stea mai mult pe server....lol

Repet , in moment cand cineva face o cerere de admin se angajeaza la anumite conditii si obligatii. Activitatea este deja "premiata". Nu cred ca este aici un admin ACTIV care nu a primit marire in grad.

Activitatea nu se rezuma doar la a stat pe server , asa as castiga mereu eu si as sta doar spec 24/24 . Activitatea implica mai multe lucruri , nu doar serverul. Spre exemplu , din toti adminii mie mi-au cerut parola doar 5 (parola de la staff). Nu am intrebat-o pe Denisa daca a primit vreun PM , insa tare sunt curios cand se termina termenul limita daca or sa fie jumatate din admini prezenti si aici la staff only.

Eu unul consider ca cine vrea sa fie activ , este activ , cu sau fara premiu. Si cu siguranta cei activi vor fi rasplatiti intr-un mod sau altul , de buna voie , nu este nevoie de un "concurs" pentru asta.

Eu unul mi-am spus parerea , ramane la latitudinea Denisei daca accepta sau nu propunerea.

IonutMihai

IonutMihai

Addicted Member

• Membru
  • 291 posts
  • 10 topics
  • Joined 14-February 14

Mi se pare ceva banal,ts! deja dă UP pentru activitate..de ce să se mai organizeze şi concurs?

Concursul ar putea fi organizat,dar pur şi simplu pentru mândrie..
Şi btw,oricum tu,Alex sau gabi o să câştigaţi,pentru că unii mai au şi şcoală/servici :))
Eu aş sta 14/15 ore pe zi dacă nu aş avea şcoală :))

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users